Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
andreyutza spune:
BRIE 

FELICITARI!!!

sa va traiasca grasunica !
Alexa
multumim pentru poza. cum mai esti? a fugit raceala?
Mirtha multumim pentru povestea nasterii. mi-au dat lacrimile cand am citit mai ales partea in care Eva nu dadea nici un semn. mi s-a facut frica si nu atat de durere cat de ideea ca daca pateste bebe ceva.
criss felicitari pentru rezultatele de la eco.
Mariana

La multi Ani!

nastere usoara si bebe sanatos!
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+ 

bertha spune:
Babyzapi, nastere usoara, tinem pumnii stransi sa apara bb repede!
WOW! Nu-mi vine sa cred ca naste Babyzapi, are aceeasi DPN cu mine!
Bertha
35+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
cherieactiv spune:
BABYZAPI...NEASTEPATAT!!NASTERE USOARA ,sa treaca totul repede si cu bine...si sa vii acasa cu puiut sanatos si frumos in brate!
Cherie
33+
Sasha...
cherieactiv spune:
cat despre restul,ma imbrac si merg la munca...sa-i incasez personal de astazi...sunt sigura ca poate maine nu or sa mai vina...si cand x y z or sa iasa a n oara cu inghetatile furate si ascunse in geaca...de data asta nu mai inchid ochii si ma prefac ca nu vad...ci..voi chema politia...ca sa i tratez ca pe oricare alta persoana care imi calca pragul...
Cherie
33+
Sasha...
IuliaCospy spune:
Neata fetelor,
Ce trezire in forta!
Iza, nastere usoara si bb sanatos si papacios!

Brie, felicitari pt bb! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Am reusit sa ma delectez si eu cu pozele de la minunile voastre! Mirtha, Irene, Ginye (sper ca n-am uitat pe nimeni; daca da nu dati cu pietre, va rooog!
) sa va traiasca puiutii! Parca ar fi niste papusele, dulci foc!

Abia astept sa o tin si eu pe a mea in brate, dar deocamdata vorbesc cu ea si ii spun sa mai stea in burtica ca e cald si in plus mai am ceva treaba de terminat pe acasa, pe la serviciu
!
Apropos de asta, eu sunt intr-o stare foarte proasta. Am de terminat ceva pt serviciu si efectiv ma simt vlaguita. Mi-am consumat deja toate resursele de energie pt asa ceva, iar acum imi vine sa ma sui pe pereti si sa bat pe toata lumea care mai are ceva de comentat/ cerut/ intrebat. 
Mirtha, multumim mult pentru detaliile legate de nestere!
Eu nici nu stiu ce sa imi doresc acum: un travaliu scurt sau unul rezonabil si ca durata si ca intensitate. inainte de sarcina, ma indopam cu analgezice in prima zi de menstruatie. Acum, dupa ce am vazut acum de epidurala, parca mi-as dori sa pot sa suport durerile din travaliu si sa nu fie nevoie de anestezie
Stiu ca suna ca naiba, da iaca ce face frica din om!![]()
Stie cineva ceva de Diana21? E posibil sa-mi fi scapat mie mesaje de-ale ei, da' n-am mai "vazut-o" de cateva zile. Parca trebuia sa mearga sa ii schoata cerclajul.
Dar de Simona, Mav, Dea mai stiti ceva? Sau asteptam surprizele?!
Va pup pe toate si fug inapoi la treaba! 

Iulia
35+ 
Darling_ spune:
Hai Babyzapy 

WOOOW nu-mi vine sa cred, mult curaj, nastere usoara Babyzapy... Ne rugam pentru tine

+21saptamani cu
Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ
alexa-rozi spune:
Raspund si eu la apel!![]()
Mirtha felicitari pentru durdulia de EVA sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.M-au impresionat foarte mult pozele e o dulceata asa cum doarme ea pe mina lui tati.Am plins cind am citi prin ce clipe ai trecut dar bine ca totul a avut un final fericit.Eu sunt pregatita psihic pentru naturala fara epidurala dar nu mi-ar suride ideea unei cezariene.Dar in fond cum o vrea DD important e sa fim bine eu si bebe la final.Poate ne dai citeva informatii cu tarifele la doctor,moasa ,asistente etc ca suntem multe fete care suntem pe dinafara din punctul asta de vedere.Cind ai tu timp.
Ginye felicitari pentru bebe Stefanut sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el.Multumeste-i lui Dumnezeu ca e sanatos si nu are vreo problema mai grava,ce are el se poate corecta.
Sanatate multa tuturor fetelor care au nascut de curind ,refacere rapida si copilasi sanatosi si mincaciosi.
Pe mine ma cam ingrijoreaza faptul ca de citeva zile am inceput sa pierd lichid,foarte putin dar suficient sa-mi ude chilotul si sunt sigura ca nu e urina.Abia peste o saptamina tre sa merg la doctor.Am citit undeva ca e posibil sa fie o mica fisura a membranelor si ca ar trebui sa beau multa apa ca sa se refaca lichidul.Voi ce parere aveti?Nu am contractii sau dureri,bebe misca foarte bine.
BABYZAPI

nastere usoara si sanatate multa tie si bebelusului!
Ma trec fiorii ca vad ca avea DPN-ul cu 2 zile mai tarziu decit mine.
ELI ce o mai face?Condoleante ELI sper ca esti OK.Am anuntat si fetele de la odiseea mamicilor intre 25-35 de ani ca multe intrebau de tine si le-am spus despre necazul tau.

Am schimbat si eu semnatura azi!
36+
Razvan-Adrian
alra spune:
neata. eu sunt vraiste. sunt cu moralul la pamant, ma da jos sarcina. nu mai pot nici fizic nici psihic. maine nu vin la servici si m-oi simti mai bine. laura e iara intr-o perioada de crize, plange din orice, inclusiv din faptul ca nu ma sui suficient de repede in masina.
in primul rand va rog mult nu va mai certati. e tot ce ne lipseste acuma. eu o inteleg si pe cherie ca nu e vina ei ca in societatea romaneasca se crede intr-o gramada de superstitii de genul daca poftesti si nu mananci X avortezi sau daca vezi pe cineva cu un handicap/dizabilitate cum vreti sa ii ziceti iese bebe bolnav si lista e lungaaa si sa vedeti tampenii ce mai auziti dupa ce nasteti relativ la copiii mici si femeile lauze.
astia suntem, nu avem cum sa ne schimbam peste noapte si oricat de educati am fi daca asta ni se baga in cap de mici asta e. in vest nu e la fel, cinste lor! si noi avem niste prieteni cu copil cu multe probleme si remarc cu placere ca aici acesti oameni pot duce o viata perfect normala nu ca in romania unde daca esti in scaun cu rotile esti stigmatizat si nu ai ce cauta afara din casa. o sa vedeti asta mai bine pe propria piele cand iesiti cu bb in carut. ia incercati sa il luati pe bb dupa voi pe unde aveti treburi de rezolvat (autobuze, metrou, la banca, la magazin) sa vedeti cum se uita lumea la voi si ce remarci si impinsaturi primiti.
mirtha, foarte frumos ca ai povestit cum ai nascut, dar ai cam speriat lumea ![]()
si eu am avut epidurala insa de aia sanatoasa cu cutiuta cu doza la indemana mea si multe ore. am avut-o de la 6 dim pana la 13 cand am nascut. apasam pe buton cam la 2 ore, insa cu o ora si ceva inainte sa nasc nu am mai apasat ca sa simt contractiile. simteam asa o durere vaga.
da, epidurala incetineste un pic ritmul insa in general se compenseaza cu oxitocina in perfuzie. nu stiu diferenta la impins intre epidurala sau fara, insa si eu zic ca mirtha, trebuie sa impingi cat poti de tare, si si eu am tipat in momentul expulziei, nu de durere ci de efort. mie mi-au zis sa nu imping de sus ci ca si cum as face kk. si pe mine m-a ajutat moasa, mi-a prins foarte bine.
mie nu mi se pare mare greutate sa nasti natural (cu epidurala caci sunt rea rau de durere) te scremi un pic si gata. a doua zi esti pe propriile picioare si in cateva zile cand se resorb firele epiziotomiei esti ca noua. ok, mergi un pic cracanata ![]()
multa bafta babyzapi!
editez: alexa_rozi eu sunt de parere ca trebuie sa iti suni doctorul. daca chiar e lichid amniotic, faptul ca sacul s-a crapat nu e cea mai fericita treaba, daca nu e intact pot intra diverse la bb.
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Alexa_rozi sunt de acord cu Alra..suna medicul si vezi ce-ti spune. Poate este cazul sa-i faci o vizita. Nimic din ceea ce ni se intampla, nu trebuie sa ramana trecut sub tacere in fata medicului si este bine sa fire anuntat din vreme! Pup! Multa sanatate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Mai fetelor, cam multe lipsa la apel...DIANA21, SIMONA, MAV, W.NDY.., MONICABO, HERA... si lista e lunga...mai dati un semn ca sunteti bine!
De Ancaoradea mai stie cineva ceva?
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel