nu stiu ce si cum sa fac

nu stiu ce si cum sa fac | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

Probabil ca topicul meu va fi considerat rasist,probabil ca multi dintre voi ma veti blama si ma veti condamna.
Accept aproape orice,dar printre multe altele dati-mi,va rog,un sfat.
Problema mea incepe o data cu vecinii mei ,tiganii .Sau in forma eleganta rromii.Eu stau la etajul trei,ei la etajul patru. Incercam, 18 apartamente sa convetium alaturi de ei,in conditiile in care viata noastra se transforma in calvar. Sunt 8 copii,iar doi dintre ei au la randul lor copii..in fine,nu constituie o mare problema,atat timp cat nu stau cu noi in acelasi apartament.Problema incepe dincolo de usa apartamentului .
Mai intai au inceput sa intinda rufele pe balustrada de la etajul 4... treptat au coborat si la etajul 3. Gasesti de la chiloti sutiene si fuste ,pana la paturi si covoare.Mirosul este infiorator.
Majoritatea vecinilor sunt batrani,n-au curajul sa spuna si sa faca nimic.
Mi-am permis sa le atrag atentia... si de aici a inceput "razboiul".In fiecare zi imi gasesc usa scuipata, covorasul de la intrarea in casa e de obicei aruncat .Am tacut, ptr ca am zis ca e mai bine. Ieri cand a venit sotul meu la pauza de pranz am gasit usa scuipata si zgariata.
Cand a incercat sa vorbeasca cu unul dintre ei, s-au adunat toti, au inceput sa urle, sa injure sa vorbeasca execrabil...N-au avut curajul (inca )sa-l atinga.Dar n-au uitat sa-i "aminteasca "sotului meu ca exist eu si ca mie imi pot da si vreo doua palme, ca ei nu patesc nimic.
In conditiile date,ce pot face?Cred ca ar fi "rusinos" sa spun unde lucreaza sotul meu si ca nu poate face mai nimic, ptr ca poate avea probleme la servici.Adica sa putem face ceva,tre' sa ma aleg eu cu o sfanta bataie si apoi pot beneficia de niscavai drepturi scrise intr-un anumit statut.Imi este teama sa ma duc singura acasa,imi este teama sa cobor sa cumpar si paine,iar sotul meu nu mereu poate sa vina sa ma ia de la servici .
Va rog,dati-mi un sfat,o parere.
VA MULTUMESC FRUMOS !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Imi pare rau ca treceti prin asa ceva!Daca esti sigura ca politia nu face nimic sau mediatizarea cazului, cred ca poti lua in calcul mutatul...Aici am vazut la tv un caz asemanator si i au evacuat,dar respectivii erau doar chiriasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Imi pare rau ca treceti prin asa ceva!Daca esti sigura ca politia nu face nimic sau mediatizarea cazului, cred ca poti lua in calcul mutatul...Aici am vazut la tv un caz asemanator si i au evacuat,dar respectivii erau doar chiriasi.

in cel mai rau caz politia le poate da o amenda ptr tulburarea linistii publice.Oricum n-au bani s-o plateasca .Vine amenda,trece amenda,ei continua sa faca ce vor ei.

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Imi pare rau ca treci prin asa ceva, chiar e groaznic sa stai tot timpul cu teama. Din ce ai povestit tu se pare ca nu sunt oameni cu care sa te intelegi, si sincer 2 persoane nu pot face mai nimica, ar trebui ca si ceilalti locatari sa se implice, dar cum ai spus ca sunt batrani, cred ca si lor le este frica sa mai iasa din casa...chiar daca sunt deranjati si sincer e de inteles ..doar sunt batrani. Politi nu le poate da decat un avertisment pentru prima oara si apoi o amenda dar cine v-a patimi apoi?! Reclamantul. Deci singura solutie ar fi mutatul, dar e mult mai greu in perioada asta, totul e scump, nimic nu se mai vinde, nu se mai cumpara..deci si asta ar fi o solutie greu de aplicat. Sincer nu stiu ce solutie ar fi mai buna, incearca sa vb cu administratorul blocului, vezi ce zice si el...si lasa-i in pace, ignorai chiar daca e greu ...poate te vor lasa si ei in pace...

Mergi la inceput

Sa ma mut..pai chiar am ajuns sa ma "scoata" dintr-un bloc niste amarati de tigani?!
sunt deja foarte revoltata. Oricat de mult incearca VIRGULA colegii sotului meu sa ne ajute, slabe sanse sa putem face ceva. Ptr ca n-au voie sa-i jigneasca (ii reclama),n-au voie sa -i atinga nici macar cu un deget (ptr ca vor fi cercetati).Practic ,un om al legii nu poate face mare lucru.
Daca vreau sa folosesc spray paralizant trebuie sa ma loveasca,altfel simpla banuiala ca ar ... nu ma disculpa.
Administratorului ii este teama de ei.Un bloc intreg sta sub teroare.
Si-mi pasa si de mine dar si de vecinii mei,oameni simpli si batrani.

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Mi-am permis sa le atrag atentia... si de aici a inceput "razboiul".

gabriella1, cand le-ai atras atentia, ai facut-o cumva glumind? Stii tu, glume d-alea d-ale tale. Poate de aici vi se trage....
Mai fa o incercare: politicos, frumos si, eventual, fara mistouri .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

si ei sunt chiriasi,dar apartamentul apartine de Primaria,primarul are nevoie de voturile tiganilor... so... rabdam..nu?!S-au strans semnaturi de la 4 blocuri, 16 scari ,nici un rezultat.

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nici sa vrei sa te muti si nu poti pt ca cine ar cumpara un apartament intr-un bloc unde vecinii sunt asa de agresivi? Nasoala situatie...ideea cea mai buna e spray-ul paralizant, e foarte eficient si odata folosit la nevoie nu cred ca iti vor mai avea treaba dupa.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Mi-am permis sa le atrag atentia... si de aici a inceput "razboiul".

gabriella1, cand le-ai atras atentia, ai facut-o cumva glumind? Stii tu, glume d-alea d-ale tale. Poate de aici vi se trage....
Mai fa o incercare: politicos, frumos si, eventual, fara mistouri .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Am vorbit foarte frumos,politicos si fara nici o urma de misto sau ironie.Nu ti-as dori sa ai asemenea vecini.Nu ti-as dori sa-ti fie teama sa te duci singura acasa !

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Si tu stai pe ganduri cnd vine vorba de emigrare

Spuneai ca ei sunt chiriasi...nu pot fi evacuati? tulburarea linistii publice, amenintari..

Cat priveste mutatul tau in alt cartier....poate fi o solutie. Insa ce te faci daca si acolo dai de altii..te muti tot timpul??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Si tu stai pe ganduri cnd vine vorba de emigrare

Spuneai ca ei sunt chiriasi...nu pot fi evacuati? tulburarea linistii publice, amenintari..

Cat priveste mutatul tau in alt cartier....poate fi o solutie. Insa ce te faci daca si acolo dai de altii..te muti tot timpul??

Nu,am spus intr-un post anterior,apartamentul lor apartine Primariei, primarul are nevoie de voturi.Semnaturile locatarilor au fost stranse degeaba...

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput