Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna tuturor.
Azi am fost la consult , azi am schimbat saptamana.
A facut doar tuseu , nu ecoasta pt ca nu le face el ecografiile anyway.Col inchis dar "mic"(parca asa era si data trecuta)
Sa iau No-spa (d c nu mi-a zis si ca o toanta nu intrebat , anyway stie el ce stie..),Aspenterce mult ma ajuta la stomac(imi scosesem singura aspenter , mai ales ca stiu ca in trim 3 nu e prea ok...nici eu nu mai stiu ce sa fac, am IR acelea mai mari pe ombilicale de aia mi le da )si ovulein sfarsit pt Candida.Offfff...parca numai vesti sucite , astfel incat desi nici o veste neaparat rea am tras o rafala de plans de nu ma mai opream cand am iesit.
O sa le iau da-le incolo de pastile, le urasc deja , mai e si Elevitul.
Am mai pus un kg nu stiu cum...Imi era dor sa-mi zica de bebe la eco dar peste 3 sapt face asta , dar mai mult pt IR decat asa pt vreo morfologie ceva.Sigur am morfo de la 22 sapt...mi se pare uneori ca -s toanta ca toate v-ati dus la Pop, la Iosup, la Herghelegiu si eu l-am ascultat la dr meu am fost la medicul recomandat de el si atat.Poate pt ca mi-a fost fricasi pt ca rez a fost bun aici am fost happy...dc gresesc?Si acum ce rost ar mai avea bebe azi are 27 sapt...l-am intrebat ce urmeaza sa mai facem , asa ca si chestie si el a zis simplu...sa asteptam...dhhh...ma rog apoi mi-a zis sa-l sun in 3 sapt...offff.
Ziceti si voi, nu-s vesti triste neaparat dar am o stare asa incalcita ca nici eu nu ma pricep.

Am avut si o zi lunga , am fost apoi la spital la mine la servici si la ora 5 la o prezntare la societatea de pediatrie care s-a tinut la spit.Grigore Alexandrescu si abia am ajuns acasa ...si mi s-a stricat ciorbita facuta duminica nu pot sa cred, am aruncat-o , am papat doar mazare.Nu am inteles de ce, poate din cauza ca am pus muuuulte legume.

iertati-ma ca nu am zis nimic de voi, azi am avut o zi urata rau si simteam nevoia sa ma descarcmai plang nitel offf.
V-am citit inainte insa si macar nu-s vesti proaste si ma bucur.Va pup pe toate, sanatate va urez.

bb mic

POZE
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Fetelor, am si eu o nelamurire cu legea noua pentru mamici. Va rog sa-mi raspundeti, care va pricepeti:
Asadar, am sunt in concediul de 2 ani cu Petru pana in aprilie 2009.
Intru in CIC la 1 decembrie 2008 cu BB2.
Deci se suprapun 4 luni cele 2 perioade.
Pot sa solicit ca de la 1 decembrie sa mi se dea 85% din ce castigam inainte de CIC pentru Petru? si sa renunt la cei 6 milioane?
Sau mi se va da pentru fiecare copil 6 mil + cate 2 mil?
sunt in ceata.
Multumesc de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Nu prea tin minte ce citesc, tre sa scriu in momentul ala ca altfel ...

Iris, io am renuntat demult la calcat..pe ale lui Andrei le calca bona, pe ale noastre doar in cazuri "mai mult decat exceptionale".Calcatul si cusutul le urasc de moarte, nu ma impac cu ele si pace.

Edinutza, nu te bagi si la mine la o curatenie??Dc tot esti in forma...

Miere, cel putin aici cam toate picaturile sunt interzise in sarcina...apa de mare, dar e "apa de ploaie"...

Io sunt tare sensibila in seara asta...la odiseea lu fi-miu am accesat intaplator un filmulet facut dupa ce am nascut toate si m-a busit plansu instantaneu...de bucurie si nostalgie...abia mi-a trecut si apoi am vb cu sotulache care a plecat ieri si imi povestea ca Andrei abia s-a despartit de el, s-a tot uitat dupa el si intindea manutele sa il ia din bratele bonei...iar el de 2 zile nju zice decat "tata"...si cica io sunt de vina, ca nu trebuia sa isi ia la revedere, ci sa plece asa...si iarasi plang...

Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspoliss am incercat solutie salina si aparat cu aburi, nimic nu a avut efect, in afara de picaturi pe care le-am folosit, ca nu mai puteam. Am citit pe net contraindicatiile, nu sunt contraindicate in sarcina, spun doar ca tb avizul medicului, care medic a zis , ok, dar "just a little". Nu's ce inseamna just a little asta, eu le folosesc de vreo trei zile, sper sa nu fi facut vreo prostie. Singura chestie pe care mi-a zis-o, a fost ca nu se folosesc de mamicile care au probleme cu fluxurile uterine, ca pot da vasoconstrictie uterina si ca folosite pe termen lung dau dependenta si nu isi mai fac efectul.

Eu nu calc deloc, nici lenjerii, nici haine. Luc isi calca singur dc are nevoie, eu imi asez frumos hainele dupa ce le scot din uscator, asa fierbinti si nu mai este nevoie sa le calc. Nu mi-a placut niciodata sa calc si chair nu inteleg de ce trebuie lenjeriile sau prosoapele calcate?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna seara burtici,

Irina, stai linistita si nu mai fi suparata, vorba ta, chiar nu ai de ce, ai avut tu o zi mai proasta si probabil si hormonii de sarcina iti joaca feste...Fi fericita ca BB e bine si ca o sa-l vezi in curand. Mai tii minte ce rau iti era in primul trim?! de ziceai ca mori....si uite cum a trecut...toate trec. So, capul sus si gandeste-te la bebe..apropo, ce nume ii puneti?

Rein, nu cred ca iti da 85% din ce castigai inainte. It da tot 600 RON. Si eu am o problema asemanatoare insa eu am terminat din iulie CIC1 si pana intru in CIC2 am cateva luni bune de munca. Eu sper ca in cazul meu sa se tina cont de ele. Tu insa nici nu termini unul ca intri in altul....deci mai mult ca sigur tot 600 RON o sa ai si pentru CIC2.

Iris, te dadusem pierduta mama...vad ca esti bine. Francesca? Bine si ea?

Naty, eu am mai povestit pe aici de celule stem. Eu fac ca si prima data cu firma Cord Blood Center. Am luat deja contractul de la ei cand am fost la targ la Baby Expo (aveau stand acolo). Dr mea cu care nasc stie foarte bine despre ce e vorba...a facut cateva sute de recoltari, inclusiv la mine la prima nastere

Fetelor, nu stiu cum e la voi, dar cand vine seara am un burtoi cat casa si parca sta pielea sa se rupa...parca ma trage cineva de piele si ma simt ca un elefant. Dimineata e mult mai OK...

Alina29+ cuADINA-IOANAde ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Billy, SUPER BANC!!

Mire, eu amk folosit picturi de nas ca nu mai puteam sa respir! E adevarat ca pe ele scrie ca nu sunt prea indicate insa nu am gasit altele pe care sa scrie ca sunt 100% safe! la urma urmei in trim. II sau III deja bebe e format, sanse sa faca vreo malformatie de la medicamente este destul de mica daca nu inexistenta. Sigur ca nu trebuie sa exagerezi si sa nu abuzezi..

AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc Alina.Asa este ...comparativ cu ce a fost oleaca de greata , epigastralgii ...ideea e ca nu l-am vazut pe bebe de unde stiu ca e bine???Misca el sarmanau da parca nu asa mult ca la 24-25 sapt ...io stiu ce sa zic...
Nume :Andrei-Ioan(Andrei vrea Radu si Ioan a fost bunicul meu care amurit cu cateva luni inaintea nuntii si pe care l-am adorat)

bb mic

POZE
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alina si eu am senzatia asta uneori, ca imi plesneste piele de pe burta. Imi dau cu crema si parca se amelioreaza.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Irina, de ce te gandesti ca daca nu l-ai vazut acum la eco poate sa fie bine...ai fost totusi la un control nu? Chiar daca nu a fost eco, o sa fie si asta. Hai stai linistita, o sa vezi ca Andreiut o sa fie foarte bine...ce nume frumos, exact asa il cheama si pe finutul meu

Mire si acum cand scriu, stau pe scaun si nu-mi gasesc pozitia...cand trag aer in piept si mi se umfla burta parca imi crapa ...cred ca ma duc sa stau intinsa.

AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

dragi viitoare mamici

Va scriu dupa 3 saptamani de absenta, timp in care am fost mult prea deprimata sa scriu. Va scriam in ultimul post ca mergem la morfo si ca speram sa fim sanatoase... insa dumnezeu ne pune la incercare .
La morfo cu doopler la 22 saptamani ne-a fost depistat Ir-ul pe artera uterina dreapta 7.1 iar pe stanga la limita fara nootch.
am fost trimisa la clinica de hematologie de la fundeni unde am facut analize de sange pentru depistarea anticorpilor pentru sindromul antifolilipidic. testul a iesit negativ insa din 7 repere care apar pe buletinul de analize, 4 sunt foarte proaste inclusiv INR-ul . Maine facem 25 saptamani si am inceput tratament cu aspenter, si incepand de maine vom face heparina cu masa moleculara scazuta injectabila .
Va spun sincer ca ma chinui sa gasesc cat mai multe informatii pe net insa nu prea am succes. Despre acest subiect s-a discutat foarte putin pe forumuri . Am cerut informatii doctorilor insa mi-sa spus ca o sa discutam despre asta peste 3 saptamani cand vom face urmatorul doppler pentru a vedea cum raspunde organismul la tratament.
O saptamana am fost desfigurata de plans si ma intreb daca voi putea sa imi aduc fetita pe lume sau nu. Am auzit de fel si fel de cazuri in aceiasi situatia, fetusi morti in luna a 8-a si sunt foarte speriata
Va rog din suflet , daca stiti mai multe informatii, spuneti-mi si mie va rog pentru ca sunt total dezinformata si din cauza asta imi este foarte teama .

+21 cu Maya Maria -Lorena

Mergi la inceput