Timisoara, Impreuna! ( 124 )
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
danitin zipp , no coment
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel
DISNEYLAND PARIS 2008
Doris-Alina spune:
Dana, pai am io o idee...
Fa o emisiune sau o stire cu si despre noi...cu si despre DC...
si dam noi interviuri despre solidaritate, prietenie, scos de cuie, sporturi favorite vaslitul, si datul prin conducta cu biscuitii...
Si cand ne-om vedea noi acolo, sa vezi ce elan iti viram...
Ce zici...strigam si vant din pupa...daca vrei...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
Fetelor poate la urmatoare intalnire dansam asa????
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
gonghy spune:
Sau asa???
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Doris-Alina spune:
Laurelu, de unde i-ai scos pe astia, ma?
La urmatorul carnaval, asa ma imbrac, sa fiu de nu...
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Ti`ar somalezii sa-ti fie...
Mama ce dor mi-era de tine...
Si-a revenit colorata maine-i gata!!!
Asta e a noastra, aia adevarata...
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Bey, Maria e la desert... maine nu se mai ridica din pat, ca-i prea ticsita, prea satula...
Ntzzzz, ntzzz...
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
Beeeey , nu glumiti , ca daca o sa dam ceva interviu , eu o sa fiu aia din spatele intervievatei , cu o fata tampa care se uita fix in camera
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
danitin spune:
Daaaa... Doris, nu ar fi rea ideea, da ma ingozeste momentu cand eu zic ceva de o stire si bucurestenii se uita pe sub sprancene si zic: ok, da, si care e stirea? Si io, ia o pauzare zdravana la 30 si ceva de ani (), cu 15 ani de presa in spate si sute de stiri facute, ma simt ca elevu la tabla si-mi sacde moralu sub nivelu marii...
Aida, pai de aia ziceam si io de psihanaliza, ca am deja complexe si scap greu de ele....
Laurelu, as dansa, da-mi danseaza mie apa in cap, unde sa mai dau si din alte parti ale corpului?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
Hai sa va stric putintel seara , sigur nu ajung la intalneala sambata ...
... alta data
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008