Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bionda mie nu imi zice decat lungime femur , lungimea totala nu , vad ca doar la nastere se masoara

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 108!

Sa fie un capitol plin de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Flowers ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui cum esti! Noi te asteptam ori de cate ori ai vreme! Multa sanatate si sa ne spui cand iti programeaza cezariana si cum te mai simti!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai fetelor, chestia asta cu "nu conduce ca esti insarcinata" e moft caci multe sunt obligate sa conduca pana in saptamana mare chiar. aici se cam opresc din servici la 37-38 de saptamani (si nu ca le place ci ca altfel nu au cum) si pana atunci cu masina merg la servici ca altfel nu se poate. ba unele merg si pe bicicleta, chestie care mi se pare mult mai dificila.
cascam ochii mai mult si mergem inainte.

apropo de menajamente in sarcina, pe mine deja a inceput sa ma enerveze cand aud "ai si tu grija de tine", "nu mai face atatea" caci mi se pare ca mare lucru nu fac insa sunt lucruri care MUSAI trebuiesc facute si daca nu le facem noi nu le face nimeni. da' las ca vine mama si atunci huzur mananc si eu salata boeuf, hihi

bunn, mie a inceput sa imi creasca tensiunea: 12-13/70. nu pare rau insa am sa o tin sub observatie. in alta ordine de idei eu in continuare ma lupt rau cu constipatia (mai era cineva si nu mai tin minte cine) beau zilnic cate 2 plicuri de laxativ pe baza de lactoza si 1-2 plicuri de fibre, combinate cu prune si kiwi. prb e ca daca nu ies la baie mi se blocheaza si rinichii si nici nu mai pot respira bine. cred ca sarcina apasa pe ceva care blocheaza si orice volum in plus imi face foarte rau.

ok, parti pozitive: maine am concediu, ma duc sa ma inscriu la spital si sa imi iau cosulet de prezentare pentru bomboanele de bb. poate pun si poze

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Sa incep asa:
Va trimit o imbratisare mare, o mie de si multe la toate fetele incepand cu Cherie si terminand cu Diana. Eu consider din acest moment discutia incheiata, sper sa faceti si voi la fel.

Bionda, mie imi da la fiecare control un buletin echografic cu diferite date: lungimea femurului, circumferinta abdominala, diametrul biparietal, spune cum e lichidul amniotic, placenta, pozitia lui bebe si nu mai stiu. Din primele 3 masuratori enumerate de mine ecograful spune greutatea aproximativa, varsta ecografica si data probabila a nasterii.

Flowers eu citesc in fiecare zi toate mesajele dar pe al tau zau ca nu l-am vazut. Scrie, asa cum ti-a spus si Otilia, mai multe mesaje, cand depasesti cam 12 la numar ele vor aparea in timp real si le vom vedea si noi imediat.

Anes esti o draguta . Multumesc de grija. Nu prea mai conduc pt ca nu sunt in stare sa mai cobor din casa. Dar s-a intamplat sa am urgenta sa plec, sa nu poata veni sotul de la servici sa ma duca si am luat masina si am plecat. Si asa este, ma simt tare aeriana la volan, depun efort dublu sa stau concentrata.

Mihaela 36+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Otilia sau cine a facut cap nou, pune si link sa ajungem acolo

Mihaela 36+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Scuze, m-au luat niste palpitatii la inima de am uitat complet de link. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa nasol.

Otilia sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

cristian ph ma bucur pt ca ai gasit patut...e foarte frumos oricum...sa il stapaniti sanatosi!

Mergi la inceput