Nou stil de viata (232)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, mersi pentru informatie insa doar membrii fan-clubului pot lua bilete inainte de 27 luna asta si n-am pile si nici nu sint membru ....astept sa se puna in vinzare biletele online, un bilet in fata asa cum vreau eu e 190 lei...ma mai interesez...

Gabi, zbor usor si sa ajungi acasa cu bine.

Gusta, sa zicem ca starea nasoala e pe duca, am tratat-o cu cioco.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzilici, copilasii sunt bine si pe pozne pusi.
Ce mai face Isabella ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut. Tocmai ce-am ajuns si eu acasa.

Delia, stii ca sunt interesata si eu de concert, pls trage-ma de maneca cand tre sa luam biletele. Cand e concertu' btw?

Gusta, ramane pe dimi sper sa ma trezesc

Anda, tks

noapte buna!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mik, ma bucur mult ca te-ai intors printre noi si esti (sper) mai bine! Sa ne scrii meniurile tale fantastice, ok?

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

...m-am intors de la munca pe o Honda de toata frumusetea! Mai vreaaaaaaau!

Delidana, mi-ai facut pofta de cioco!

Mephala, esti vie?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Fug al culcare, dar inainte va las doua clipuri sa va faceti dimineata mai vesela:

Mergi la inceput

Si o dedicatie speciala pt Gabrielama pt cand ajungi dimineata la birou:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Va multumesc pentru urari, acum o sa vedem ce masina vom lua. Ne vom sfatui si cu surorile mele, acum in week-end, la Brasov.

Delia la doctor am mers pentru problema mea care nu se mai termina: "gineco" Se pare ca sunt ok, nu mai iau anticonceptionale, asa ca astept sa-mi vina "rusii" (sambata sau duminica), dupa care vom purcede la fapte, sa vedem. Oricum doctora m-a intrebat daca am facut histero, asa ca s-ar putea sa trebuiasca sa o fac si pe asta. Inainte insa merg sa cer si parerea altui medic.

Zuzilici as da eu raportul pentru Dordia, dar din pacate nici eu nu reusesc sa vorbesc cu ea. Ajunge saracuta numai la orele 20.00-21.00, si atunci trebuie sa se ocupe de cei mici. Nu stiu cat o sa reziste, dar n-are ce face.

Maine plecam, cum va spuneam, asa ca nu cred ca mai intru si maine. Inca am auditul pe cap, dar l-am anuntat ca maine pe la ora 13.00 plec, asa ca sa ma scuteasca.

Inainte sa va parasesc, vreau sa urez La Multi Ani! cu sanatate, fericire si noroc, Ioanei (Tumpi) si lui Vikinga

Si voua, celelalte fete, sa aveti un week-end cat mai placut.
Pupici la toata gasca
Ne auzim luni.

PS: La multi Ani si sarbatoritilor cu numele de Dumitra / Dumitru (si celor 2 nepoti ai mei: Matei si Tudor)

Noapte buna si un week-end mirific.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzunica, citisem ca ai disparut si-mi parea asa rau si apoi am vazut sa ai reaparut.

Dupa cum ce vede, ne-am mutat in Mexic pentru job-ul sotului, asa ca o voi deceptiona o vreme pe Tzuni scriind meniuri mexicane, mai ales pe cele de la restaurant.

Poze am pus aici :
http://community.webshots.com/user/mik_da_rau
http://picasaweb.google.fr/mihaela0606

Cu drag la toate, incerc sa reprind firul discutiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineatzaaaa!!! Luatz de betzi gagici, am cafelutza de cafelutza buna buna calda ia neamule! Cu lapte sau cu ce vrei!

La Multi Ani, multa sanatate si fericire si tot binele Vikinga si Ioana (Tumpi) sa ne traiti si sa infloriti si toate dorintele sa vi se indeplineasca!

Dragelor, toate ma dor. Am stat ieri la sala pana la 10, dupa o zi in care mi-a fost somn si foame non-stop...asa e inainte de rusi, la mine...am facut hip-hop, abs si, super tare, clasa de cycling high end endurance, a facut ala miuku un endurance cu noi de ne-a prapadit. Mi-a fost mila de noi, gagicile din sala...eu nu mai fusesem demult la high, oh myyy dar a fost supre pana la urma. Nu stiu cum e la Bucuresti, dar clubul asta din cluj e atat de aglomerat, deja toata lumea face scandal ca nu mai sunt locuri.

Tzuni, mortale clip-urile!

Gabriela, cum mai sunteti voi?

Va las aici, merg sa-mi citesc mailurile...sa aveti o zi minunata dragelor si pe deseara!!

Roxa

si: bebeluselor, dans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor....

M-am trezit mai dimineatza ca azi plec la birou fara masinutza...si...am zis sa nu intarzii....dar mai am timp de o postare mica. Am citit pe superdiagonala....dar am vazut ultimele noutati.

In primul rand... cu intarziere sarbatoritelor :Ank, Roxana si CArina sa va fie viatza frumoasa si cu multe bucurii.
Iar sarbatoritei de azi, sanatate multa si multe bucurii si un pupic pt Tumpi.

Zzilici te si asa cum a zis sor'mea...mai am timp doar cat sa respir si sa ma schimb de haine. De multe ori nici dus nu mai imi vine sa fac de oboseala, iar seara adorm cu Tudor in brate in timp ce ii dau bibe...so...vai de mine dar nu ma plang ca nu am incotro. E bine ca totusi imi place ce fac si asta e mare lucru!
Tzuni...la cat sunte de zapacita, nu stiu daca ti-am urat de bine pt revenire, dar eu ma bucur din suflet si mai ales ma bucur ca ti-ai revenit moral.
Mephala te si ce mai fac nazdravanii tai? Pt raport...stagnare daca nu e prea tz. M-am cantarit din obisnuinta marti...dar nu am apucat sa intru sa scriu.
In rest va pe toate fara exceptie ca tb sa plec la lucru!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput