Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

ma duc si eu sa-mi incerc norocul cu somnul!
Va doresc noapte linistita,cu putine drumuri la pipi!

35+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Plec acum la nani, dar las un banc bun, sa se bucure si fetele insomniace .

Doua prietene virgine isi povesteau tot ce faceau . Una dintre ele pleaca intr-o excursie si se intoarce ne-mai-virgina. Cealalta o intreaba:
- Cum e? Povesteste-mi!
- Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi; dar apoi e nemaipomenit!
Prietena sa, intrigata, întreaba:
- Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac?
- Nuuuu!!
- Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea, de urechi?
- Da! E ca durerea de masea!
- De ce ca durerea de masea?
- Pentru ca te doare, dar nu vrei sa ti-o scoata!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata

mirtha - ai mare mare dreptate in legatura cu tot ce ai scris despre travaliu si nastere. cum zicea si otilia, nu imi amintesc durerile contractiilor, s-au sters complet din memorie. durerea de mai tarziu, cand se vindecau cusaturile epiziotomiei, mi-o amintesc insa foarte bine.

dandusa - te inteleg, io abia am 35 de saptamani si nu mai poot. la prima sarcina mi-a tot spus mama ca fetele se nasc mai repede si a venit la mine pe la jumatatea lui august sa fie langa mine in ziua z. eu am zis ca nasc la termen, dar dupa 1 sept in fiecare zi speram ca aia va fi ziua in care o sa nasc. ma miscam ca elefantul si ma rugam de ea... hai mami, ca nu mai pot! si ea nimica, se intorcea vesela de pe o parte pe alta si nici gand sa iasa. pe 15 sept aveam 42 de saptamani si m-am prezentat la 9 dimineata la spital cu bagajelul in brate. mi-au facut internarea si injectii cu calciu si oxitocina dar dra lia nici gand... dupa pranz au trecut la masuri mai drastice, mi-au pus perfuzie cu oxitocina, m-au monitorizat, nimica... pe la 3 eram lesinata de foame, ma plimbam cu suportul de perfuzie pe holuri si l-am rugat pe tati sa imi aduca un snickers (ce bun mi s-a parut). dar tot e bine ca la 7 seara am nascut in 10 min!

cherie - nu inteleg cum poti sa crezi ca persoanele cu dizabilitati merita mila publica... ca merita sa le dai o cafea gratuita ca si cum ar fi cersetori din coltul strazii. sunt oameni ca noi, multi dintre ei mult mai buni decat noi. probabil ca si daca ai trece pe langa stephen hawking ti-ai scuipa in san, pentru ca nu ai vedea decat un "handicapat", nu una dintre cele mai luminate minti ale lumii in care traim... suntem in 2008, nu in evul mediu!

ma scuzati daca m-am aprins putin, off-topic.

o zi frumoasa tuturor!

mami de si graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

MESAJ PRIMIT LA 06.55 DE LA BABYZAPI: MI S-A RUPT APA. ISABELA, BABYZAPI.

HAI ISA, CURAJ, SA FII TARE CACI IN CURAND ITI VEI TINE PRINTUL IN BRATE!!!

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Babyzapi tinem pumnii sa decurga toate bine. Asteptam vesti!!!!

Mirtha multumim pentru info !! ma bucur ca ai laptic pt Eva!!!
Pe mine chiar nu m-a speriat ceea ce a scris Mirtha...pana la urma e o nastere...cu toate ca nu stiu cum va fi...nici nu-mi fac planuri , cred ca e gresit sa te fixezi pe un anumit fel de nastere...ceza sau naturala. Iau in calcul orice posibilitate, pana la urma nu depinde de mine.....am vazut toate ca pana la urma nimic nu se potriveste cu socotelile facute de acasa...dovada...majoritatea fetelor care au nascut deja...
Irene ai o frumusete de fetita!!1 sa-ti traiasca!!!!
Hai ca azi din nou e o zi cu emotii!!!hai babyzapiiii!!!

O zi linistita si plina de vesti bune doresc tuturor!!!!!

34+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata!

Babyzapi, nastere usoara!!!

Alexa, ce dulcica ne-ai adus tu acolo, e frumusica tare. Felicitari inca o data, Ireen si tati!

Mirtha, multumim ca ne-ai povestit in detaliu. Nici pe mine nu ma sperie, ba chiar ma ajuta ca imi fixez un target de durere cumplitaaa si suport mai usor durerile pe care in alte situatii le-as considera mari, pt ca inca nu ating targetul din capul meu .....mai ales ca eu am de gand sa nasc fara epidurala Oricum e de ajuns sa ma uit la pozicile cu Eva ca sa-mi dau seama ca a meritat fiecare secunda de durere.

Oti, am uitat sa-ti spun ca mie imi place tare mult cum arata acum listuta si mi se pare ok sa fie trecute si UM + DPN daca tot le avem, si numarul de saptamani.

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Iza suntem alaturi de tine !

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

imi cer scuze ca dau buzna la voi la, odisee... sunt sora lui babzapi

vreau sa va anunt ca in dimineata asta pe la 05.00 i s-a rupt apa

sunt asa emotionata...ca imi tremura mainile cand scriu..nici cand am nascut eu nu am fost asa emotionata
va

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

BABYZAPI nastere usoara!!!!!!!! Iti tin pumnii sa vii cu vesti cat mai bune!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mamiseli
Babyzapi iti tin pumnii sus de tot!
BB de Ireen e super!

Bianca Andreea
Larisa Elena37+ 6 zile
A M R numai 2 saptamini si 1 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune: