Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
Daiopri spune:
Miere si at eu ce a zic cu pounds-ii mei in 2 digiti?
Aoleou, stau cu stres pana maine...
Crisspol mersi fain. Sa vezi faza ca citesc pe internet ca se gaseau la un mag in canada si le-au retras astia ca cica nu corespund cu normele la car seat (normele canadiene).Iote asa m-au linistit.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
crisspoliss spune:
Eu m-am hotarat sa-l iau pe graco metrolite travel system si gata.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3056907
Crisss
26+
miereamara spune:
Daiopri ai fost tare cu cei doi digiti ai tai, ai reusit sa ma inveselesti
!
Iti tin pumnii pt maine!
Good choice, Crisspoliss!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fil_lily Criss, am incercat cu foarte multe, de la propolis la moare de varza si vad ca nu are nici un efect.Mi s-a recomandat si 'belladona',tratament homeopat, asta e urmatorul pe lista.Dar nu imi fac prea mari sperante. Asta este,trebuie sa suport ca omeprazol dauneaza lu'bebica. ![]() |
Fil_Lily, belladona nu e matraguna??
Ceai de coada shoricelului ai incercat?
Ira
27+ mami de
Lizuca
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui ariya La multi ani si bebei sanatosi!EU CRED CA O SA MOR DE USTURIME DE STOMAC !am luat tot ce se poate lua... ![]() ![]() ![]() nu mai pot,credeti-ma ...si m,a mai enerveaza si prostiile alora care spun ca ii creste parul lui bebe!!!!!!!!asa ma ardea si la celelalte sarcini si,jur,copiii mei au fost cei mai cheliosi din maternitate!!!!!!!aveau doar putin puf blond pe cap!!!!!!!ce,puii mei,sa fac?! Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, ![]() 23+Mihai Christian |
Again: ceai de coada shoricelului ai incercat?
Ira
27+ mami de
Lizuca
IRA_LIZA spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui CADIA
eu stiu ca din brut, neimpozabili, timp de 123 zile 25+cu CLARA |
CADIA, mai pune 3 zile
Ira
27+ mami de
Lizuca
IRA_LIZA spune:
Asaa...va sa zica mi-a ieshit a la grande o improvizatie, dovada (a mia oara)k la nervi imi functioneaza inspiratzia.
Fac io aseara tiramisu, deschid galetusha de mascarpone, aia desigilata acum cca 2 sapt nu asta noua, neinceputa, de alaltaieri, mi se pare mie k are iz acru si zic "p'asta o aruncam" - si de aici o mica cearta vis-a-vis de atentia mea cu unele lucruri de prin casa, de parca frigiderul este teritoriul meu exclusiv(ma intreb, oare barbatii nu pot pricepe deloc povestea cu deficitul de atentie & povestea cu oboseala in exces?? la astea 2 am frecvent prbl cu al meu, si ne-gravida mi se intampla sa am momente de zapaceala, d-apoi acum...)
Eh, si dupa asta am mai verificat o data mascarponele din cutia desigilata, nu avea nimic, asa k l-am mixat cu oua, fructoza, cacao, nuca de cocos, fulgi de ovaz, toping de zmeura si lichior de nuci si l-am bagat la cuptor pt cca 30 min. La final, pt k mi s-a parut k a iesit putin uscata compozitia, am facut un sos de cacao (lapte, fructoza, cacao, unt, lichior de nuci again), am intzepat blatul cu scobitoarea in cat mai multe locuri si l-am insiropat.
Concluzie: "trebuia sa ne certam k sa faci minunatia asta?" - k cine credetzi k i-a mai scos iubitului tava cu prajitura de sub nas??
PS dealtfel, am facut, evident, si o tava de tiramisu, da' ala e pt maine...
Ira
27+ mami de
Lizuca
Iris2002 spune:
| citat din mesajul lui crisspoliss Iris, eu am renuntat la calcat Crisss 26+ |
Criss, eu am renuntat la calcat pentru mine, dar hainele Francescai si camasile lui Paul tot le calc. Paul uraste calcatul, asa ca asta e rasfatul meu pentru el, in rest evident ca face de toate prin casa, ca suntem o echipa. Dar eu calc o data 10 camasi si asa am scapat pe doua saptamini...hainutele Francescai insa par inepuizabile...si asa e la varsta asta, mai ales cand bea din canita jumatate ajunge pe bluza si body asa ca o schimb de citeva ori pe zi.
Iris2002 spune:
Miere, nu te stresa, daca a zis doctorul just a little, o fi de trei ori pe zi, ca la mine. Si maximum o saptamina.
Ai dreptate cu calcatul, lenjerii, prosoape, pijamale, nu le calc de ani de zile(mama nu pricepe cum pot sa traiesc asa
). Insa Paul trebuie sa aiba camasi calcate, ale fetei le calc ca vreau eu.... ale mele tot asa, le pun dupa ce le iau din uscator pe umerase si e ok(rareori mai calc cate o bluza de-a mea). Insa se aduna multe. (adica am o gramada de-ale Francescai, body-uri, bluzite, pantaloni, rochite)
Iris2002 spune:
IrinaC, din ce citesc eu esti mai mult deprimata ca nu ai vazut pe bebe. Nu te stresa, e bine, ai grija de tine si de pui.
Alina, esti o draguta. Sunt mai bine, si Francesca e bine, multumesc de intrebare. Si mie imi creste burta vertiginos, am senzatia ca sunt in ultima luna. Azi ies cu Paul in oras (trebuia sa iesim saptamina trecuta dar nu s-a putut din cauza primarului
, sefu`lui Paul) si m-a mirat ca m-a incaput o fusta si o camasa neagra pe care le purtam cu Francesca la sfarsit de sarcina.... dar trebuie sa fiu si eu un pic eleganta, nu, daca tot I have a date with a gorgeous guy
! Asa ca azi-dimineata am acordat mai mult timp parului, machiajului, hainelor, la 13.00 vine Paul si ma rapeste si ne petrecem dupa-amiaza si seara in Rotterdam
!Fetelor, azi noapte am visat ca zburam, cu o fosta colega de liceu, o tipa super care e in Canada dar din pacate nu am mai tinut legatura.... cred ca incerc sa dau de nr ei in weekend!

La multi ani si bebei sanatosi!
23+Mihai Christian