Gravidute si mamici de Constanta (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

ne alaturam si noi galeriei..FELICITARI MAV, multa sanatate si sa ai un bebe sanatos,cuminte si mancacios!

Multi pupici...

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

a nascut natural, 4,200 kg , nota 10, atata stia tati de antonio sa-mi spuna, s-a nascut la 16,20, si ca sa-l citez, "baiatul meu tipa TAREEEE"

sa fie un bb norocos si mintos, sa iubeasca pe cat de mult va fi iubit!

va pup

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetele, mi-a dat Pupicu raceala dar nu stiu de ce la mine se manifesta mult mai rau ca la el. Nu ma plang de asta, nu voiam sa fie el mai rau, desigur, dar imi e tare mila de mine.... AM patit ca Andreea care a luat de la Matei...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Wow! 4200, ditamai flacaul! Si natural pe deasupra! Jos palaria, Mav! Mamica curajoasa ce esti!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

MAV, sa fii sanatoasa, scumpa mea, tu si bb si toata familia. Sa va daruiasca D-zeu mult noroc si o viata frumoasa si lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

ANGELIQUEDS, multumesc mult de tratamentul pt. raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mav - felicitari! Sa va traiasca si sa va bucurati de noul membru al fericitei familii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Nu am citit decat despre Mav,atat am cautat ,scuze pt restul ,vom citi mai pe seara cand avem timp.
Felicitari Mav !Bine ai venit pe lume Antonio!!!!!!!!!!!Te pupa si tati lui Teo (el si-a dorit un baiat pe nume Antonio)!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Mav felicitari inca o data! Pt. asa un flacau nascut natural,ai toata admiratia mea!

Mocutza,multumesc !Voi incerca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor va rog,poate imi da si mie cineva un Pm cu nr de tel al lui Mav,v-am zis ca eu am telefonul stricat si cand am bagat cartela in celalalt tel al ei nu era,cred ca e salvat in tel si nu pe sim.Multumesc anticipat!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput