Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Am revenit si eu cu pozele promise:

http://s277.photobucket.com/albums/kk53/otiluta/

Carmen94,in Punta Cana am fost in vacanta,scuza-ma ca-ti raspund dupa asa mult timp.

Kitty,,am vazut si eu pozele superbe .Te admir pentru cate reusesti tu sa faci,eu sunt depasita de programul pe care-l am si ma plang tot timpul.

Stefaniya,unde esti?Mi-e dor de mesajele tale si de Carl.

Crina mio,Martutza, ca nu ne-ati uitat si ca ne ridicati rating-ul.

Alte stiri interesante nu avem,inca sunt si eu in dubii in legatura cu vaccinul:daca sa-l facem sau nu,daycare-ul merge foarte bine in ultimul timp,David e total integrat.Singura "problema" ramane imunitatea care acum se construieste,asa ca David e racit cam o saptamana da,una nu...si asta ma termina.

Altfel,asteptam cu "drag" sa ninga...singura fericita e Karina care-l asteapta pe Mos Craciun,Mos Nicolae si alti mosi cu cadouri.

...mda,cam atat am de zis si plec la culcare,ca sa nu va plictisesc prea mult.

Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Am uitat filmuletul cu dansatorul meu preferat:

http://www.youtube.com/watch?v=hzsBP6EGmz4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Cafeluta am baut-o deja, haideti ca va dau si voua!

Lilidana, chiar nu stiu despre ce vorbesti, nu fac mai nimic, ma simt ca o balena esuata, (Calin tot cheama greenpeace-ul sa ma salveze), nu reusesc sa slabesc, am zeci de planuri care nu le duc la sfarsit, am vrut sa ma intorc la servici si nu am putut...ma rog...noroc ca nu prea stau sa ma gandesc ca ma apuca deprimarile. Si de plans si io ma plang o gramada.
Pozele voastre sunt foarte frumoase, ce mult i-a crescut parul lui DABIII (asa l-a strigat giulia dupa ce m-a intrebat TINE-I?, e un pas inainte ca toti sunt IAIESH - al Roxanei) si ce maraton trage el. si coditele afro ale Karinei sunt f frumoase. si RAul asteapta iarna cam din august.
O poza aici primim? http://community.webshots.com/album/567557729zOHKyG?start=24 (ca sa nu ma dezmint)

Crina, bine ai revenit, chiar imi lipseai, pozele sunt superbe si ma bucur ca ni le-ai aratat, macar asa sa vad si eu lumea, ca sunt tare neumblata, la mine lumea se termina la granita. Si poza din album e tare dragalasa, adica nu poza...intelegi tu!

Mihael@, ai grija sa nu cheme nenea acasa la voi!

Ela, de la zi la zi spun mai multe si vezi deja face legatura intre anumite lucruri si altele. Ar trebui sa notam lucrurile astea.

Giulia ieri tot fugea in parc dupa Raul si prietenii ei si tot cadea si se uita la mine stand pe burta si spunea serioasa MUTAAAA recunosc ca ii mai spun asa cand cade.

Delia, ne dai un semn?

Ioana cum adica erai in grebla? ca io nu te-am vazut si si io eram acolo...

Karra, ai fost totala cu steagul tau alb, sper ca nu ramai acum in dulap!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Am vazut fotografii din calatorii...am vazut o motzata de Karina si un David dansator si cantaret....am tras si un ochi prin album si am vazut-o pe Iarina si pe Maya....sper sa pun si io o poza in viitorul cincinal!

Caterina si-a revenit, mananca iarasi bine...dovada

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Citat:
Da, da! Oamenii erau aia.

uraaaa! vorbesc aceeasi limba cu Thea !

dar nu cred ca ghiciti ce inseamna "abuiu" si "ufu" (hai ca asta e usor)

Citat:
Mihael@, ai grija sa nu cheme nenea acasa la voi!

buna idee!

biky, of, la mine nu se deschide filmuletul...mai incerc

tzuna, imi pare rau ca Maria este intr-o perioada asa dificila...sper sa-si revina cat mai repede

lilidana, ai pus niste poze super...eu sunt innebunita dupa palmieri si plaje exotice, m-am delectat...ce sa mai zic de copii...sunt superbi!

noi am fost in oras si cand faceam cumparaturi mai cu spor mi s-a stricat carutul, of...nici nu stiu ce sa fac, sa mai cumpar altul acuma, sau sa ma descurc cu tricicleta...greu, greu

iar stefi grijulie, cand am urcat-o in taxi, ma intreaba: "alutzu? pate?" (adica am pus carutul in spate)

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

dar nu cred ca ghiciti ce inseamna "abuiu" si "ufu" (hai ca asta e usor)

aburu' si suflu?!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihael@

[quote] dar nu cred ca ghiciti ce inseamna "abuiu" si "ufu" (hai ca asta e usor)

ufu = fierbinte (ufa ) ???

abuiu = la bunicu' ???

Ai mei nu zic nimic (dar NIMIC ... nici macar mama sau tata nu mai zic) ... asa ca ma minunez de ai vostri
Stateam si ma gandeam ca fii'mea la varsta lor (eram gravi cu gemenii atunci si aveam interdictie la umblat ... ce vremuri, credeam ca nu mai trec) si venea tac'su cu ea din parc innebunit ca l-a capitat... si i-a zis incontinu ca vrea amicaaaaaaaaaaaa si el nu stie ce vrea: amica - painica - paine

Si mai am exemple de-astea
Hai sa ma laud si io cu fii'mea daca astia nu si nu:
cacalana - legomanda - telecomanda
achicu - latpicul
apasu - iepurasu
amalu - animalul
cupituri – cumparaturi
chichilita – lingurita

gata... fug la ale mele... promit ca revin cu raportu despre trupa... pupaaaaaaaaaaaaaam

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihael@

[quote] dar nu cred ca ghiciti ce inseamna "abuiu" si "ufu" (hai ca asta e usor)

deci: raresu mi-o zis asa: "abuiu" e autobuzu si "ufu" o zis ca e ori "uf ce viata grea" ori "da-mi odata pufuletii aia"

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Si io si io votez cu abuiu = autobuzul, ca asa spunea si Raul (si aionul-avion si taptu - iepurasul si cacuruuu - tractoru) , ufu? poate pufuleti?

Giulia de azidimineata tot spune FO CU TATA - de la campania de la tv ho cu tata - bizonul in trafic.

Mai fetelor, care mai veniti cu o zi de nastere, cu un test cu 2 liniute, ca vad ca numai asa se mai anima stupul?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ptr inceput sa urez si eu un sincer ,,LA MULTI ANI!,,.....CARMEN si DOINA si sa aveti parte numai de bucurii

Biky.................. sanatate multa Caterinei

Kitty................mey,ce dansatoare oachesa ai!

karra80................si eu cand am pus poza in albumul de 18 luni am dat o roata prin celelalte si ma apucase si pe mine melancolia.
ce mici si firavi si privirile alea nedumerite ale lor.......cum mai trece timpul asta!!!!
ce distractie si pe albinuta ta cu ascunsul in dulap!!!!!bine ca nu se sperie!!!!

lilidana......................moama cred ca a fost super!!!!!asa se vede din poze!!!
da!da! si eu tot cu ,,drag,,astept ninsoarea mai ales ca pe 28 noiembrie am examen ptr.permis
ce atmosfera acolo pe voi cu titirezul tau dansator!!!

elyanne...................de al meu sa nu te minunezi ca el zice un cuvant o zi,doua dupa care il uita si lalaieste in limba lui.

,,ufu,,..............cred ca e ,,uf,, la noi.asa zice darius cand face cate ceva si se impotmoleste,sau cand urca scarile si oboseste...

,,abuiu,,.................pe asta nu-l avem in program.i l-am zis lui fie-miu si s-a uitat la mine nedumerit si mi-a si ars o palma,apoi a inceput sa turuie in limba lui.

ieri am iesit la plimbare ca a fost frumos,dar azi ne pierdem timpul prin casa ca bate vantul si a si plouat putin.
darius are obrajii cam aspri cu toate ca l-am dat cu crema cand am iesit afara,iar duminica la bunica-sa era rosu ca focul la fata.m-am gandit ca poate de la caldura si de la atata zbenguiala.oricum am stat si stau cu grija ca eu am o dermatita si mi-e frica sa nu ma mosteneasca.roseata i-a trecut,dar i-au ramas obrajii asprii.il dau seara cu crema dupa ce adoarme ca daca e treaz nu sta la cremuit
cam atat despre noi.....ma duc sa vad ce mai balotam deseara la cina!

Mergi la inceput