Nou stil de viata (232)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Tumpi!! Sa fi fericita, sanatoasa si implinita

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata! Vin si io la cafea....

Tumpi scumpa, la multi ani si muuuuuulta fericire!

Mik, deci asta era.... Mexico....Te invidiez. Cat priveste meniurile, recunosc, imi place mancarea mexicana, so, astept...

Dordia, multam de cuvintele frumoase!

Fug la munca, ne vedem mai tarziu.

PS. In we urmator am in plan sa merg sa sar cu parasuta de la 4 mii de metri.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

La multi ani Tumpi sa ai parte numai de lucruri bune si toe ce iti doresti.

Roxa e buna cafeluta si de acuma ma abonez la tine.Cat sport faci eu nu cred ca as rezista.

Delia bine ca a trecut ei si acuma nu cred ca mai conteaza cu ce ai tratat-o.

Mik bine ai revenit.

Tzuni eu nu as sari dar daca tie iti place mult succes.

Lou ti-am scris ieri programul dar nu mi-a aparut mesajul asta e.

Gata ma duc la bambile meu.

Gabriela ieri nu te-am vazut hai ca astept raspunsul la intrebare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici,
Wow ce bine ca vine w.e.
Azi ma duc la tenis de la ora 20.00 abia astept
LMA Vikinga si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaera spune:

Buna dimineata!

Nu prea e soare azi, dar va urez sa aveti soarele si voia buna in suflet!
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi, Vikinga si Ioana, tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Azi mi-am propus sa merg in parc la alergat si, daca mai e timp, sa ma inscriu si la sala. Nu se mai poate, in ritmul in care am inceput sa iau proportii in curand ajung la 70 de kg.
Ieri de dimineata m-am trezit intr-o durere ingrozitoare in gamba: mi se pusese un carcel de toata frumusetea! Probabil ca e de la nemiscare (sau lipsa de calciu, mai exact). Delidana, esti prin zona?

Gabrielama, ce frumo! ai fost in Ljubljana! Si eu vreau!!! Am vazut poze si e un oras superios, plus ca o prietena de-a mea invata acolo. Cum ti s-a parut orasul? Poti sa ne impartasesti din impresiile tale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziulica, doamne frumoase!

M-am intos si sunt chioara de somn; avionul a plecat cu 45 de minute intarziere din Bupaesta, asa ca ajuns in Bucresti la ora 2 noaptea. Si cand am ajuns acasa, Mara a auzit usa si a inceput sa chiuie din patut "maaaamiiii"; am mai adormit la 4 si acum nu tin bine directia... Dar mai e putin pana la weekend asa ca nu ne vaitam!

Gusta, mai am sticulte! Te astept cu drag!

Tzuni, multumesc de dar... si de musteti! Cum ai rezolvat aseara cu carnatii, carnurile si suncile de la fimare?? Esti sigura ca vrei cu parasuta?????

Mihaera, Ljubljana este un oras frumos. Extrem de linistit, de civilizat si de pasnic. Este un oras unde merg foarte-foarte des si de fiecare data imi face placere sa fiu acolo. E o liniste fetelor, de zici ca esti la sanatoriu!!
Miercuri seara am fost si m-am plimbat prin centrul orasului si la intoarcere, spre hotel, am mers pe jos; vreo 7 km! Am fost tare mandra de mine! A fost tare placut - vreme frumoasa, trotuare largi fara nici o masina parcata si cum spuneam, o liniste....

Tumpi, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai si numai de bucurii![/b]

Mey, la io vad ca ziua lui Vik este maine, nu e asa??

[b]Roxana
, multumesc si tie de intrebare, sunt ceva mai bine. Incerc sa ma incar pozitiv si sa-mi spun ca toate problemele se rezolva!

Cica ar trebui sa fac si ceva treaba; doar ca vad cam crucis...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta sper ca ati avut o zi faina. E la gradi Mara azi?

Gabi da

Claudia esti ocupata cu piticii?

Vik iti urez si eu de azi, ca nu cred ca apuc maine sa intru.. LA MULTI ANI!!!

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salutare!
Tumpi, la multi ani, sa iti dea Domnul tot ce iti doresti!

lou, da, mersi de intrebare, Luca a facut o otita de toata frumusetea, am fost la urgenta miercuri asa ca ne-a dat antibiotic! se trezeste cu noaptea-n cap, inainte de 6, e rupt de somn si nu vrea sa doarma, azi avem fotbal de la 5.
de luni pana miercuri e barbatu-meu plecat in delegatie asa ca vin sa mai parlesc cu voi!

pana atunci va pupicesc pe toate si va doresc un we placut! ma duc sa citesc umpicutz din spate sa vad ce ati scris ca n-am ajuns inca!

a, era sa uit Crys te uiti la Regina? daca da, vreau sa te intreb ceva, ca a inceput si pe protv international si primele 2 le-am piersut si n-am inteles ceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lou am avut o zi buna ieri.Mara a fost toata saptamana in vacanta .I-am terminat rochita cu un ponei si acuma mi-a zis ca numai are nevoie de ea iar eu i-am multumit ca a fost sincera.

Claudia multa sanatate la puiul mic.

Gabriela acuma numai pot veni ,dar promit ca ajung si la tine.

Eu mi-am gasit de treaba asa ca .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna ziua !La multi ani ,IOANA ! Tumpi ,sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea. Abia azi am inaugurat wok-ul ,cu varza calita Ieri nu am mai avut timp ,pt. ca la noi saptamana aceasta au fost ZILELE CRAIOVEI si am fost cu fetita prin oras. Cred ca o sa pun ceva kg pe mine pt.ca am inceput sa iau antibiotic (fromilid) si trebuie sa mananc des si consistent, altfel am dureri foarte mari de stomac.Dupa ce termin tratamentul sunt hotarata sa tin ceva regim ,pt. ca nu se mai poate.Azi am vrut sa imi cumpar un sarafan foarte dragut si nu aveau decat marimea 42 ,care intra pe mine ,dar imi era prea fix Data viitoare ,cand mai mananc lucruri interzise o sa ma gandesc la sarafan Va doresc o seara linistita alaturi de cei dragi

Mergi la inceput