Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
Naty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebelusi
Naty ce frumosssss, cred ca iti e asa drag cand face fiica ta asta.... |
Da, ma emotioneaza foarte tare

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
27+ cu
Nadia - AnaIoana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Cele care vreti sa faceti recoltare de celule stem - ati discutat deja cu doctorii despre asta? Ati ales firma?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
27+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
miereamara spune:
Naty si Lisa, imi plac mult numele Nadia si Natalia.
Ralucaalexa, eu glumeam in legatura cu pantalonii cu picior
, ma plangeam de faptul ca am pus grasime pe picioare!
Am dormit si eu de la 4 dimineata pana la 10, ma simt mai bine.
Voi ati folosit picaturi de desfundat nasul in sarcina?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
edinutza spune:
Salutare scumpelor!!!
Eu sunt rupta!!!am bagat azi la smotru de numa
,bine cu viteza melcului turbat dar am facut treaba,de la 10:30 pana la 15:30
!luceste casa si frigiderul pana si hota!sunt obosita dar in acelasi timp si f multumita
!numai durerea asta de mijloc ma supara pe zii ce trece!
Carmen_scumpa mea!ce ma bucur pt voi!nu stiu de ce dar eu asa te tin minte ca inca de la inceput voi va doreati baietel,nu e asa?oricum te felicit si Dumnezeu sa il binecuvinteze!
Roxana_multumesc de intrebare
!uite gata mia trecut sunt ca noua,doar ca mai am de luat antibioticele sa sfarsesc tratamentul cu bine!cum se impaca Patrik al tau cu ideea ca va avea o surioara?
Naty_Lisa_
numele fetitelor voastre,numai la noi e dificil
!
Tuchi_incontinuare multa sanatate si rabdare!

edi `
de 23+
edinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Naty si Lisa, imi plac mult numele Nadia si Natalia. Ralucaalexa, eu glumeam in legatura cu pantalonii cu picior Am dormit si eu de la 4 dimineata pana la 10, ma simt mai bine. Voi ati folosit picaturi de desfundat nasul in sarcina? “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
eu pana acum nu am folosit!dar nu stiu poate sa afecteze daca le folosesti cu masura?
edi `
de 23+
dalma spune:
Buna fetelor
Spunea una dintre fete, bebelusi parca, cum ca nu ar fi voie paracetamol in sarcina....Ei, uite ca mie medicul tocmai paracetamol mi-a recomandat, dar cu moderatie si NU sinus ( max 3/zi, timp de max.3 zile) Nu a fost nevoie de atatea zile...In plus mi-a spus ca pot lua aspirina+Vit C pastile efervescente de la Bayer.
Si tot intreba miere daca e voie picaturi pt nas, mi-a zis dr sa folosesc cu moderatie Olynth pentru copii (2-6 ani). Am folosit 2 zile cate un fiss/zi ca nu mai putea respira deloc.
Doamne ai grija de
Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
Carmen_Marieta spune:
Miere eu cand am fost racita, nu am pus picaturi de nas deoarece toate erau interzise in sarcina. Mi-au dat o alifie mentolata pe care o aplicam la baza nasului, si ma desfunda(VAPOUR RUB-asa se numeste).
Edinutza las-o mamica mai moale cu smotru, nu poti face pe rand??
Fetele care ati cumparat carucior de la Chicco-trio enjoy cum este? este usor, sunteti multumite?
Pana la urma din ala am vrea sa luam si noi, am vazut ca este oferta la 1100 ron in Careffour, or mai avea?
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
22+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Leditia spune:
Dalma,stiu de la mai multi dr ca aspirina este interzisa in sarcina.Eu iau aspenter,dar nu are legatura,pt ca e de 75mg si este strict pt problema mea cu coagularea sangelui,dar sincer aspirina normala nu as lua sub nici o forma,indiferent de cat de racita as fi,exista altele care chiar sunt safe.
Paracetamolul stiu clar de la dr ca e safe.Evident nu cel sinus!
Si in rest,multe lamai,ceaiuri ,miere si..rabdare pana trece.
[size=1]btw,imi place ff mult numele ales pt fetita ta,am tot vrut sa-ti zic,dar mereu am uitat[size=1]
Miere,picaturile cu apa de mare sunt ok,dar nu stiu daca aveti acolo
Carmen acum am vazut ce ai scris..cum mai esti?Mergi in magazin si incearca caruciorul.Cand am mers sa iau restul de lucruri pt bb,l-am vazut si eu si mi-a placut.As fi vrut sa-l dau jos de acolo sa vad cum se manevreaza
,desi eu am,dar nah,curioasa si eu..insa era super aglomerat la bebei cand am fost eu de nu aveai loc sa te misti,asa ca am renuntat.Insa la prima vedere mie mi-a placut.
POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

dalma spune:
Leditiaam citit si eu prospectul si am vazut ca nu se ia in ultimul semestru se sarcina, dar Dr a zis ca sa iau fara grija...Am luat cat mai putin cu putinta si sper sa nu fi afectat bb, dar mi-era asa frica de febra....
Multumesc pt aprecieri legat de nume
Doamne ai grija de
Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
edinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Miere eu cand am fost racita, nu am pus picaturi de nas deoarece toate erau interzise in sarcina. Mi-au dat o alifie mentolata pe care o aplicam la baza nasului, si ma desfunda(VAPOUR RUB-asa se numeste). Edinutza las-o mamica mai moale cu smotru, nu poti face pe rand?? Fetele care ati cumparat carucior de la Chicco-trio enjoy cum este? este usor, sunteti multumite? Pana la urma din ala am vrea sa luam si noi, am vazut ca este oferta la 1100 ron in Careffour, or mai avea? Poze .. http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png 22+ ![]() Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.![]() |
poi pe rand le-am facut
dar nu mai fac eu de astea,ca acuma stau in pat si ma doare mijlocul e ma rupe!nu prea stiu eu multe de carucioare,dar si noi tot la marca asta ne gandim,mai avem timp oricum!
edi `
de 23+