Daca a developat cineva foto ACASA - o intrebare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Avem tot echipamentul, mai putin loc. Spera si el in curind sa reuseasca sa-si gaseasca un locsor...ne omoara faptul ca trebuie chiuveta.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Ooo, ce frumos! N-am stiut ca aveti astfel de preocupari. Va puteti cumva aduce o magazie mica in curte (nu numai pt. camera dar si pt. depozitat diverse), cu electricitate si apa? Cred ca v-ar costa mult mai mult decat hobbyul...

Nici gand sa cumpar..., nu mai explic de ce. Ma faci sa regret ca nu stau aproape de voi, zau ca as fi adus copiii sa priveasca.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Am uitat... ce l-a determinat pe sotul tau sa incerce? Sunt impresionata, bravo, credeam ca a disparut de mult preocuparea asta!

P.S. Eu nu-mi pot lua ochii de la pozele vechi sepia. Ce finete... iar retusurile mi se par de-a dreptul induiosatoare, la fel suporturile pe care s-a lipit poza, stampliele cu numele studioului/fotografului, scrisul caligrafic...

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

In curte nu prea avem loc...in plus ar fi tare inestetic. In casa, sa facem alta chiuveta ne trebuie plumbing nou (ceea ce implica permit de la City)...tot incercam sa vedem cum putem face toata tarasenia mobila si sa putem muta dintr-o camera in... baie.

(Avem peste 28 de aparate de fotografiat...din cele mai vechi pina la digitale)...mi-ar trebui o magazie...

De sotul meu "s-a prins" microbul din liceu...cind l-am cunoscut era la niste cursuri de seara pentru fotografie (am o groaza de fotografii alb-negru din tinereti apuse)...a fost implicat si la yearbook pentru liceu 2 ani la rind (si ca fotograf si ca editor).
Cind au venit bebelusii nu prea a mai avut nici timp, nici loc...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML
Da, parca tata le punea in carti, nu mai stiu... Ghilotina le taia. Tata ii facuse cutitului o anumita margine (cu pila, cred). Nu ieseau prea bine la taiat, oricum... am admirat incercarea.

Si taica-miu s-a ocupat de pozat imi amintesc de ghilotina, d-aia de facea zimti la poze. Si mai e un anumit miros de fierbinte/ars care imi aminteste de uscatul pozelor

edit: apropos de antichitati, am un aparat www.merrillphoto.com/Argoflex75.htm" target="_blank">Argoflex Seventy Five (achizitionat de socra-miu la un garage sale cu 1$), pozele se fac privind prin partea de sus. Am vazut niste poze interesante pe flickr facute cu un Argoflex, alb-negru, usor fish-eye. Nici nu stiu daca functioneaza, am gasit film de 120 dar cica tre sa respool pe un spool de 620 si din ala n-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Oana...e cumva asta: www.bhphotovideo.com/c/product/376999-REG/FujifilmRVP_620_Fujichrome_Velvia.html" target="_blank">http://www.bhphotovideo.com/c/product/376999-REG/FujifilmRVP_620_Fujichrome_Velvia.html ...daca nu, intreb soata acasa (ca io-s ageamie).

Am mai gasit asta: www.zianet.com/connealy/vintagecameras/120in620/" target="_blank">http://www.zianet.com/connealy/vintagecameras/120in620/

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nici eu nu stiu exact cum e cu numerele astea, hm...citisem ca 620 nu se mai fabrica si ca 620 de la bhphoto e diferit fata de 620 ala discontinued. Intreaba-l, poate stie mai multe.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

(Avem peste 28 de aparate de fotografiat...din cele mai vechi pina la digitale)...mi-ar trebui o magazie...

28???!!! Ah, ce mi-ar placea sa le vad! Cat de vechi e cel mai vechi?

De sotul meu "s-a prins" microbul din liceu...cind l-am cunoscut era la niste cursuri de seara pentru fotografie....

Asta imi doresc, cumva, candva... niste cursuri. Pe tine nu te pasioneaza?

Anamaria

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

edit: apropos de antichitati, am un aparat www.merrillphoto.com/Argoflex75.htm" target="_blank">Argoflex Seventy Five (achizitionat de socra-miu la un garage sale cu 1$), pozele se fac privind prin partea de sus. Am vazut niste poze interesante pe flickr facute cu un Argoflex, alb-negru, usor fish-eye. Nici nu stiu daca functioneaza, am gasit film de 120 dar cica tre sa respool pe un spool de 620 si din ala n-am gasit.

F. interesant aparatul tau, Oana. Chiar te rog, de curiozitate, daca gasesti bobina si faci poze, as vrea sa le vad.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput