Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
cami_antonia spune:
buna seara burtici
am trecut si eu sa va salut putin pt ca si eu sunt cu curatemnie si cu mari modificari in casa ....ne-am mai construit ceva la casa in care locuim si a trebuit sa facem niste smotru zdravan saptamana asta ... eu cred ca m-am mai ingrasat ceva luna asta desi asa nu se vede tare ... dar spre deosebire de jasmi la care abia se vede burtica a mea iese in evidenta din prima ... si toata lumea zice ca e mai mare .... ehhhh .... dar asta e ...
eu am vb azi la munca si am stabilit sa mai stau o saptamana ... adica sa intru in concediu medical o luna cam de pe 10 noiembrie ... apoi sa imi iau CO si abia in ianuarie sa intru in prenatal .... caci pe mine ma avantajeaza mai mult cum sunt platite cele 126 de zile decat celelalte ....
INTREBARE .... daca am muncit in doua locuri mi se iia in considerare ambele venituri la cele 126 de zile????
multumesc
pupi
23+
ANTONIA IOANA
Camelia
miereamara spune:
Fetelor, colac peste pupaza m-a sunat doctorul ca mi-a iesit prost testul pt diabet, sugar-ul ridicat, 156 si in mod normal parca a zis ca ii intre 70 si 1oo, maine tb sa fac testul de 3 ore sa vada dc am diabet sau nu.
De suparare am bagat o ciocolata acus, ca dc ma gaseste cu diabet, nu mai pup eu nimic
!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Daiopri spune:
Steluttza, capul sus. Auzi ca sunt vesti bune. Ce bine imi pare. Irina, multumiri ca ai linistit-o putin. Sa dea DD sa fie totul bine.
Lisa, care carut zici ca ai luat tu? Eu nu pricep de ce nu imi merge site-ul la walmart.com. Nici acasa nici la sv. Si vad ca voi aveti acces.
Pai cu joggerul ar fi ok daca are car seat, da nu vaz unde. La mine aici gasesc unul chiar convenabil, dar fara ce imi trebuie:((( Apoi la cum e cu dolarul canadian si american cred ca ma apuc sa iau de aici:(( Tot ala ca a lui miere e cel mai convenabil, desi e complicat cu trimisul.
Miere, nu te speria ca e posibil sa iasa bine al doilea test. Da e greu al naibii de stat 3 ore acolo. Maine aflu si eu rezultatul. Asa, bine ai facut ca ai papat cioco:))) Prietena mea zicea ca ei la prima sarcina nu i-a iesit, iar la a doua a facut testul de 3 ore si a fost ok. Da am o cunostiinta care a facut diabet, asa ca….
Da poate ar fi mai bine sa nu mai papi din seara asta de pe la 6-7 zic si eu;)
Eu sper sa nu o patesc ca nu sunt buna la tinut diete.
Dark chiar vroiam sa intreb de tine de ieri da nu m-a lasat memoria:) Bine ca sunteti bine.
Si vroiam sa mai felicit mamicile care se aniverseaza si cele care au mai avut surprize. Si pe cele care s-au hotarat la nume frumoase.
Mie mi-ar fi placut sa pun Sasha la baietel, da nu avem ascendenti rusi:)) Si Vladimir si Dimitrie imi place.
Noi suntem undeva la Tudor Andrei, desi sotul mereu pare surprins cand spun la lume numele, de parca habar nu are:))) Sau zice, ca D. zicea ca Tudor. Desi noi la priul motan am fost intre Stefan si Tudor, si am ales Stefan ca nu imi placea cum merge cu al doilea prenume. Asa ca am zis ca e clar ca pisoiul e Tudor:)))
Am mai vrut sa raspund ceva lui Raluca si Roxana, da m-au prostit astia intr-o sedinta si am uitat. In plus mintea mea e la lista de craciun a luifiu-miu, care se mareste in fiecare zi, si nu reusesc sa gasesc ce vrea, si ma intreb daca noi acum tb sa luam tot ce e pe lista?:)))
Asta ca sa vada noile mamici ce le asteapta:)))
Aveti grija de voi si bebei
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
crisspoliss spune:
Miere, si eu zic sa nu te stresezi ca sunt sanse sa-ti iasa bine testul ala. Da sa-ti iei material de citit , ca 3 ore trec tare incet....
Daiopri, vezi daca merge linkul asta. Joggerul pe care l-am ochit vine cu car seat cu tot:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5621878
Crisss
26+
lisa79 spune:
mire,fruntea sus ca totul va fi bine! ai mancat tu ceva inainte de a merge la doctor
!
dark...frumos nume,si eu tot joggerul ala l-am ales...foarte dragut!
si eus tiu ca paracetalmolul e ok in sarcina si aspirina NU! oricum ,cred ca e bine sa evitam medicamentele.
fetelor,voi va mai puteti apleca??? eu ma cracacesc ,pe bune,sa ma pot apleca dupa ceva.
26S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Daiopri spune:
Crisspol, nu merge:((( Nu stiu ce mama ei de treaba, ca am putut sa vad acu vreo saptamana parca, si acum nu mai merge. Zice ca ii ia prea mult timp si expira sesiunea.
Cat costa si cum se numeste?:))) Macar sa il caut in alta parte sa imi fac o idee. Si mie ciuda, ca am vazut ca pe site-ul asta as putea trimite la magazinul apropiat din state si as putea sa il ridic. Da nu mai vaz nimic:(((
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
crisspoliss spune:
Daiopri, ii zice Baby Trend - Jogger Travel System si e la walmart ptr $196.98
Lisa, si eu ma aplec ca o baba...adica nu ma prea aplec ca intepenesc.
Crisss
26+
crisspoliss spune:
Eu de azi dimineata( cu mici intreruperi) stau si ma uit pe bloguri de retete de bucatarie...oare e grav???![]()
http://mayas-esprit.blogspot.com/2007/10/ciolan-de-porc-cu-legume.html
Crisss
26+
miereamara spune:
E grav .....pt silueta
. Acum am vazut ca mi-ai scris la celalalt subiect, nu sunt stresata, sunt doar un pic suparata, dar o sa-mi treaca. Multumesc mult fetelor, sunteti dragute!
Oricum nu e din cauza la ceva ce am facut/mancat eu, si doctorul mi-a zis ca nu am facut nimic ca sa cauzez asta.Dar parca a avut gura aurita, din prima luna cand am pus aproape 8 pounds (dupa ce in primele 4 luni nu pusesem nimic) si cand a vazut ca si in a doua luna pusei 6-7 pounds, m-a intrebat dc am in familei cazuri de diabet.
Astazi fuse madame Michelle Obama la noi in oras, dar nu am avut timp sa ma duc sa o vad. Era balamuc mare ptin downtown oricum. vineri e parada pt Homecoming, la aia cred ca ma duc si eu ca e tare frumos.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan