Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Deci, tot eu:
poze din strand sa va fac pofta de Tirgu Mures
Giulia danseaza cu colegii lui Raul
Giulia si maidanezul

Haideti la cafeaaaa!!!!
Dupa cum am mai spus, cum nu mai scrie nimeni ma simt de parca eu centrez, eu sutez si tot eu dau cu capul. Mai ramane sa imi admir singura pozele si sa ma mir : ce frumooooooos e la strand!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Bai Kitty da chiar ce strand aveti...... mi-ai facut pofta.....
Eu admiram pozele d la 18 luni si apoi m-am uitat in albumul de 1 luna si m-a bufnit doamne c au mai crescut.....

Noul joc a lu fiica-ma sa ne ascundem in dulap acuma e bagata acolo si ma cheama la ea....ii placesa stam acolo cu usile trase si duce dgetul la gura si face sa facem liniste si apoi il stiga pe tacs-o care nu e acasa sa vina sa ne cauta\e...cel mai mul am rezistat 15min...si ea ar mai fi stat[ba:ng] doamn e e in mintea lor.....

Sa scriu si eu programul nostru.....
N trezim la 4-5 sa pape lapte 150 ml
la 10 10: se trez acuma dupa ceasul nou la 9:30....apoi la 10-11 papa cerale cu lapte sau ou cu unt si rosie sau sunca de pui cu cascaval paine si branzica diverse......
La 12 iesim afara pana la 14...vine in casa nu mananca ca deobicei masa de la 11 se intandea pans la 11:30 ....si adoarme pe la 14:30-15 cam 2 ore daca stau langa ea...daca nu la 1 oa se trez...
Acuam daca s-a trez mai repede a mancat la 10 si spr sa vrea sa pape pana se culca asta la 14.
Cand se trz papa ciorba sau supa...fgelul 2 nu vrea...ala mai tarziu sau deloc...iar seara un gris cu lapte, orz cu lapt, macaroane...mamaliga etc.....iaurt.....
LA 21 facem baita pana la 21:30 apoi baga lapte cam 400 ml.....astia-i bea pana adoarme asta fiind in jur d 22:30-23

Cam atat desprenoi...ma duc sa ma ascund in dulap......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Bai Kitty da chiar ce strand aveti...... mi-ai facut pofta.....
Eu admiram pozele d la 18 luni si apoi m-am uitat in albumul de 1 luna si m-a bufnit doamne c au mai crescut.....

Noul joc a lu fiica-ma sa ne ascundem in dulap acuma e bagata acolo si ma cheama la ea....ii placesa stam acolo cu usile trase si duce dgetul la gura si face sa facem liniste si apoi il stiga pe tacs-o care nu e acasa sa vina sa ne cauta\e...cel mai mul am rezistat 15min...si ea ar mai fi stat[ba:ng] doamn e e in mintea lor.....

Sa scriu si eu programul nostru.....
N trezim la 4-5 sa pape lapte 150 ml
la 10 10: se trez acuma dupa ceasul nou la 9:30....apoi la 10-11 papa cerale cu lapte sau ou cu unt si rosie sau sunca de pui cu cascaval paine si branzica diverse......
La 12 iesim afara pana la 14...vine in casa nu mananca ca deobicei masa de la 11 se intandea pans la 11:30 ....si adoarme pe la 14:30-15 cam 2 ore daca stau langa ea...daca nu la 1 oa se trez...
Acuam daca s-a trez mai repede a mancat la 10 si spr sa vrea sa pape pana se culca asta la 14.
Cand se trz papa ciorba sau supa...fgelul 2 nu vrea...ala mai tarziu sau deloc...iar seara un gris cu lapte, orz cu lapt, macaroane...mamaliga etc.....iaurt.....
LA 21 facem baita pana la 21:30 apoi baga lapte cam 400 ml.....astia-i bea pana adoarme asta fiind in jur d 22:30-23

Cam atat desprenoi...ma duc sa ma ascund in dulap......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Ce frumoooooos e la strand!
Etete ca nu esti singura!

Bai, io nu prea ma omor dupa fete, mai mult is cu ochii pe jmecherasi, dar GIULIA.....nu stiu mah, ce sa zic, e superba!!!!!Are o fetisoara si niste ochi de-mi vine sa o mananc!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata ca e pana in 12!

hai ca mai fac si eu o tura de cafea .

marta n-am dat cafea ca n-am vrut, da?? adica am fost in "grebla" .

despre noi, nimic nou. matei a descoperit ca e bine sa se dea utza pe picioarele lui mami. mai nou ii place sa manance singur singurel, dar nu tot timpul.

pupam!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multumim de cafea!

Am invatat un nou cuvant azi: "amnii" Ghici ce inseamna? Iar daca vede tiganci cu fuste sau tigani cu palarii se pune pe strigat dupa "talu", adica un cal mai pe limba ei Nu stiu cum, dar a facut ea legatura ca ei sunt cei care au caruta cu cai. Ca numai d-astia vedem cu cal.

Am vazut o Giulia scumpa foc dansand, dar si descriind maidanezul .

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Felicitari noilor burtici de pe grup!

Imi pare rau pentru copilasii bolnavi si le urez multa sanatate si putere sa se faca bine cat mai repede.

BIKY- imi pare rau ca avti avut asa probleme. Stiu ca a slabit mult si inca nu vrea sa manance dar in curand se va pune pe mancat si va recupera sigur macar ce a pierdut acum cu boala. Maria a fost mai rau in vara si tot s-a pus imediat pe picioare. Curaj si rabdare sa aveti!

Programul Mariei pana acum 4 zile:

ora 6-6-30 laptic si somnic inapoi

ora 8.30-9.00 trezirea

9.30- fructe

13.00 masa de pranz (supa sau ciorba)

14.30- 16.00 somnic

17.30 felul 2 sau doar cascaval cu rosii , iaurt...

21.00 lapticul de seara

21.30 culcarea

Intre mese mai mananca numai grisine daca iesim in parc si vede la alti copii.

De 4 zile insa programul e asa:

Foiala d epe lume si eventual matatiala in timpul noptii.

Ora 5.00 laptic
Sta treaza timp in care plange si urla pana la 7.30 apoi se mai culca pana la 8.00 sau 8.30 cel mult.

Sare mesele ca prea avea si ea un program si manca singurica

14.30 somnul de pranz dar e cu scandal si doarme fix 45 minute de parca are ceas si apoi sa te tii matatiala pana seara.

Suntem terminati. Sper sa fie de la masele si sa-i treaca in curand ca deja nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

kitty, superbe locuri si superbe personaje! la noi ieri a fost asa frig si intunecos, n-am putut sta prea mult pe afara, azi insa a iesit soarele

karra, ce scumpa e winnie cu ascunsul in dulap! doamne, ce le mai trece prin cap!

ela, cumva oamenii? huh? si noi, si noi cu talu! e disperata, am tot cautat un calut din ala gen balansoar, dar in oras n-am gasit nimic

stefi ma distreaza la maxim...azi s-a oprit pe strada, s-a uitat in spate ca venea un nene si a strigat la el: "nenea...hai!" sa vina ala mai repede, de ce merge in spatele nostru!!!

si prin casa daca-i zic hai sa mergem sa....nu stiu ce, dar nu plec atunci, mai zabovesc un pic, ma toaca mami, hai, haide...pleaca inainte, se intoarce in fuga ...haaaaai!

am culcat-o de 2 nopti in patul cel nou, fara mami, ca eu nu mai am loc, si a dormit bine, nu s-a trezit deloc pana dimineata...pe de-o parte mi-e greu sa dorm singura in alta camera, imi vine sa intru peste ea sa ma culcusez acolo, la spatele ei, dar pe de alta parte, ce bine e sa dorm si eu omeneste in ditamai patul, sa-mi indrept cocoasa

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna fetele,

Revin dupa 2 saptamani de absenta (motivate pe motiv de deplasare), tare ati fost harnicute, se vede ca Roxi si Kitty au facut treaba buna cu animatul stupului. Am reusit sa sitesc aproape un capitol, dar tot mai am ca sa ajung la zi.
Felicitari si La multi ani cu intarziere pentru Alexa si Carmen. Sa fiti sanatoase si fericite cu puiutzii vostrii dragi.

Gabi - felicitari mamico si sa ai o sarcina usoara.

Vazut o multime de poze cu puiutzi frumosi si nazdravani, am admirat culorile frumoase de toamna de la Tusnad,

Delia – asteptam vesti bune, sigur analizele or sa-I iasa bine. Am vazut frumusetea de fata cucuiata Nores.

Poza noi cu Maya nu am, dar am pus si eu una in albumul 18 luniMiercuri o aduc acasa asa ca o sa tot am timp sa o pozez pana duminica.

noapte buna la pitici si mamici

Crina & Maya Georgia

15 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Da, da! Oamenii erau aia.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput