Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 18
Amalia spune:
Mamiseli de cateva saptamani exact asta fac si eu..schimb semnatura mai repede cu o zi!
La cat mai mult saptamani, cu sanatate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Nu ma dezmint nici saptamana asta si schimb semnatura mai devreme cu o zi. Oricum de maine intru in 9 luni ![]() ![]() Mihaela 36+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 4 saptamani |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Of, fetelor...fie-va mila!
Discutiile de acest gen nu trebuie purtate nici aici, nici prin PM, nici personal! Trebuie sa invatam sa nu mai judecam atat oamenii..dupa ce au zis..dupa cum gandesc.. NU TOTI OAMENII POT FI CA NOI! Replica asta mi-a dat-o sefa pe care am avut-o acum cativa ani, care imi este si prietena si careia ii multumesc...m-a ajutat mult din momentul acela, sa pot privi altfel oamenii.
Nu sunt nici pe departe o persoana perfecta
, dimpotriva..cu toate acestea ma abtin sa judec, prefer doar sa emit o parere si REFUZ sa ma supar daca cineva incearca sa ma atace in vreun fel. Poate altfel nu stie sa reactioneze..cine stie...nu este problema mea! Problema mea devine din momentul in care incerc sa indrept ceva ce nu ma privea...
Suntem gravidute, unele deja mamicute...haideti sa le dam un exemplu pozitiv copilasilor carora le dam viata si sa incepem prin a ne schimba noi..altfel ce pretentii vom avea de la ei?
Va pup pe toate fara exceptie!
Mesajul acesta nu face referire LA NICI UNA DIN VOI IN MOD DIRECT, ci in general la discutiile avute la aceasta odisee de-a lungul acestor 9 luni..

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
anes spune:
carmendu
, mamiseli
si toate fetele soferite! Plizz!! Aveti mare grija daca mai conduceti!! O gravida are stari emotionale puternice, lipsa de concemtrare a atentiei, este distrasa, aeriana...!
Prin urmare se poate intampla orice la volan, chiar daca in general sunteti bune soferite.
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
diana21 spune:
Amalia, eu sunt un munte de toleranta pana in punctul in care sunt atacata gratuit. Ii spuneam doar lui Mamiseli ca nu are sens sa-si consume energia incercand sa intelega de ce unii oameni sunt mici. Pt. ca atunci cand spui ca nu mai suporti sa vezi handicapati pe strada si ca le dai pomana, ca la cersetori, inseamna ca esti un om lipsit de empatie, deci, din punctul meu de vedere, MIC.
Sunt de acord cu tine ca nu putem sa gandim toti la fel, insa putem macar sa ne respectam si sa ne cerem scuze atunci cand jignim pe cineva, chiar si fara sa vrem.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
36+
Asa creste bebe
diana21 spune:
| Citat: |
| Of, fetelor...fie-va mila! Discutiile de acest gen nu trebuie purtate nici aici, nici prin PM, nici personal! Trebuie sa invatam sa nu mai judecam atat oamenii..dupa ce au zis..dupa cum gandesc.. NU TOTI OAMENII POT FI CA NOI! Replica asta mi-a dat-o sefa pe care am avut-o acum cativa ani, care imi este si prietena si careia ii multumesc... |
Amalia, cand zici ceva, iti asumi si consecintele, nu? Pt. ca altfel se cheama ca esti iresponsabil. Pt. unele lucruri pe care le zici, poti face si puscarie
Eu, una, nu pot sa tac si sa stau deoparte cand se intampla o nedreptate sub ochii mei. Daca un vecin isi bate nevasta de-o baga in spital, e si datoria mea sa chem politia! Altfel, nu fac decat sa fiu complice...Asa gandesc eu, asta e...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
36+ Asa creste bebe
alexa-rozi spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine.Care e treaba cu mailul comun?unde tre sa intru?ca sa pot lua si eu un nr. de telefon sa va anunt si eu cind nasc ca sa-mi faceti si mie galerie
Si sa citesc ce tarife se practica la nastere pentru ca MIRTHA a zis ca le scrie la mailul comun.
Sper sa ma auda cineva de data asta,stiu ca nu sunteti rau intentionate.
carmendu spune:
anes, alra- va multumesc. 
mariana- la multi ani, sanatate si sa nasti un bebe sanatos la termen!
of, of!
35+
Victor
pozele noastre
carmendu spune:
alexa-rozi- aciveaza-ti PM si cineva o sa-ti trmita toate datele.
35+
Victor
pozele noastre
Alexa.1983 spune:
beeeey
beeeey
beeeey .......vreti sa ajungem ca fetele de la Mirese, sa ne fugareasca moderatorii???
.... 
PACE???
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

loren@ spune:
Hera cucu bau? Pe unde bintui? Sper ca nu vrei sa nasti inaintea mea?
Doar am vorbit sa fim colege de salon
...eu ma simt super ciudat...de 2 zile parca sunt fata mare, adica nu ma doare nimik, pina noaptea, desigur, si daca n-as vedea burta as zice ca nu sunt gravida...am inebunit de tot
Diana

Bianca Andreea
Larisa Elena
37+ 6 zile
A M R numai 2 saptamini si 1 zile

Miruna Cosmina