America (128)
Raspunsuri - Pagina 10
Ramona J spune:
Sinzi, esti mortala!
Corinadana, ce agera esti! Mi-au scapat ouale umplute.
Eu nici nu stiu exact cit au facut la scoala, doar ce i-am dat eu acasa. Ma mai opresc din elan cind imi zice citeodata ca el n-a mai auzit de asa ceva. In rest i le pun sub nas si-i zic sa se descurce. Daca habar n-are deloc ii dau citeva clues... dar ma las greu.
miereamara spune:
Sanzi, eu am French Press, sunt foarte incantata de ea, de cand am luat-o nu am mai folosit filtrul de cafea. Iese cafea mai concentrata si mai aromata.
Mirela, foarte frumoase pozele de la petrecere! Ramona vrei nr lui Spiderman?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
sinzi_ana spune:
Andreea, felicitari!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
philip spune:
hehehe, da' ce repede m-ai prins. acum citeam pe forum aici cand am ajuns la mesajul tau. multumesc. sa fie totul bine, sunt tare emotionata, zau, ceva probleme cu tiroida, ba am patat (nu ca n-as fi facut-o si cu philip da' acum m-am dus la urgnete). macar am un doctor super, cred ca am vorbit 2 ore cu el la vizita initiala.
so, ca sa inteleaga si fetele, sunt insarcinata in 8 saptamani si muuuult mai speriata ca la prima sarcina.
philip&andreea
Andrada spune:
Andreaa felicitari!!!!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Felicitari, Andreea!
Pai voi intrati aici seara si turnati povesti cind io plec acasa...no fair!!!
Cica daca bei trei cafele pe zi ti se micsoreaza
...probabil d-aia sint la sutiene de incepatoare!!!
www.upi.com/Science_News/2008/10/19/Study_Cups_of_java_cut_cup_size/UPI-15601224390322/" target="_blank">http://www.upi.com/Science_News/2008/10/19/Study_Cups_of_java_cut_cup_size/UPI-15601224390322/
of, ce ti-e cu studiile astea...in orice caz, nu ma impiedica sa ma duc la Starbucks...ce-am avut, si ce-am pierdut.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
philip spune:
uite de-aia imi cresc mie dublu acum, una ca m-am lasat de cafea si doi ca-s insarcinata. hehehehe, stiu eu pe cineva care-i tare fericit.
philip&andreea
miereamara spune:
Andreea felicitari! Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara!
Eu mi-am mai prelungit agonia cu o zi ca am ajuns prea tarziu la spital pt testul de diabet, asa ca m-au chemat maine! Iar tb sa nu mananc 12 ore inainte, aseara ma luase o foameeeee.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
M-a palit o pofta de curry... ...dar mi-e frig sa ies afara.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
pumba spune:
Andreea felicitari!
sa ai o sarcina usoara !
sunt sigura ca ai un doctor bun ,au experienta acolo in Utah cu nasterile.(acolo am nascut si eu 1 fetita)