Gravidute si mamici de Constanta (33)
Raspunsuri - Pagina 18
jojo_miha spune:
Of numai pe fuga sunt,voi intra un pic mnai tarziu sa citesc insa acum am o problema,de fapt o ruda ,e in divort si are nevoie de un avocat bun,stiti pe cineva?
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
docdecap spune:
jojo, pe barbat-miu pe vremea cand era barbat-su l-a dezvortat Anca Nita, o tipa faina si abila. nu mai stiu pe unde are cabinetul, dar o gasesti pe internet sau in pagini... era impreuna cu sotul ei, Teodor, el era pe penal, ea pe civil
andre, pra-ji-tu-ra am facut-o ca sa momesc azi in vizita o alta prietena, care veni da' pra-ji-tu-ra nu manca. sad, so sad...
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
florin-a spune:
Mav-felicitari pt bebe Antonio!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati din nou de minunatele etape 
Umflatel-e un inceput!Bravo-poate ca de acun o sa fie ceva mai bine.Va doresc din tot sufletul sa fie asa.
Andicu-doarme putin Filip dar poate este doar o etapa.Si Ana a mai avut per mai proaste cu somnul.
Doc, Angi(felicitari pt 10 lunite si la cat mai multe inainte!)cum reusiti sa tineti silueta cu bunatati:placinta, prajitura...
Veveritza mea frumoasa!
precum si alte poze de-ale ei.
Pupici
AngeliquedeS spune:
Rozalia, tb sa avem grija sa nu cumva sa ne pierdem formele!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AngeliquedeS spune:
Mamacita, sper din tot sufletul ca se va rezolva problema cu bine 
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mihaela77O spune:
imi cer scuze ca nu am fost pe faza,cand a venit pe lume bb de mav,asa ca draga,mavsa-ti traisca si sa fie sanatos si fericit...cum a reactinat sebi cand si-a vazut prima data fratiorul?
mamacita,insanatosire grabnica tatalui tau!
dragele mele,va multumesc pt sustinere!jojo,multumesc pt postarea link-ului.
si multi
,pt frumoasa de teo...
elen,multumim pt sustinere...mai multe despre noi poti afla de pe blog,acolo sunt si date de contact,si numere de cont...multumesc inca o data!doamne ajuta sa reusim sa facem ceea ce ne-am propus!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
jojo_miha spune:
Am atatea pagini de citit .....am vazut pozele lui Andicu din concediu,intr-un cuvant MINUNAT.
Am citit ca Madaluta are probleme cu diversificarea,bine ai venit in club!
Am vazut catelusa lui Ellen si ma gandeam ce i-ar face Teo daca ar vedea-o.
Mamacita multa sanatate tatalui tau!
Doc multumesc pt informatie.
Atat am citit
insa am avut niste zile super agitate,eu nu m-am simtit bine si sunt in urma rau cu somnul,daca ne trezim Doc poate venim la o bucata de prajitura.
30 octombrie - iubita mea ar fi avut doi ani,te iubesc oriunde ai fi si nu te vom uita niciodata!Nu ai mormant sa vin la tine,sa-ti aduc o floare,nu am nici amintirea ta insa tu ai toata dragostea mea si maine mai mult ca oricand vei fi in inima mea.AMALIA NICOLETA![]()
![]()
![]()
![]()
mereu ma voi intreba.Insa stiu ca o pazesti pe sora ta si o vei ocroti toata viata.Ma amagesc degeaba,trebuia sa fi si tu cu noi si avea cine sa va ocroteasca pe amandoua.
http://www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
ellen79i spune:
Buna seara...
Umflatel...nu stiu cat de mult ajutor o sa fie dar, eu una am trimis un off line la toti cunoscutii mei cu adresa blogului tau( ii multumesc lui doc ca ea mi-a dat prima adresa
) si chiar i-am rugat sa ajute pe cat posibil..eu una stiu ca o sa o fac...imi dau lacrimile chiar si acum cand scriu...off.. nu pot decat sa-mi imaginez ce e in sufletul tau..dar, multa bafta si incredere in Dumnezeu ..ai sa vezi ca o sa va ajute...
Jojo_miha...pai sa stii ca se poate juca cu Betica mult si bine...cand e vorba de joaca, alergat...fi-mea( ca ea e fata) e prima...![]()
pupici la toata lumea si noapte buna...
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
florin-a spune:
Angi , eu nu am intrebat cu sens peiorativ!Ba din contra...ma uit la pozele voastre si va invidiez cum de va pastrati silueta.Ca io dc nu m-as abtine ff repede m-as ingrasa
mihaela77O spune:
dragele mele,va multumesc din suflet pt sutinere!
ellen,doc

ellen,e un lucru bun,faptul ca ne-ai "aratat" la toata lista ta...nu se stie cine ne vede,si ne poate ajuta...iti multumesc mult!jojo,stii ca sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita