America (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andreea felicitari si sarcina usoara!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

FELICITARI ANDREEA!!!! Sarcina usoara!!!

Anamaria, eu nu am baut cafea niiciodata si tot la incepatoare sunt :), de aia nici nu port sutien.Imi luasem un sutien VS cupa A si imi e mare!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Wow, Andreea! Felicitari, sa ai sarcina usoara!
Sinzi, nu stiu pe unde spionezi dar bine ca ne-ai spus.
Anamaria, taci cu curry ala. I don't care ce mi se-ntimpla, eu beau cafea in nestire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Felicitari Andreea si sarcina usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am avut io un feeling asa...
Andreea, atunci o sarcina usoara (pe cat de usoara poate fi o sarcina ) un bebe sanatos / sanatoasa, si frumos cum sunt toti in zodia gemeni (respectiv subsemnata!!)

Io de azi sunt in concediu nelimitat mi-am dat demisia pe motiv de distanta si faptul ca a omis 1 paycheck (cica economia e proasta sa mai astept)...asa ca timp cat cuprinde
Sotu si el acasa cu infectia...deci , acum ca ne-am luat casa, putem sa ne pensionam

Gatesc si mananc...acum am o ciocolata king size si pana trimit raspunsul nu va mai fi

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreea, multe-multe felicitari. Sa fie intr-un ceas bun! Iti doresc o sarcina fara probleme si fara greturi multe (sa fie fetita)!!!
Anamaria, ma lovisi in palarie cu studiile astora. Uite ca nu beau asa multe cafele si tot sunt la pamant. Traiasca VS!
Fetelor, ati scris cu o viteza nebuna. Fug la capitolul din urma sa recuperez.
La noi este frig. Ieri a fulguit un pic, ceva usurel, deloc tipic statului Colorado.
Am scapat de perioada examenelor, ieri am aflat rezultatul la unul din examenele cele mai grele. Din 150 studenti au fost numai 9 note de A. Si am avut si eu una. De bucuroasa ce am fost, cand am venit acasa m-a gasit o harnicie cum rar am asa ceva si am facut casa bec.
We trecut am fost la o petrecere tare faina de romani unde am mancat pentru prima data mancare indiana. Nu mi-a placut . Sotul m-a incurajat ca daca mai mananc o data sau de doua ori o sa inceapa sa imi placa, ca asa am facut cu mancarea mexicana. Am chefuit pana la 2 noaptea. Mama s-a oferit sa stea acasa cu copiii ca nu cumva sa faca vreo prostiuta pe acolo. Prietenii nostri au lift in casa (atractia copiilor) si sala de biliard. Si nu aveam in fata ochilor decat imaginea geamurilor sparte si copii blocati in lift.
We asta ne ducem la petrecerea de Halloween. Il tot pistonez pe sot ca trebuie sa ne luam ceva de imbracat. Luca mi-a dat o idee. Sa ne facem fantome. Dar uite ca nu am cearsafuri albe. Decat colorate. Poate ma duc sa cumpar doua cearsafuri si scapam ieftin.
Si tot in we ducem copiii la gradina zoologica unde este spectacol de Halloween.
Pun si eu linkul cu toamna in Colorado: http://good-times.webshots.com/album/567846741PIKmqx?start=0

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, ce draguti sint copiii! M-au terminat cu ochelarii aia.
Felicitari pentru examen.

Sinzi, imi pare rau. Ce chestie, sa nu te plateasca. Ai vreun plan? Stiu ca mai lucrai si la un avocat, nu?

Andreea, acum ca mi-am revenit, da-ne detalii. Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ciuf niste poze superbe. Ai niste copii foarte frumosi, extraordinari. Sunteti o familie foareeeeeeeeeeee frumoasa. Iar zona unde stati voi mi se pared e vis. Vai ce peisaje si ce locuri. M-am uitat cred ca de doua ori la poze ca asa mult mi-au placut.
Sa-ti traiasca copii si sa fiti sanatosi.
Felicitari pt A de la examen.
arata bine si Mos Martin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Andreea felicitari pt sarcina. sa fi sanatoasa, sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara. Noi incecam cam de vreo jumate de an si tot nici o veste. Ai vreun sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sanzi, imi pare rau ca ai fost nevoita sa iti dai demisia. Cam prost momentul. Sanatate multa sotului tau. Durerile de urechi nu sunt usoare. Sa ia si el ceva de durere, sa nu fi nevoita sa il mai cocolosesti. Cand il rog pe al meu sot sa imi faca mai multe lucruri imi spune ca el nu e Sclava Isaura (asta apropos de sclavit).
Mirela, foarte frumoase pozele. ii dorim baiatului o copilarie cat mai frumoasa! Ce de romani sunteti acolo!!! Si tineri. Media de varsta in comunitatea noastra e cam 45. Noi suntem cei mai tineri.
Pot sa am si eu numarul lui Spiderman? Luca s-ar da pe spate cu asa entertainment.
Vine acusica si ziua lui si nu stiu ce sa facem. Casa e prea mica ca sa invitam toti copiii. Deja Luca mi-a facut lista, pe cine sa invit de la gradinita (cei care sunt rai cu el nu au ce cauta la ziua lui ). Ma tenta un YMCA ca sa se zbenguie acolo. La clubhouse-ul din comunitatea noastra nu putem face ca e piscina care au acoperit-o si am asa o frica sa nu se intample ceva rau.
Aveti vreo idee unde sa ii organizez petrecerea?
Alintaroma, superbe pozele. Ce claritate au!
Ruxij, Bogdanel este mortal cu alegerile lui. Stie ce vrea.
Ramona, vecinii nostri se tot roaga de sot sa intre in boardul HOA. Si era nedecis. Sa ii spun ca nu?
Anamaria, imi pare rau de situatia de la serviciu. Pacat ca ai ramas cu un gust amar. Dar bine macar ca se stie de unde a venit ideea.
Miereamara, stiu ca se mai intampla sa se faca diabet gestational. Tine o dieta si va fi bine. Era ideal sa nu se fi intamplat, dar ce bine ar fi daca totul ar merge dupa cum ne-am dori noi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput