Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
crisspoliss spune:
Ce nume frumoase de fetite aveti..adina, nadia, natalia, alexandra..toate imi plac. De ar fi asa usor si la baieti...sper sa nu nasc inainte sa ma fi hotarat la ceva.
Miere, ptr raceala cumpara-ti de la farmacie nety pot si pune inauntru apa cu sare, si fa tratamentul asa, sa vezi ce bine te desfunda. Si inhalatii cu ulei de eucalipt.
Am citit de curand ca ptr arsurile la stomac e ok sa pui pe limba vreo 2 picaturi de ulei de menta, si la fel functioneaza si uleiul de roze, to 2 picaturi. Sunt recomandate in sarcina.
Si mai intreba cineva de durerile de cap, masaj la tample cu ulei de eucalipt si ceai de urzici, trei lingurite de planta la o cana de apa.
Crisss
26+
BillyBilly spune:
Scumpule, zice sotia.... …mai tii minte stiucile alea pe care le-ai prins asta vara, când ai fost la pescuit cu prietenul tau Vasile?
- Sigur ca da, iubito.
- Ei bine, una din ele a telefonat sa te anunte ca ai devenit tata! ![]()
pupam fetele!
Catalina
30+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 10 saptamani 
Bebelusa
crisspoliss spune:
Am fost ieri la doctor, m-a cantarit( in sfarsit m-am ingrasat si eu- adica de la inceputul sarcinii am pus vreo 3 kile, dintre care 2 si jumatate in ultima luna)...am ascultat inimioara, m-a masurat la burtica..cica e super..26 de saptamani si 26 de centimetri...si cam atat. A, si trebuie sa ma duc sa beau chestia aia scarboasa ptr glicemie.
Si al meu barbat zace bolnav in pat, i-am dat azi noapte ceaiuri si dulceata de zmeura( ca aia face bine cand ai temperatura)...si m-am enervat, ca de o saptamana i-am zis sa se duca la vaccin antigripal, dar a tot uitat. Sper sa nu iau si eu ceva.
Si vecina de dedesubt s-a hotarat sa-si cumpere caine, care e unul mic de tot, si cand il lasa acasa singur incepe sa latre si sa planga non stop, nu se mai opreste nici sa ia aer..asa ca toata ziua ieri am avut concert( ca au venit abia noaptea acasa), azi o sa fie la fel..ca i-am zis sa gaseasca o solutie, iar ea azi dimineata iesea pe usa, cainele incepea sa latre, ea intra rapid inapoi si trantea usa bine, dupa care urla la caine: NU LATRA!!!..si a tinut-o asa juma de ora( asta la 7 dimineata)...iar dupa ce a plecat de tot normal ca a inceput iar cainele sa schiaune. Sa vezi cum pun protectia animalelor pe ea daca mai face asa inca o saptamana.
Crisss
26+
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Anuk la multi ani!
Nu mai reusesc sa tin pasul dar incerc sa citesc pe diagonala cand apuc.
Naty parca ma intrebai de wrap, eu am un lodger, daca la asta te referi, si un Baby Bjorn, dar wrap nu am. (sau ce inteleg eu prin wrap, chestia aia de material de carat bebe cu tine prin casa sau afara). Wrap e pentru bebei in primele luni, nu-i asa?
crisspoliss spune:
Naty si Iris, aveti aici o gramada de info despre baby carriers...sunt atat de multe tipuri diferite, in functie de varsta si greutatea copilului, de material, de pozitia in care vrei sa-l tii..si asa mai departe. Vedeti ca e si un forum pe pagina in care parintii discuta despre avantajele si dezavantajele unor tipuri de wraps, si exista si sugestii de cum sa-ti faci singura unul.
http://www.thebabywearer.com/
Crisss
26+
crisspoliss spune:
O prietena mi-a dat un wrap care arata asa:
http://www.thebabywearer.com/gallery/showimage.php?i=4121&c=23
Crisss
26+
Iris2002 spune:
Aryia, tu erai cu arsuri la stomac? Aici mi-au recomandat budinca galbena, eu folosesc light, de vanilie..si eu am de curind, sau mai bine zis am avut citeva zile. acum nu mai am.
Carmen Marieta vad ca ai surpriza si e baiat.... sa iti traiasca! Recunosc ca eu am avut o mica mica teama la echo 3-4 dimensional ca o sa imi spuna alt sex, desi aici spun doar de la 20 saptamini si atunci in general e cam sigur... insa Paul era sigur ca nu se schimba sexul si.... nu s-a schimbat, mai mult am vazut foarte clar ce e bebe
!
Flowerbee si Alina, si eu cu tensiune mica asa ca beau si eu cappuccino dimineata, cafea nu suport. Insa la mine e permanenta situatia, nu trece dupa ce nasc, asa am avut mereu, tensiune mica.
Bebelusi, de unde ai aflat ca paracetamol e daunator in sarcina? Ca aici doar paracetamol recomanda doctorii, aspirina e cica daunatoare
! Evident maximum de trei ori paracetamol simplu (fara cofeina sau codeina, una din doua acu` sunt prea obosita sa imi amintesc) pe zi.
Edinutza, muncitoarea
...si eu am fost cu curatenia in casa azi, trei randuri in masina de spalat, aspirat la parter si etajul 1, dupa aceea curatat cu aparatul cu aburi doua toalete, dusul, cada, si parterul(inclusiv mobila de bucatarie)...toate astea in ritm alert in cele 2,5 ore cat a dormit gaza.... si acum ma duc la calcat, am trei randuri de haine de calcat si nu am chef deloc, dar trebuie
... Lasa ca e bine pentru bebei sa fim in forma
!
Aveti si voi senzatia ca de-abia terminati o tura de calcat si iarasi vine una? Sau ca nu mai stiti ce sa gatiti? Cred ca am eu o criza existentiala, hahaha.
Miere, picaturi pentru nas mi-au dat si aici, am avut voie doar de trei ori pe zi maximum o saptamina sa folosesc.
Criss, dragut wrap-ul tau!
Fetelor, sper sa va insanatositi cele care sunteti racite, eu incep sa fiu mai bine, oricum dorm noptile si mi-a revenit energia. Criss, sanatate jumatatii tale!
va pupacesc pe toate!
Iris2002 spune:
Daiopri, si eu ma trezesc noaptea mai des fata de prima sarcina... si nu mai pot sa adorm... ceea ce nu e grozav cand suna ceasul la 5.45!
Dar azi am dormit pina la 7 fara un sfert
! Norocul meu ca Francesca nu s-a trezit si Paul avea o intilnire mai tarziu asa ca ne-am lenevit ca niste boieri!
Fetelor, acu`chiar ma duc la calcat, plus ca mai am de telefonat, ca vorba aia, si o viata sociala trebuie sa intretinem, nu? (adica sa mai dam un semn de viata prietenilor
)
v-am pupacit
crisspoliss spune:
Iris, eu am renuntat la calcat
..m-am facut o lenesa. Acuma calc numai daca vreau sa ma imbrac dimineata cu ceva si e sifonat rau. Iar camasile sotului, si le calca singur( il mai ajut si eu, dar il las mai mult singur- sa se obisnuiasca)
Crisss
26+
ariya spune:
Iris,multumesc,voi incerca si asta...
Roxana,multumesc,dar bananele imi vin inapoi

in rest sunt bine,asta mic ma bate hotarat,mor dupa el...

imi place de mor cum se misca,iar cand nu-l simt mai multisor,il starnesc eu
![]()
si eu stiu ca ,in sarcina,paracetamolul e ok,nu aspirina...
va pup pe toate

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
23+Mihai Christian