Timisoara, Impreuna! ( 124 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

andule, luv iu too [muuuult de toooot]
pe mine ma doare rau sufletu, so nu contati pe mine azi.
n-am fost dupa vin ci am dus-o pe mamon la centru la Ciacova...
spor la scris si la impins de vasle, aveti grija de voi.

+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

nina,
aida, [luv iu]

restu', va pup si spor la treburi

+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mariaa, am inteles ! Multumesc de lamuririle prin PM ! Esti o scumpa, ca deobicei !
Bafta multa !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mai dar de ce ai dus-o pe mama ta acolo,asa te-au sfatuit medicii,din cate stiu eu caminul de acolo e foarte bun,bunica lui Helmut a fost acolo,e patronat austriac,insa nu stiu cata recuperare se face acolo,din cauza esti varza ca am inteles ca jobul e super ok,l-ai primit! hai capul sus braveheart!
Ando pai piece of cake reteta aia dao'n fras e ca asi sufletul de conopida numai arunci si niste macaroane pe acolo,clar ca av fi buna I will try sometime.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Undeva sub el sunt eu.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna seara. Acum am ajuns de la inot. Mai fetelor, m-am inteles cu tanti, i-am spus ce m-a deranjat si si-a cerut scuze, cica s-o iert ca de-acum o sa-si controleze vocabularul. Nu stiu ce-a avut, parca ieri a fost beata si si-a revenit pana azi. Ne-am evitat una pe alta toata ziua si cred ca asa va fi si in viitor.
Iar cealalta saraca, de care-si bat joc copiii, e disperata. Am intrat azi sa fac liniste la ea in grupa, astia mici de 6-7 ani se comporta ca niste adolescenti rebeli pe strada. Femeia sa apleca la patuturile lor si-i ruga sa taca. Eu zic ca parintii n-ar trebui sa-si incurajeze copiii sa aiba asemenea comportamente.
Doris, n-a fost nevoie sa pomenesc de freza.
Maria, lucrezi cumva la Adam Muller Nu Stiu Cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Am o durere crunta de stomac combinata cu arsuri...groaznic de enervant...

Dana, ce-ai patit , mama?
Ai si tu nevoie de ajutor? trebe sa frezam pe cineva???
zi pe cine, ca venim...

Nina, te pup pe tine si pe printesa si multumim de vot...

Aidule, ce dor mi-a fost de tine...nu ai fix acolo? scrie-l pe pm sau pe ms...

Dariana, si tu esti coafeza? sau nu am inteles eu bine...daca-i asa, am si io cu cine comenta...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao zapaucelor!

Mey am ras p'acilea c-an vremurilii buni....
Micutza din filmuletz e belea de belea Dariana ai o bombonica de fetita,o scumpa si o maaaare cantareatza

Fetelor am fost astazi la Judeteana dr trebuia sa intre de urgenta in operatie noroc ca am ajuns la timp,s-a uitat cata pe filmul de la RMN dar mo chemat din nou la ora 16 la cabinetul lui de la Neuromed.A spus ca e o problema la un disc cu un inceput usor de hernie de disc dar inca discutabil....asa ca m-a mai pus sa fac inca 2 filme RMN care cica dureaza cca 2 ore jumate........trebuie sa mai fac RMN de coloana toracala si RMN de bazin,cica toate necazurile mele ar pleca de la sarcina ca am avut-o prea pe spate si acum ma doare ca nush' ce apasa pe nervu' sciatic.
Cand sa ma programeze tanti la RMN cat mai repede asa cum a spus dr am vazut pe foile de programari......programari la ore tarzii de noapte 2-3-4 dimineata si cica avea un loc liber prin 28 oct dar la ora 2.30 noaptea si nu am vrut asa ca am ramas pe 3 noiembrie la ora 17.30 si primesc filmele a doua zi.
Spunea dr ca de se va vedea ceva acum la RMN-ul care il voi face paote sa dureze si mai mult statul in capsula aia,am rezistat eu atunci 20 min da 2 ore

Merg sa-i fac laptele la Maya si sa o culc,noapte buna fetele!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ioi, Laurelu, saraca de tine...bine macar ca ai aflat o posibila cauza...
Cum sa rezisti 2 ore in chestia aia? io cum sunt claustrofobica, nici 2 minute nu as sta in aia, fara sa dorm...serios, nu exista anestezie, ceva? sa dormi?
Ca doua ore, nici daca numeri toate oile de la stana, si tot nu rezisti...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Va mai aduceti aminte de www.trilulilu.ro/mayamaria/28c2a5881cfed8" target="_blank">MOLDOVEANCA MEA??

Dorisake chiar acum vorbeam cu sor'mea la telefon si ii spuneam ca as putea opta si pentru anestezie in caz ca nu rezist dar sa vedem nu cred ca o sa rezist eu atata acolo ca,daca ma manca in sau mai stiu io pe unde ce fras fac
stau stana de piatra sau imi vine sa stranut ceva...nu stiu cum o sa fac mai vedem atunci la fata locului.
Fetelor uitai sa va spui ca de dimineata Maya mea stranuta de numa iar ii cu muci in nas,tre sa merg sa-i scot cu aspiratoru'......Alexia a lui sor'me abia vorbea acum la telefon atata e de ragusita asa ca i-am spus sa o treaca urjent pe Aerius siropel sa nu faca laringita ca o pus-o....nush' ce-i cu fetele astea ca numa ce le-a trecut raceala.
Eu i-am luat la Maya,Osccillococcinum si am sa-i dau de 3 ori pe zi jumate de flacon timp de 3 zile si sper sa se faca bine.
Acum chiar fug sa o schimb si sa o bag la somn.

Si eu luv iu pi tatii breeee si multzam fain de gandurile voastre bune

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

huh! gata si eu cu putin timp de mine si fara chef de nimeni nici macar de mine ... asa ca mai bine aici cu voi.

Laurelule m-ai spart cu 2h in rmn eu stiu ca sigur se face anestezie si la adulti daca nu se simt in stare sa stea acolo. Eu una alegeam programarea de la 2:30 noaptea ca aveam mai multe sanse sa adorm... Oricum tinem pumnii stransi sa vada aia exact ce este acolo . Ai grija cu statul in tub , ca daca nu esti claustrofoba poti deveni din cauza lui , asa ca gandeste-te bine.

dano ce e scumpete? Putin mai-mai sa iti treaca
felicitari de noul job.

mariutza vrabiuta , groaznic sa ai sufletul rupt ai grija de tine fata. Zambeste azi sa ai maine o zi frumoasa. si big hugs.

doriselu mama are 2 fixuri si mai am si io unu la mansarda ... asa ca zi pe care il vrei

ando vad ca si tu ai disparut azi ...

...io am avut si io o zi cam naspa si la ora asta sunt chiar depresiva , nu am chef de nimic nici macar somn nu am.

Va si usor luv iu ol tooo si hai sa ne incepem ziua de maine cu un big smile
dusa rau cu pluta in aval

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput