Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 8
monicabo spune:
Alexa101, ti-am scris si pe PM. Ir-urile sunt ok, asa le-am avut si eu ca valori.
Faptul ca fatul e mai mic cu 1 sapt, asa e si la mine, am avut CM neregulat dupa nastere. Poate si la tine e la fel.
300 g la 19 saptamani e ok, asa am avut la ambele fete...300 si un pic de gr. la eco morfo de 20-21 saptamani la Iosup...
Personal nu vad motive de ingrijorare, insa daca T. a vazut ceva "suspect" este f bine ca te monitorieaza suplimantar, tocmai pt a preveni necazurile cu care te-ai confruntat in trecut. Mergi pe mana lui.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
38+
Ana Maria
alexutza_26 spune:
Seara buna fetele
Am intrat asa repede sa incepem sa-i facem galerie Herei...maine se duce la inducere..

HERA

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
34+
Theodora
PRINTZUL
AMR 5 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
monicabo spune:
Wow, Hera este la spital, pt inducere?
Nastere usoara!
Loren@ vad ca a nascut super rapid...
Urmeaza Malinas, si pe urma eu (vb de gasca de la dr T)
Si apoi in decembrie Alexutza...
Ma apuca emotiile, am intrat in intervalul de nastere 6-15 nov.
Monica cu
si
38+
Ana Maria
malinas spune:

Hera, nastere usoara!!!

Eu am avut noapte alba si m-am gandit toata noaptea la tine.Sper ca bebelina ta s-a gandit totusi sa vina singura pe lume si ai scapat de inducere.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
babytza spune:
Alexa sunt si eu pacienta a dr T si am avut probleme mari cu rezistenta pe IR. Prima data cand m-a vazut dr s-a socat cum de nu mi-a zis nimeni nimik pana atunci. Eu am ajuns la el in sapt 32. La recomandarea unei mamici. M-a bagat de urgenta pe pregnyl si am inceput o serie de monitorizari...Am alergat de la spital la cabinet pana am nascut...Din pacate, am inceput prea tarziu tratamentul si degeaba au reactionat IR ca bebe a stagnat. Nu a mai luat in greutate din saptamana 34. A ramas la 2300.
In sapt 39 a hotarat ca este momentul sa facem cezariana si sa scoatem puiul. A fost un mic soricel nascut cu 2350g. Dar foarte sanatos si a urlat cat l-au tinut plamanii din prima secunda de viata. L-a facut sa rada si pe dr, un pitic atat de mic si atat de isterizat...![]()
Maine mergem la controlul de 6 sapt si abea astept sa vada si domnul dr ce m-a ajutat sa aduc pe lume : un falcos de 4200g, sanatos tun !
Iti doresc din tot sufletul sa nu iti faci ganduri negre si sa fi fericita ca il ai alaturi pe acest dr care te va ajuta sa treci peste aceste probleme la timp. 
Multa sanatate 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
alexa101 spune:
Va multumesc mult fetelor pentru informatii si incurajari, asteptam pe 18 ecografia si vom vedea atunci IR-urile.
Mii de pupici pentru toate burticile si mamicile 

+ 20 
tanima_i2002 spune:
Alexa, iti inteleg perfect ingrijorarea. Aceste IR-uri sunt date atat de o incompatibilitate data de uter, care nu intelege starea sa de graviditate si pregnylul ii transmite aceasta informatie, dar pot fi date si de stres si agitatie. Asa ca incearca sa stai cat mai calma, ia magneziu zilnic 9cred ca deja ti-a dat dr T sa iei) si multa bafta la eco morfo. Ce nu am inteles eu cine ti-a spus ca ar fi vreo problema? Dr T? De ce oare nu ti-a prescris deja pregnyl? Desi degeaba ti-ar fi prescris, ptr ca nu se mai gaseste. Nici eu nu am mai facut de la 20 de sapt desi am IR-urile mari. Madlen mi-a promis 3 fiole dar nu am ajuns sa le iau de la ea din pacate. Desi si cu 3 fiole care ajung doar o sapt jumatate nu fac mare lucru. Am intrebat pe dr T de Profasi daca este bun, a verificat pe net despre ce e vorba si a ajuns la concluzia ca este acelasi medicament. Momentan insa nu am gasit nici pe acessta, din ce m-am mai interesat eu nu s-a importat niciodata acest medicament, deci tot degeaba. Oricum, daca ai posibilitatea sa il gasesti, sa stii ca este identic cu pregnylul, doar facut de alta firma. Ca substanta activa si utilitate este identic.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

monicabo spune:
Sal,
Am si eu o problema, ma calca pe nervi: daca ma apuca nasterea, mi se rup membranele sau incep sa am contractii puternice, ce naiba fac, daca in Elias nu mai sunt locuri???? Cu cine si unde draq nasc? 
Mam enervat, ce nabii fac?! Nasc in strada, sau cum?
Sunt f contrariata
Cica nu sunt locuri in spital?! Pai si atunci ce naiba fac?!@
Monica cu
si
38+
Ana Maria
malinas spune:
monicabo, asa cum am scris si la odisee cunosc pe cineva care a nascut acum 3-4 saptamani. Era la Elias (cred ca la Vladareanu, dar daca incurc numele sper sa nu se supere nimeni, sigur era ceva cu V), i s-au rupt membranele pe la 12 noaptea si pe la 13 era la spital. Cand a ajuns acolo i s-a adus la cunostinta ca maternitatea este plina si a fost trimisa la Giulesti. Iti dai seama ca nu a avut de ales, s-a urcat in masina si s-a dus la Giulesti unde a nascut cu doctorul care era de garda atunci.
De cand am aflat despre asta m-am tot rugat sa nu ajungem si noi intr-o astfel de situatie. Ma gandesc ca Tutu nu ne-ar lasa totusi de izbeliste. Eu asa sper
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)