America (128)
Raspunsuri - Pagina 10
Ramona J spune:
Sinzi, esti mortala!
Corinadana, ce agera esti! Mi-au scapat ouale umplute.![]()
Eu nici nu stiu exact cit au facut la scoala, doar ce i-am dat eu acasa. Ma mai opresc din elan cind imi zice citeodata ca el n-a mai auzit de asa ceva.
In rest i le pun sub nas si-i zic sa se descurce. Daca habar n-are deloc ii dau citeva clues... dar ma las greu.
miereamara spune:
Sanzi, eu am French Press, sunt foarte incantata de ea, de cand am luat-o nu am mai folosit filtrul de cafea. Iese cafea mai concentrata si mai aromata.
Mirela, foarte frumoase pozele de la petrecere! Ramona vrei nr lui Spiderman
?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
sinzi_ana spune:

Andreea, felicitari!!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
philip spune:
hehehe, da' ce repede m-ai prins. acum citeam pe forum aici cand am ajuns la mesajul tau. multumesc. sa fie totul bine, sunt tare emotionata, zau, ceva probleme cu tiroida, ba am patat (nu ca n-as fi facut-o si cu philip da' acum m-am dus la urgnete). macar am un doctor super, cred ca am vorbit 2 ore cu el la vizita initiala.
so, ca sa inteleaga si fetele, sunt insarcinata in 8 saptamani si muuuult mai speriata ca la prima sarcina.
philip
&andreea
Andrada spune:
Andreaa felicitari!!!!!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Felicitari, Andreea!

Pai voi intrati aici seara si turnati povesti cind io plec acasa...no fair!!!
Cica daca bei trei cafele pe zi ti se micsoreaza
...probabil d-aia sint la sutiene de incepatoare!!!
www.upi.com/Science_News/2008/10/19/Study_Cups_of_java_cut_cup_size/UPI-15601224390322/" target="_blank">http://www.upi.com/Science_News/2008/10/19/Study_Cups_of_java_cut_cup_size/UPI-15601224390322/
of, ce ti-e cu studiile astea...in orice caz, nu ma impiedica sa ma duc la Starbucks...ce-am avut, si ce-am pierdut.![]()
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
philip spune:
uite de-aia imi cresc mie dublu acum, una ca m-am lasat de cafea si doi ca-s insarcinata. hehehehe, stiu eu pe cineva care-i tare fericit.
philip
&andreea
miereamara spune:
Andreea felicitari! Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara!
Eu mi-am mai prelungit agonia cu o zi ca am ajuns prea tarziu la spital pt testul de diabet, asa ca m-au chemat maine! Iar tb sa nu mananc 12 ore inainte, aseara ma luase o foameeeee.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ocebine spune:
M-a palit o pofta de curry...
...dar mi-e frig sa ies afara.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
pumba spune:
Andreea felicitari!
sa ai o sarcina usoara !
sunt sigura ca ai un doctor bun ,au experienta acolo in Utah cu nasterile.(acolo am nascut si eu 1 fetita)