Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 4
Amalia spune:
Otilia super banc!

Am ras de numai!
Apropo de ras, ieri ii aratam lui David ca incepuse sa se miste bebe, si-n timp ce se minuna el cat se poate suci si intinde prin burta mea, zice ceva amuzant si incepem amandoi sa radem. Eu, bine-nteles ca ma zguduiam toata si burta sarea in sus si-n jos de numai..
. David a asociat miscarea provocata lui bebe de rasul meu cu cea a unei sticle de suc...si-mi zice ca daca as avea dop, acum ar sari..
, drept urmare ne-am tavalit pe jos de ras amandoi..cu gandul la asta!
Sunt haiosi foc!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Plec acum la nani, dar las un banc bun, sa se bucure si fetele insomniace Doua prietene virgine isi povesteau tot ce faceau . Una dintre ele pleaca intr-o excursie si se intoarce ne-mai-virgina. Cealalta o intreaba: - Cum e? Povesteste-mi! - Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi; dar apoi e nemaipomenit! Prietena sa, intrigata, întreaba: - Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac? - Nuuuu!! - Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea, de urechi? - Da! E ca durerea de masea! - De ce ca durerea de masea? - Pentru ca te doare, dar nu vrei sa ti-o scoata! Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+Pozele noastre |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
criss703 spune:
wawww ce dimineata in forta , Babyzapi draga cum ai schimbat dr.(sper ca ai apucat sa gasesti altul) te-ai gandit sa si nasti ? 

HAIDE BABYZAPIIIIIIIIII 

Nastere usoara si rapida sa ai iar Nicolas sa va aduca multe bucurii si sa fie sanatos si mancacios ![]()

Va pup fetele am plecat la servici
ps.
multumesc Otilia
Criss
35+
http://community.webshots.com/user/criss703
Amalia spune:
Mariana28 LA MULTI ANI, multa sanatate si tie si bebelul si nastere cat mai usoara!

Futuremother...noroc cu tine![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
Olivia26 spune:

Mariana28

Olivia
37+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
Mirela_1 spune:
Mirtha, am citit povestea si mi-au dat lacrimile, nu pot sa-mi imaginez cum e sa nu-ti auzi puiul dand semne de viata. Ma bucur ca totul este bine si abia astept si eu da-mi tin puiul in brate.
Vroiam sa te intreb ce fel de mameloane de cauciuc de la Avent ai luat? Am vazut de 2 feluri, unele mai mici in diametru si altele mai mari (cele mari erau rotunde).
Si daaa, vreau si eu sa stiu ce ti-a trebuit in spital, ce tarife se practica, cum e personalul etc.
Pentru muls folosesti o pompa sau cu mana?
Brie, sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Babyzapi, nastere usoara.
Mirela
31+
alexutza_26 spune:
Woooww - asa da dimineata!!
BABYZAPY -
- nastere usoara, tinem pumnii sa treaca repede si sa iti vezi minunea si asteptam cat de curand vesti!!!
O fi reusit sa nasca cu dr Steriu????...Ca stiu ca asta isi dorea aseara, Doamne ajuta!!!
Mariana28
- sa fii sanatoasa, fericita si sa iti dea Dzeu un bebe sanatos si mancacios!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Z_IULIA spune:
Mirta multumim pentru detaiile nasterii! Sunt de acord cu tine, eu am nascut prima data fara nici un fel de anestezie. Stiti ce gandeam? Daca o masea imi da dureri de nu pot dormii noaptea si nu ma aleg cu nimic bun, macar in urma durerii nasterii ma aleg cu un puiut care sigur te face sa uiti orice durere! ![]()

Multumim mult si sa-ti traiasca Pitica !
Irene ai o scumpita de fetita ! Sa-ti traiasca 

Mariana28 La multi ani ! Nastere usoara si bebe sanatos !
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
diamisha spune:
Buna dimineatza, ladies!!!
Wow, naste Babyzapi????!!!! Pai, avea termen peste o luna parca...Nu-i nimic, sa fie bebe sanatos si ea sa se refaca repede...scoatem niste sustinatoare...

Haide, Iza!!!! Nastere usoara!

Ireen, ai o fetitza scumpica foc, mai asteptam poze...
Diana
36+
Sonia
AMR 10 zile