Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Felicitari proaspetelor mamici..abea astept si eu.

Sorana 35+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari, Isa!!! Sa fie sanatos si papacios iar tie, refacere rapida si muult laptic!!!

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

felicitari ISA, sa va traisca !!!

36+ si mamica de
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mariana, Nastere usoara!!!
Cristina ph, in legatura cu patutul...ziceai ca vrei sa mergi la Romina. Vezi ca au niste preturi de pici pe spate. Au preturile in euro, si e vorba de peste 1000....Nu mai stiu exact ce model imi placuse mie, dar un dormitor complet era cateva mii bune de euro. si nu ma refer la 2-3. am retinut numai pretul comodei, pt ca o aveau expusa in magazin: 1700 de euro. M-a scos urgent sotul din magazin ca eu vroiam macar patutul, pt ca mi s-au parut cele mai frumoase patuturi d epe la noi, de aia nu am retinut exact preturile, ca am vazut cu coada ochiului oferta. Asa grabit era sotul Noi am luat pana la urma patutul Sissi de la babycomfort, dar nu-i recomand. Am de gand sa le fac reclama negativa
Multe fete au comandat de la Bimbomarket. Cica vin in 5 zile coletele.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

FELICITARI IZABELA!!!!! Sa creasca mare si voinic Nicolas!!!!
S-a grabit si el sa isi cunoasca mamicuta! Se face al mare!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

woww... iar sunt naucita!
Babyzapi, felicitaaari!!! Ce s-a grabit Raphael... lasa ca va creste el frumos si mare!!

Alexa, lasa graba, stai pe funduletzul tau

Alexa_rozi, si eu zic ca ar trebui sa te vada dr!

Ireen, ce minunata e fetitza!

Am schimbat si noi semnatura... ce repede trece timpul!
Voi v-ati intrebat, fetelor, oare de ce se rupe apa asa de des noaptea???

manu 32+ +

AMR 4-5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

izabela - felicitari! multa sanatate lui bebe nicolas, sa se faca voinic, sa pape mult si tu sa-ti revii repede!

35+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Sa-ti traiasca puiul Isa si sa va bucurati de el!
Te asteptam cat mai curand cu detalii.

crismargrg 38+ cu Bianca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

babyzapi, felicitari. Sa-ti traiasca bebe Nicolas.

Doamne ce de bebei grabiti sunt pe odiseea noastra.

Eu am racit , nu stiu cum si unde dar am reusit . Imi curge nasul ca la balamuc, ma doare gatul si am o usoara stare febrila. Mananc vitamina C, lamaie cu miere si limonada. Sper sa treaca repede.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

37 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

apropos de superstitii....noi nu suntem superstitiosi. am facut cumparaturile pt bebe inca din sapt 22, deci....dar, ieri am fost la cosmetica, sa ma fac mai frumoasa decat sunt . conduceam, singura in masina. la un moment dat, pe o straduta imi trece prin fata o pisicuta neagra, pui, cu o labuta bolnava. o las sa treaca, dar mi-a trecut prin cap supestitia aia idioata si am inceput sa ma gandesc la necazuri... (eu am vazut oameni care au oprit masina si au dat cu spatele de trei ori.)
pe la televiziune, neatenta si gravida, pun frana prea tarziu si intru in ala din fata. nimic grav cu masinile. tragem pe dreapta. nu era nevoie sa mergem la politie. cand m-a vazut ala gravida, n-a mai zis nimic . sperietura a fost mare pentru mine, mai ales ca din cauza burtii, nu mai pot sa port centura si am prins-o prin spate, desi sotul meu mi-a facut de atatea ori morala
si am zis ca o las moale de tot cu condusul. pana nasc, gata. imi iau sofer. .......dar, automat m-am gandit la pisica neagra....

35+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput