nu stiu ce si cum sa fac
Raspunsuri - Pagina 16
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Pai, Iileana, tiganii au infractorii lor, la fel ca orice alta comunitate. Si, ca de obicei, oile negre din acea comunitate ajung sa fie masura tuturor membrilor comunitatii. |
Si oare de ce francezii, italienii etc numesc romanii "tigani", in sensul cel mai peiorativ?...
Asta la modul general, ca nu cred ca poti sa dai un raspuns concret si coerent, pana acum n-ai reusit...
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andira
whaaaaat??? astea de unde le-ai mai citit? erau povestile de seara la culcare? Pana acum nu-mi aduc aminte sa fii raspuns la subiect. Tu singura dai o tenta rasista subiectului, Gabriela doar a cerut un sfat. Pe care unii l-au dat, altii n-au fost in stare... Dar na, stii vorba aia, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere... |
andira, de ieri te tot plangi ca nu intelegi ce scriu (stii... s-ar putea sa cauti cauza acolo unde nu este ) si incerci sa-mi demonstrezi ca is cam prostuta .
Well, daca iti face placere, eu n-am sa ma opun (ti-am mai zis eu, incerc sa empatizez cu cei din jur, indiferent de nivelul si intentiile acestora ).
Stii tu ce stii si stii tu de ce vrei sa-ti demonstrezi tie insati asa ceva .
Si? De altfel? Ce-ai mai citit tu in ultima vreme?
A, scuza-ma ca indraznesc...un manual de gramatica nu ti-ar strica.
edit
se zice "tenta rasiala", nu "tenta rasista". Azi, manualul de gramatica, maine putin din dex . Hai ca reusesti, esti fata desteapta!
stefaniya spune:
Vezi Denizel daca lasi lumea sa ti se urce in cap? E pusa rau pe tine,cred ca vrea sa-ti ia locul
Andira,vrei sa demonstrezi cumva ca tu poti mai mult decat Denizel? Daca mai dai vreo replica genul "astea de unde le-ai mai citit? erau povestile de seara la culcare" ai sanse 0
Gabriella1 - in prima ta postare ai scris " accept orice,dar printre altele dati-mi va rog un sfat " Atunci de ce te superi cand cineva e contra la ceea ce spui?
denizel spune:
:-)))))))
Stefaniya, !
Kokiy, as mai vrea uneori sa fiu mortala si la propriu :-)))). Da' lasa ca vad eu cum ma descurc .
ladyJ spune:
citat din mesajul lui denizel Lady, ai intrat in colimator . Eu mai stau putin pe-aicea ca sa te apar (damn, is doar minoritar religios ), da' nu mai stau mult din pacate. Sper sa apara totusi un moderator, mai ales ca se trezi si partea democrata a lumii :-)))). Nu-i da replica cherolainei! E nervoasa ca io-s mai toleranta ca ea si ca, sarmanuta, dupa ce ca-i asa simtitoare, a trebuit sa schimbe tiganii cu negrii si indienii din cele Americi :-)))). Iileana, sigur ca am inteles de ce ai pus linkul ala! :-) Si, desigur, raspunsul, cu toate ca era adresat tie, nu era pentru tine :-). Era pentru topic, in general. Si, uita-te si tu cat de usor poate scapa situatia de sub control. De la o pereche de chiloti. Nici macar furati, ci purtati si spalati . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Pai, eram geloasa pe tine de aia m-am postat asa..in bataia tunului,ce numa´tu sa te distrezi?
Eu fac acum un sondaj ascuns, sa vad daca s-a schimbat ceva in gandirea de turma ´´a la DC´´
Nu s-a schimbat nimic.Mergem inainte pe:
citit postare,ne indignam,nu avem replica,taiem,ca ultima posibilitate, dintr-un text,extragem din context,bagam niste ´´cool ´´si niste´´??????????´´ asa.... apoi tragem o intrbare pe contextul respectiv care face referire la morala sau la inteligenta autorului, pusa evident sub multe ´´??????????´´ si gata,cica noi am dat replica si stam frumos sa steptam turma.
Totul e la fel,nimic nu se schimba,dar eu ma distrez.
Abia astept o replica ´´inteligenta´´ care sa ma acuze ca nu mi-e mirosul bine dezvoltat
Edip spune:
Edip (apropo, ti-am citit de 3 ori fraza in care mi te adresezi si sa ma pici cu ceara si nu inteleg ce vrei si de ce te legi de mine si de un alt topic...) |
era o gluma doar la ce s-a scris pe subiectul ala, nu m-am legat de tine:) fi mai relaxata ca vin vremuri si mai grele:)
natynic spune:
LadyJ ?????????????????????????????????
stii in ultima vreme cat de bine ma distrez si eu?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
catalina2307 spune:
Eu va citesc din umbra ca am obosit suficient aseara.
Astept Ku Klux Klan-ul forumist cu sfaturi constructive gen -drujba, copii batuti, caini agresivi. Ars pe rug denizel si ladyJ. Ciocolata cu otrava pentru "puradei". Hai ca mai sunt.
maru spune:
Arghezi e morisca in mormant gratie tie...
citat din mesajul lui denizel Din bube, mucigaiuri si noroi, iscat-am frumuseti, sperante noi . Cum da napasta peste om...Uite-asa, dintr-o data... Ierea gabriella noastra fericita si guresa ca o vrabiuta, numa-ntr-un misto o tinea de dimineata pana noaptea si, hodoronc-tronc, ii scuipa tiganii pe usa . Of, of, ce ti-e si cu viata asta . aaa, sa nu ma indepartez de scopul vizitei, ca m-apuca atacul de panica daca stau mult printre mizeriile ce se scriu pe-aici. Deci , gabriella1, am inteles ca pleci la mama ta, fiindca tu te porti frumos si tiganii vor sa te omoare . Oare o sa ai si acolo conexiune la internet? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
natynic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Edip
era o gluma doar la ce s-a scris pe subiectul ala, nu m-am legat de tine:) fi mai relaxata ca vin vremuri si mai grele:) |
Unde, pe forum sau cu tiganii in Romania?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!