Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

Amalia, multumesc de urari!!!
Am si eu aceeasi rugaminte ca si Alexa_rozi, cum fac rost de vreun nr de tel sa anunt nasterea? Mai ales ca am colul intredeschis, nu ma astept sa duc sarcina pana la capat, dar macar pan' la 37 tot vreau sa stau cu bb la purtator.
Babyzapi, felicitari si sa-ti traiasca piticul!!!

,34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmendu, nasoala patania ta. Incearca totusi sa porti centura. Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc, mi-o pun si cand scot masina din garaj. Anes are dreptate si parca si Oceanborn se plangea mai demult ca pierde din atentie pe drum. Eu nu am de ales trebuie sa conduc dar imi este din ce in ce mai greu, ma simt uneori pericol public. Mai ales cum este acum, oribil, afara ploua cu galeata, este noapte mai devreme decat in Ro, pur si simplu imi fug ochii de la faruri si ploaie, am mereu senzatia ca ma voi lovi de o alta masina, parca am asa flashuri in fata ochilor in loc sa fiu concentrata la mers. Si acum cand ne-am intors acasa, cand sa urc in masina m-a taiat o durere crunta pana in col am simtit-o. Iar pe autostrada bb se inghesuia de ma tineam de burta cu o mana. Si in aceste conditii normal ca macar atat sa fac si eu sa-mi pun centura. Si ca sa fie tacamul complet dupa ce ca am avut o zi cu contractii pe stradutele inspre bazin mi-am si furat-o la cateva denivelari, le-am luat din plin ca nu sunt marcate si prin ploaie nu se mai vedea nimic, asa ca ne-am zdruncinat bine de tot.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Am citit in maaaare ce s-a scris Pace fetele pentru bebeii nostrii

FELICITARI BABYZAPI
BUN VENIT BEBE NICOLAS CEL GRABIT

Mirtha draga multumim pentru impartasirea experientei prin care ai trecut , mie cel putin desi mi-e frica de numa' imi prinde bine sa stiu aceste amanunte . M-a emotionat profund momentul in care nu ai auzit-o pe Eva plangand uffff...bine ca acum totul e bine si te poti mandri cu o frumusete de fetita

Ginye ma bucur ca aud vesti bune de la tine , deci bebe Stefan creste vazand cu ochii

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Din intamplare am vazut ca de abia acum a fost moderat raspunsul lui Flowers de la capitolul trecut. Nici nu ma mir ca unele fete nu mai scriu daca merge asa greu cu mesajele.

Citat:
citat din mesajul lui Flowers
Raspund prezent la chemarea la apel si raportez ca suntem bine , va citesc in fiecare zi dar nu am avut curajul sa va scriu. Sunt la cea de-a doua nastere (prima a fost cezariana), inca nu am facut programarea pt cezariana , pe 3 nov merg la eco si atunci am sa stiu exact cand voi naste (daca nu voi avea surprize mai devreme , ca vad ca se poarta).Dupa ce am citit povestile celor doua proaspete mamici, pe care le felicit pentru curajul si minunile lor, mi-am dat seama cat de nepregatita sunt eu pentru o nastere naturala fie ea si cu epidurala (apropo , se poate procura si din spital in caz de urgenta si cat coasta?). Nu am citit nimic despre ce si cum ar trebui sa fac sau cum sa respir in asa fel incat sa fie totul bine in cazul in care voi fi nevoita sa nasc natural. Si nu stiu despre tuseu de care vb Mirtha ( am sa dau un search pe google sa ma lamuresc).La prima sarcina mi s-a spus ca sunt ingusta in bazin si mi s-a recomandat sa fac cezariana.Am acceptat si m-a operat inainte sa mi se rupa apa sau sa am contractii.Julia a avut 2,700g , 49 cm si apgar 9/10.Din cauza cezarianei nu am avut laptic din prima zi dar am continuat sa o pun la san deoarece asistentele nu vroiau sa-mi dea lapte praf si pana la urma asta a stimulat lactatia si am alaptat-o pana la 4 luni si jumatate.Am nascut la Municipal cu un medic rezident dr. Marcel Buzatu . Acum fac repaos la pat cat pot de mult , deoarece in ultima perioada m-a cam intepat colul, si sper ca bebita sa stea cuminte pana la urmatorul control .

36+ sapt si Brianna Theodora + Julia Alessandra 6 ani

Flowers, ma bucur ca sunteti bine, incearca totusi sa scrii cateva mesaje unul dupa altul ca sa scapi de moderare.
Inteleg ca ne citesti regulat, poate ne vei spune si cand se programeaza cezariana.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Incerc sa mentin o pozitie neutra in conflictul iscat aici, insa mie cel putin mi-e greu sa ma prefac ca aceste mesaje nu sunt publice si citite si de mine, desi nu fac parte din discutie.
Dar cred, la fel ca si Amalia, ca oamenii nu sunt la fel, ca putem fi surprinsi in mod placut sau dezamagiti de cei din jur si ca ceilalti ne pot rani numai in masura in care noi ii lasam sa ne raneasca. Cu voia sau fara voia lor explicita. De aceea, cred foarte mult in autoprotectie si nu m-am prea bazat pe cei din jur in general. Oamenii chiar nu sunt la fel, ci mai sus sau mai jos, singura constanta esti tu...

mamiseli, diana21

36+ Sonia

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
babizapy FELICITARI SA ITI TRAISCA FECIORUL SA FIE SANATOS SI PAPACIOS !!!
un buchet de trandafiri pt tine draga mea, refacere rapida...si vino fugutza acasa sa vedem primul SCORPION
37+Dimitrie

Mergi la inceput

anes este vb de streptococul b...l-am facut in craiova analiza si se da rezultatul dupa 4 zile problema mea este ca eu stau in tg-jiu si cine sufletul meu merge sao ridice...prin nurmare...cred ca inainte de nastere voi merge sa imi ridic rezultatul pt ca cei de acolo nu bine voiesc sa dea rez prin fax sau email....vorba aia destinul soarta...daca am vreun bau bau pe acolo ce sufletul meu fac
buei ia lasati voi biciul eu sunt cu nana-ul...gata pace...stiti voi unora ne place ananasul, altora, nu...depinde de gusturi...va rog eu c cucu meu acuma la spartul targului va apucara nervi de gravida
va dau la toate cate o floare sa va linistiti ...please aveti bb mic la burtica
37+Dimitrie

Mergi la inceput

bertha subscriu la superstitile enumerate de tine...frate numai la noi...deh olteni...ce sa facem cu praz la purtator ..intrebai tu sau lorelay de haine cum e in spital la municipal craiova....cand am fost la echo de atat stat la usa..mi-am cerut scuze sa intru intr-o camera sa fac si eu pipik si pe usa scria mare...nu se accepta haine pt copil din afara decat in momentul plecarii copilului...deci sa stiti...eu stiiam de la Pavel...deh 5 zile in spital...ah ma ia cu emotii ....eu daca ma tin tare pe 11 nov sunt in spital vreo sansa sa ma intalnesc cu voi?
carmendu...uff bine ca sa terminat cu bine
fetele vazurati la stiri cine veni in ro ...moastele Sf. Apostol Pavel pt sarbatoarea de Dimitrie cel Nou ziceti voi de nu a lasat dumnezeu sa alegem numele asta lui balacila...cand am vazut stirea si eu si sotul am inceput sa plangem...sunt cam subreda sentimental in ultimele zile...imi dau na na sa imi revin
37+dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Elilov vezi cum se potrivesc toate , nu ati ales intamplator numele ...chiar daca atunci nu stiati , fruntea sus si asteptati-l cu bucurie pe bebe Dimitrie

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Fetele voua va zice la eco si lungimea bb-ului?

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput