Nou stil de viata (232)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna seara.
v-am citit dar n-am avut timp si de scris. Ce sa spun, de cand am inceput munca, s-a cam terminat cu timpul meu liber. Mereu am de pregatit cate o fisa, lectie, de citit, nah, stiti si voi cum e. Azi am fost mai libera dar am compensat gatind mai multe feluri de mancare.
Acu ma odihnesc putin pe Dc, , apoi ma bag la un film, sa vedem ce alegere va face sotul.

Tumpi
Sanatate si toate cele bune!

Claudia, sanatate puiului mic.

Mik, bine-ai revenit! Cum iti place Mexicul? Cat timp veti sta?
Frumoase pozele postate!
edit: ce mari ti-s copiii! si tu arati minunat!

Dordia, spor in tot ce faci!

Daniela, nu mai retin daca ti-am multumit pentru ideile rezumate, o fac acum: .

Tzuni, vreau si io cu parasuta, .

Gusta, ce ti-ai gasit de facut? E secret?

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Tumpi, sanatate, fericire si petrecere frumoasa!

Mik, bine ai revenit! Ti-am admirat pozele, am vazut o cladire care parca e facuta din hirtie creponata, interesanta.

Mihaera, abia acum am ajuns la calculator, n-am timp nici sa respir dar compensez cu sportul mergind mult pe jos - macar atit sa fac si eu in prinvinta miscarii. Din pacate nici saptamina viitoare nu se anunta mai libera pentru mine.

Tzuni, ai grija cu parasutele astea.

Rolo, distractie placuta la tenis!

Gusta, draguta ca intotdeauna.

Anda, sa stapinesti sanatoasa aparatul si sa faci multe poze!

Carmen, .

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna!
Marilena,Carmen multumim, suntem spre bine acum, ca nu degeaba luam antibiotic de 3 zile!!! ce ti-e si cu otitele astea, eu nu imi aduc aminte noi ca copii sa fi facut! si nu-mi imaginez de ce a facut, sa fiu eu de vina cand l-am spalat pe cap, sa ii fi intrat apa in ureche???
Mik frumoase pozele, si copii, si tu!
Tzuni pai esti curajoasa, ce sa zic! n-as sari nici sa ma plateasca cineva!

Trebuie sa ma duc sa-l pregatesc pe Marc de culcarica ca e obosit dupa fotbal!
va pupicesc pe toate si va doresc un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Anda, fain aparatul, sa-l stapaniti sanatosi si sa faceti o multime de poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Repede pana nu trece ziua vreau sa-i urez si eu lui Tumpi, LA MULTI ANI!!! si la multi bani si-o dedicatie muzicala pentru tine si in avans de incalzire pentru Vikinga.

Hai la dans frumoaselor!

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna seara frumoaselor

Am avut o zi crunta azi, nu ca m-a suparat ceva sau cineva insa am fost extrem de adormita tot timpul. Dau vina pe vreme si pe rusii ce stau sa vina. Nu pot sa va zic cata cioco si cafea am bagat in mine, iar la sfarsit de zi mi-am jurat ca vin acasa sa dorm, inssssaaaa noroc ca am in portbagaj tot timpul cu mine geanta cu echipamentul de sport si am ajuns la sala unde am facut si abs! Asa ca sunt cat de cat cu constiinta impacata. Chiar daca nu se urnesc kilele de pe mine, macar nu pun altele si cat de cat se contureaza cate ceva... Maine dimi vreau sa merg iarasi la Pilates, daca nu ma trezesc cu aia uratii pe mine...dupa care vin acasa sa gatesc...nu am inspiratie, poate imi dati ceva idei...

Gusta, deja am pregatit cafelutza buna, doar sa apas butonul dimi la prima ora si o sorbim cu barfe nu alta! Si cu muzica buna, buna!

Va si pe maine!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

LA MULTI ANI!Vikinga, sa fi fericita si mereu asa vesela si sufletista precum te-am cunoscut.

Multumesc tuturor de urari,am sa intru cand ma intorc din calatorie si ma eliberez putin si de stresul examenului.

Va las cafeluta in termos sa fie calda cand va treziti,suc proaspat stors si cine doreste o feliuta de tort home made si nu f caloric.

Un we insorit va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

'neatzaaaaaaaaaaaaa dragelor!
Tocmai am terminat primul canoc de mai am, va dau si voua, e asa de buna!! Vreau si eu un refill, nu-mi ajunge niciodata o singura cana indiferent cat e de mare! Merg intai sa caut o piesa faina...

bebelushelor, bagatzi!

Deocamdata par apta de sport, bagaju e aproape pregatit asa ca teoretic in o ora jumate merg la sala. Apoi vin acasa sa fac un file de pestisor pt baietii mei! Astept gagici la o barfa!

Va va doresc o zi faina si pe curand!!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Vik, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa-ti traiasca toti cei dragi sa fiti fericiti! Si petrecere frumoasa!
Si vrem si noi poze de la petrecere...

Noi, ca sambata, ne-am trezit la 7 ...

Ma apuc si eu de bucatarit.

O zi buna sa aveti!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Si eu m-am trezit devreme azi, la 7 si asta fiindca am multa treaba. Azi si maine suntem in petreceri( sper sa nu ma porcesc prea tare) si am vrut sa mai fac si ceva prin casa.

Tumpi, Vik la multi ani, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

Zuzi, ai fost o dulcica, merci si stiu ca in curand vei ajunge acolo unde sunt eu acum
Cuscra, simpatica Mara Haine nu am ajuns sa-mi iau, asa cate o bluzica ptr. servici mi-am mai luat. Vreau sa ma duc sapt. viitoare, deja imi cad pantalonii dupa mine si trebuie sa-mi iau ceva
Claudia, sanatate puiului mic La Regina ma mai uit dar nu mereu, cand apuc. Daca vrei vb pe mess, iti dau adresa mea pe pm.
Fug la treaba...mai vb azi.

Crys si Dany

Mergi la inceput