Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Fetelor ma poate ajuta si pe mine cineva cu datele de la contul comun? Poate reusesc si eu acum la spartul targului sa pun niste poze , am incercat sa-mi fac album dar imi spune ca dimensiunea pozelor este prea mare .
mersi

crismargrg 38+ cu Bianca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

Felicitari Izabela....

sa ai un bebeu sanatos si mancacios ...

esti o proaspata savii cat mai repede cu detalii..

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismargrg

Fetelor ma poate ajuta si pe mine cineva cu datele de la contul comun? Poate reusesc si eu acum la spartul targului sa pun niste poze , am incercat sa-mi fac album dar imi spune ca dimensiunea pozelor este prea mare .
mersi

crismargrg,ai PM.

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Ai PM!

Citat:

mersi

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Izabela sa-ti traiasca minunea mica! Rafael Nicholas, bine ai venit, sa cresti voinicut, cuminte si sa aduci multa bucurii in sufletul parintilor!

Mariana28, sa fii sanatoasa si iubita, sa ai o nastere/refacere usoara!
Ginye, ce bine ca ai scapat de un stres si bb creste frumos!
Kamelya, multumim de mesaj, sa iti traiasca nepotelul.
Elilov, ma bucur ca ai depasit momentele critice. Vezi de ce-i bine sa fie bb grasunel.
Mav, daca iti induce nasterea ai grija sa mergi odihnita ca s-ar putea sa dureze mai mult decat daca se declanseaza natural.

Am scris un mesaj kilometrici si l-am pierdut . Nu-mi vine sa cred ce repede a nascut Izabela, eu nu am apucat sa fac galerie. A nascut la Melife (desi nu avea 37 de saptamani) sper asa cum isi dorea.
Eu am fost la doctor de dimineata, noroc ca a tras Ana de mine sa ma trezesc dar si asa am intarziat 10 minute dar bine ca nu imi venise randul. Mi-a gasit niste Ketoni in urina, trebuie acum sa beau lichide mai mult, sunt cu 1 L de ceai langa mine. De saptamana viitoare merg 6 ore pe zi la munca.
Am alergat prin tot orasul dupa gogosari in otet, inca nu am gasit si maine trebuie sa fiu gata cu o salata boeuf. M-am intors acasa ca a inceput sa ma doara piciorul, bazinul. Numai bine ce am ajuns ca m-a luat o contractie dureroasa de nu m-am vazut. Fug sa ma odihnesc.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

felicitari babyzapi!!
camelia, poate mai intri cu vesti

eu tot in butoi sunt, m-a apucat depresia post pranz AMR 3 ore pana scap de aici si maine am concediu!

carmen, umberto eco incepe pendulul lui foucault cu motto-ul "superstitia aduce nenoroc". ai grija, nu da vina pe sarcina si mai ales pe matza. nu porti centura?? stiu ca trebuie fixata sub burta dar nu sa nu porti. in BE e clar obligatorie si masina noastra bipaie de iti sparge timpanele daca pasagerii de pe scaunele din fata nu au centuri - dar cred ca si a ta daca zici ca o legi in spate

crismargrg, e un program, irfanview ii zice, de il iei gratis de pe net si care face conversie in batch la poze. daca ai rabdare poti sa le micsorezi si in paint (Start/Accesories/Paint) (una cate una insa) alegand un procent de micsorare si aceeasi proportie orizontala/verticala.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Felicitari Babyzapy pentru micut! Sa fiti sanatosi si sa te refaci repede!

Anes eu am ramas fara lapte din prima noapte. Bebe suge la biberon, lapte praf.

Pupici pe toate burticile si mamicile!

ginye Eduard Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Crismargrg ai datele cerute. Ai grija de tine... Asteptam poze.

Citat:

mersi

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 31+
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alra, in codul rutier roman se specifica faptul ca gravidele cu sarcina vizibila nu sunt obligate la purtarea centurii de siguranta chiar daca sunt soferi. Eu cand satu in dreapta nu o suport deloc, ma strange tare. Cand conduc, parca am pitici pe creier si nu plec fara ea pusa. Probabil de teama unui accident.

Mihaela 35+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Babyzapy felcitari pentru print..sa creasca mare si sanatos...mititelul nostru!

Bianca Andreea
Larisa Elena37+ 6 zile
A M R numai 2 saptamini si 1 zile

Mergi la inceput