Gravidute si mamici de Constanta (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of numai pe fuga sunt,voi intra un pic mnai tarziu sa citesc insa acum am o problema,de fapt o ruda ,e in divort si are nevoie de un avocat bun,stiti pe cineva?

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

jojo, pe barbat-miu pe vremea cand era barbat-su l-a dezvortat Anca Nita, o tipa faina si abila. nu mai stiu pe unde are cabinetul, dar o gasesti pe internet sau in pagini... era impreuna cu sotul ei, Teodor, el era pe penal, ea pe civil

andre, pra-ji-tu-ra am facut-o ca sa momesc azi in vizita o alta prietena, care veni da' pra-ji-tu-ra nu manca. sad, so sad...

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mav-felicitari pt bebe Antonio!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati din nou de minunatele etape
Umflatel-e un inceput!Bravo-poate ca de acun o sa fie ceva mai bine.Va doresc din tot sufletul sa fie asa.
Andicu-doarme putin Filip dar poate este doar o etapa.Si Ana a mai avut per mai proaste cu somnul.
Doc, Angi(felicitari pt 10 lunite si la cat mai multe inainte!)cum reusiti sa tineti silueta cu bunatati:placinta, prajitura...

Veveritza mea frumoasa!
precum si alte poze de-ale ei.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Rozalia, tb sa avem grija sa nu cumva sa ne pierdem formele!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mamacita, sper din tot sufletul ca se va rezolva problema cu bine

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

imi cer scuze ca nu am fost pe faza,cand a venit pe lume bb de mav,asa ca draga,mavsa-ti traisca si sa fie sanatos si fericit...cum a reactinat sebi cand si-a vazut prima data fratiorul?
mamacita,insanatosire grabnica tatalui tau!
dragele mele,va multumesc pt sustinere!jojo,multumesc pt postarea link-ului.si multi,pt frumoasa de teo...
elen,multumim pt sustinere...mai multe despre noi poti afla de pe blog,acolo sunt si date de contact,si numere de cont...multumesc inca o data!doamne ajuta sa reusim sa facem ceea ce ne-am propus!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Am atatea pagini de citit .....am vazut pozele lui Andicu din concediu,intr-un cuvant MINUNAT.
Am citit ca Madaluta are probleme cu diversificarea,bine ai venit in club!
Am vazut catelusa lui Ellen si ma gandeam ce i-ar face Teo daca ar vedea-o.
Mamacita multa sanatate tatalui tau!
Doc multumesc pt informatie.
Atat am citit insa am avut niste zile super agitate,eu nu m-am simtit bine si sunt in urma rau cu somnul,daca ne trezim Doc poate venim la o bucata de prajitura.
30 octombrie - iubita mea ar fi avut doi ani,te iubesc oriunde ai fi si nu te vom uita niciodata!Nu ai mormant sa vin la tine,sa-ti aduc o floare,nu am nici amintirea ta insa tu ai toata dragostea mea si maine mai mult ca oricand vei fi in inima mea.AMALIA NICOLETAmereu ma voi intreba.Insa stiu ca o pazesti pe sora ta si o vei ocroti toata viata.Ma amagesc degeaba,trebuia sa fi si tu cu noi si avea cine sa va ocroteasca pe amandoua.
http://www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna seara...

Umflatel...nu stiu cat de mult ajutor o sa fie dar, eu una am trimis un off line la toti cunoscutii mei cu adresa blogului tau( ii multumesc lui doc ca ea mi-a dat prima adresa) si chiar i-am rugat sa ajute pe cat posibil..eu una stiu ca o sa o fac...imi dau lacrimile chiar si acum cand scriu...off.. nu pot decat sa-mi imaginez ce e in sufletul tau..dar, multa bafta si incredere in Dumnezeu ..ai sa vezi ca o sa va ajute...

Jojo_miha...pai sa stii ca se poate juca cu Betica mult si bine...cand e vorba de joaca, alergat...fi-mea( ca ea e fata) e prima...

pupici la toata lumea si noapte buna...

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Angi , eu nu am intrebat cu sens peiorativ!Ba din contra...ma uit la pozele voastre si va invidiez cum de va pastrati silueta.Ca io dc nu m-as abtine ff repede m-as ingrasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,va multumesc din suflet pt sutinere!
ellen,doc
ellen,e un lucru bun,faptul ca ne-ai "aratat" la toata lista ta...nu se stie cine ne vede,si ne poate ajuta...iti multumesc mult!jojo,stii ca sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput