Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina_ph spune:
mar_ysa am ales modelul respectiv pentru ca mi-a placut dar si pentru ca il au pe stoc si mi-l trimit maine,cu saltea,lenjerie si cearceaf impermeabil.Nu aveau niciunul cu leagan pe stoc.
BraveGirlimi imaginam ca sunt preturi foarte mari la cei de la Romina,dar nici chiar asa......oricum nu renuntasem sa caut altceva.....sunt intradevar foarte frumoase patuturile lor dar parca sunt exagerati ca preturi.Nu stiu daca ai vazut patutul pe care l-am comandat(am pus un link intr-un mesaj anterior),mie mi se pare ok(raportul calitate-pret)si plus ca eu eram disperata sa fie o culoare inchisa pentru ca bebe va sta in dormitorul nostru o vreme.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 cristina ph foarte frumoase patuturile dar iti recomand unul cu leagan...dar ai vazut ca ajung in 30 zile? |
35+
Andrei Alexandru
diana21 spune:
Pentru ca nu am de gand sa ma cobor la nivelul ei si sa-i raspund pe PM, va pun aici mesajul pe care mi l-a trimis Cherieactiv, uite-asa, de-a dracu' ce sunt
! Sa vedeti si voi cum stiu unii sa discute civilizat, si asta dupa ce tot ei dau cu...-n fasole!!!
"inca o remarca...si iti ard niste palme, virtual,de nu te vezi...tu chiar nu te poti abtine???ia mai fa-ti si tu un control inainte sa ma tot judeci pe mine....altceva serios n-ai de facut???cum prinzi ocazia, cum sari pe mine...uf..."
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
36+
Asa creste bebe
anes spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Acum suntem bine si ne bucuram de fiecare clipa . De racnetele ei cand e cacatica sau are colici , de incruntarea pe care o are cind suge , de zimbetul din somn sau de culoarea pielii ori mirosul ei. Ori pur si simplu de orice. |
Mirtha,

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
cherieactiv spune:
asta pt ca de la inceputul odiseei ...m-ai facut in fel si chip..de la trol..pana la ...cum ai vrut tu!si m-am cam saturat de injectiile astea ale tale...si io am o limita,eu tre sa ma comport always cu manusi...dar tu nu m-ai cruntat niciodata!cand ai avut ocazia..tac pac...;tu sigur nu esti unn trol?;...;oameni mici!;...
am mers la baie de 3 ori azi ,io n-am nervi???io n-am in burta un pitic????asa cum tu nu te gandesti ca mi-ai putea face rau cu cuvintele tale alea..;dulci;...asa si eu, de ce io sa te suport ...si sa tac...iar tu sa ma freci ???
Cherie
33+
Sasha...
cherieactiv spune:
IO NU AM STIUT CA MAMISELI ARE O PROBLEMA LA PICIOR!!!!
mi-au raspuns fetele pe PM...care stiau ...ce am scris asa de grav ,socant???sa se iste tot cadabalcu asta???postul meu a fost preluat si interpretat ...ca si io..am stat putin sa ma dezmeticesc!!!what?
...........................
merg sa iau o gura de aer ,serios ca mi rau...
Cherie
33+
Sasha...
Amalia spune:
Maria_28 ma bucur ca ai reusit sa ne mai scrii si sa ne spui ca esti bine! Sa fi sanatoasa si tu si fetita ta!
| citat din mesajul lui maria_28 Buna ziua burtici si mamicutze, raspund si eu la apel si imi cer scuze ca nu am mai dat niciun semn de viata dar sa stiti ca sunt la curent cu tot, v-am citit non stop si m-au ajutat ff mult discutiile voastre. despre noi....avem o fetitza de 34 s, 2,5kg la ultima echo de sambata, ne simtim bine pana in prezent si ne e putin frica de nastere. felicitari tuturor mamicilor curajoase si bafta multa celor care urmeaza!!! va pup pe toate si sper sa scriu si eu mai des. Maria, 34+ |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
anes spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Da, da confirm totul. Lapte cvei avea in curind. Ai grija la etapa cu furia laptelui. Sa faci ca la carte ca altefel e belea. Eu tot am baut lichide , beu acum si cei de colici care are in compozitie si plantele pt. stimularea lactatiei. Suge vine laptele. Si in curind e posibil sa fie nevoie sa te si mulgi. Eu nu am reusit sa folosesc pompa electrica si mi-am cumparat de la Stonz Angel , manuala cu para cam dureroasa la inceput dar fff. fff eficienta. |
Mirtha,
Eu am pompa manuala de la FARLIN (cu clapeta si am muls o singura data 10 ml (inainte sa suga BB). Cand strang sanul ies picaturile de lapte. Sper sa se satura BB!Ginye,
este de inteles iubita!. Am citit ca stresul, oboseala, diminueaza sau sisteaza producerea de lapte. off! 
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
Amalia spune:
Crismartrg foarte dragute pozele tale!
Mi-a placut mult poza in care tatal tau statea jos langa tine cu urechea langa burtica ta..se vede cat isi asteapta nepoata!
Esti o graviduta frumoasa!
| citat din mesajul lui crismargrg Yupii ![]() am reusit sa descarc poze. Sper sa se si vada.Multumesc tuturor fetelor pt ajutor .Mitha mersi pentru raspuns .Acum pot sa merg linistita sa-mi intind rufele .crismargrg 38+ cu Bianca Alexandra |
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Mendy mai e un picut!
Taman bine sa mai faci ultimele retusuri, sa te odihnesti bine si sa te pregatesti pentru venirea minunii tale!
Sanatate multa!
| citat din mesajul lui mendy Buna fetele... Felicitari noilor mamici, sa fie sanatoase , sa le traiasca puiutii.... Am fost azi la doctor si se pare ca cezariana va fi pe 27.10 si nu pe 28 cum era vorba initial. Stiu ca sunt noua printre voi, dar sper sa imi tineti si mie pumnii... Va pup pe toate...... ![]() |
si
38+
Luca Gabriel
andreyutza spune:
BABYZAPI 

FELICITARI!!!!

sa va traiasca bebelu', sa fie sanatos, sa ai laptic si asteptam poze cat mai curand posibil.
Kamelya
multumim pentru vesti.
monicus, da si eu tot la Giulesti nasc dar cu dr. Pana. suntem cu DPN apropiate.![]()
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+ 

.