America (128)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui corinadana
Si la noi 85 de grade! Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Noaptea?
Ramona J spune:
Ruxij, Alexandru e mai mare. Acum doi ani n-ar fi fost in stare sa citeasca Robinson Crusoe.
Aia cu The Wind in the Willows n-a prea mers. Autorul e englez, cartea e scrisa demult, a zis ca nu prea intelege el unde bate. A citit doua capitole si o pun deoparte pentru mai tirziu.
Andrada, cred ca tu vorbesti de MAP score. Il discutaram zilele trecute. Alexandru a iesit avansat cu vreo trei clase, mai ales la engleza. Astia n-au zis sa-l treaca in clasa a patra. Nici nu stiu daca ar fi bine. Il las asa, poate aprofundeaza mai bine materia.
Oricum, eu am fost dintre parintii care nu s-au grabit sa trimita copilul la scoala. Plus ca am feeling-ul ca-s cam joase standardele astea.
Sinzi, eu nu l-am pus pe Alexandru la lectii cind era asa mic.
Andrada spune:
L-am mutat pina la urma un an in fata, numai citeodata imi pare rau...mai vedem. Marcu face acu 8, deci numai cu o luna 1/2 a fentat clasa 1, de ex in alte districte scolare ar fi fost normal clasa a treia fara sa fii skipped.
Am o prietena cu copil in Anglia aceeasi clasa cu Marcu (desi e mai mic, la astia incepe de la 5 ani), mama-mama ce scoala fac astia, cluburi, sporturi, lectii organizate, 8 ore are toate pline ar sta numai la scoala ( e adevarat ca e la una din scolile cele mai bune).
Pai Lia, nici pina acu n-au facut inmultirea la scoala, vor incepe in curind. Stii in toata europa o fac in clasa a doua aici intr-a treia dupa testul de no child left behind ghici de ce.
Pe noi ne-a ajutat stii mat d-ala de masa pe care maninca era cu tabla.
Dar oricum ai atins un punct, ca la asta ma gindeam sub dush (da ala din baia noua) ca poate d-aia au atitia copii americani ADD ca ii zapacesc invatatoarele astea is all over the place...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CRISMIR spune:
RAMONA,CORINA ca va gandirati la mine!!!
SINZI,bei,ce cafele,ca azi am gatit si nu am avut timp de nimic...nici nu am scos copilul in parc...am bucatarit!!!
Nu pot sa tin pasul cu voi mai fetelor....am tot citit si cand sa scriu si eu ceva venea fi'miu ca ii trebe una alta
Azi insa am apucat sa pun pozele de la petrecere,unde a iesit foarte bine cu Spiderman,copii au fost impresionati si parintii uimiti,ce sa mai zic,nebunie...deci cine are chef de vizionari,primul link de la semnatura!
Maine am zi de manichiura-pedichiura...si dupa-masa cu copilul la vaccin
la toata lumea,pe maine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Andrada spune:
Nu stiu ce scor era ala dar cred ca era cum zice Ramona ceva care vorbea de aptitudini, adica ce nivel citeste, intelege, scrie si la unele era de clasa a treia, asta nu inseamna ca poate sa treaca a treia direct
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Haha, cred ca asa e, vorba ta, invatatoarea asta cre'ca are ADD, nu stie ce stiu si ce nu stiu copiii si nici sa explice despre ce e vorba in propozitie:)) Oricum mai, m-am mai potolit, una peste alta ea a zis ca copilul e f. OK cam la toate, lua 100% si la spelling si la math si ca e "happy about things, has friends and all", doar nu asculta asa chiar perfect, dar nici nu s-a plans f. tare. N-a sugerat ca are ADD or anything like it. Doar m-am ofticat eu pe check marksurile puse aiurea, da' nu cred ca conteaza. Bine ca nu mi-a pus minusuri.
Sanzi, nici eu nu facui lectii la K, poate doar sa mai citeasca din cand in cand. Abia de cand mi-ati zis voi aici am inceput sa ii zic sa citeasca si el in fiecare seara cate putin. Asteptam anul viitor, poate pana la urma nimerim o invatatoare care sa ne placa. Aia de anul trecut se plangea de fi-miu ca nu e sociabil, acu' macar nu mi-a mai zis asta, dimpotriva. De fapt nu l-a criticat, asa ca ar tb sa fiu happy
Andrada, nu cred ca ai gresit ca l-ai mutat.
sinzi_ana spune:
Ramona, am citit si io ca copiii fac teme la kindergarden...dar el nu are...fac totul la gradi, noi trebuie doar sa ii distram acasa
La anul schimbam montessori pe sist clasic si ma gandesc ca el, traind in democratie - fiecare face ce vrea, cand vrea, independent de restul copiiilor - o sa ii fie tare greu in banca cu toata clasa la un loc...
Ma gandeam ca poate e bine sa incep sa il chinui eu de pe acum si sa il trec pe sistem comunist
Andrada, am intrebat la cateva scoli publice daca se pot sari clase, si mi-au spus hotarat ca NU pana in clasa a 3-a cand sunt suficienti de "copti" sa faca fata unui "upgrade" din toate punctele de vedere pana atunci stau la nivelul varstei indiferent de rezultatele la testele academice...(dar cica lucreaza suplimentar cu cei avansati)
Sotu saracu are infectie la ureche, si boleste de 2 zile...dupa un concediu de 2 sapt (cinste finilor) acum mai sta o sapt acasa pe caz de boala...
Acum nu stiu daca durerea e asa de puternica, sau barbatii sunt mai sensibili ca noi, dar m-a sclavit rau de tot zilele astea...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Ramona, am citit si io ca copiii fac teme la kindergarden...dar el nu are...fac totul la gradi, noi trebuie doar sa ii distram acasa La anul schimbam montessori pe sist clasic si ma gandesc ca el, traind in democratie - fiecare face ce vrea, cand vrea, independent de restul copiiilor - o sa ii fie tare greu in banca cu toata clasa la un loc... Ma gandeam ca poate e bine sa incep sa il chinui eu de pe acum si sa il trec pe sistem comunist Andrada, am intrebat la cateva scoli publice daca se pot sari clase, si mi-au spus hotarat ca NU pana in clasa a 3-a cand sunt suficienti de "copti" sa faca fata unui "upgrade" din toate punctele de vedere pana atunci stau la nivelul varstei indiferent de rezultatele la testele academice...(dar cica lucreaza suplimentar cu cei avansati) Sotu saracu are infectie la ureche, si boleste de 2 zile...dupa un concediu de 2 sapt (cinste finilor) acum mai sta o sapt acasa pe caz de boala... Acum nu stiu daca durerea e asa de puternica, sau barbatii sunt mai sensibili ca noi, dar m-a sclavit rau de tot zilele astea... “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
Bine ti-a facut Radu,hahahah,auzi,are infectie la ureche...asta de la meciul de fotbal i se trage,ca nu a venit la ziua lui fi'miu,hihihihi...asa sa-i zici cam zis eu
Lasa fata copilul ca l-ai inebunit...stiti ca baiatul ei citeste fetelor,si face adunari si scaderi de la 4 ani jumate, ca-l pune Sinzi,ce credeti ca se joaca,doamna profesoara,terorizeaza copilul,hihihi...na ca te-am parat la fete...mai in gluma mai in serios,eu nu cred ca David va avea probleme la scoala noua,sigur se va integra....tu esti dusa,asta sigur,hihihih.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Andrada, Alexandru e trecut de cut-off date cu o zi. La NY ar fi fost in clasa a patra, ca au cut-off date la sfirsit de an, aici e la inceput de septembrie.
Aici fac inmultiri, au inceput de anul trecut. Atunci mai timid, acum au mai multe. Stie si impartiri, cred ca de la inmultiri i se trage ca nu cred c-au facut la scoala. N-am vazut nimic de genul asta la teme, dar am vazut ca se descurca daca-l intreb.
MAPs e la Math, Reading, Language si Science. Normal era sa-ti dea hirtia cu rezultatele copilului. E bine, ca vezi unde se situeaza al tau fata de altii din school district. Plus ca e o subimpartire acolo, ajuta sa intelegi. De ex. la Reading ai print & word identification, word ident/vocab devel., comprehension si literary concepts. La fel ai subimpartiri de genul asta si la celelalte materii.
Vineri primim primul report card ever. Sa vedem ce o fi. N-o sa fiu prea surprinsa, ca ii vad scorul pe internet.
pumba spune:
crismir- mama,ce petrecere! sa nu-mi spui ca toti invitati, sunt romani.
si ce baiat frumos ai!
da ,dl spiderman e tare
sanzi- sanatate sotului suferind.tu vrei sa mai stea acasa sau sa plece la serviciu?