fobia de avion

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Uite la asta nu m-am gandit! Ma si vad in avion cand trece stewardesa:
-Ce doriti sa beti? Ceai, apa, cafea....
eu: ceva mai tare nu aveti?
ea: pai vin...
eu: nu, nu, mai tare. Un wiskey, cognac, ceva acolo
ea: un wiskey?
eu: nuuu, toata sticla. Aaaaa, si lasati si cognacul ala sa nu va mai deranjez!

Multumesc mult fetele, ma simt si eu mai normala acum. Culmea e, ca teama asta a inceput dupa ce am nascut, inainte nu aveam nici o greata. Hai ca intre copil si sticla de wiskey,o trece mai repede timpul.
Mi-ar placea sa pot sa ma conversez cu pilotul in carlinga, asta SIGUR m-ar vindeca, dar acum cu isteria asta cu terorismu nu mai pup eu asa ceva.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Chestia cu lehamitea si oboseala au functionat si la mine. Dupa 18 ore de zbor si stat prin aeropoarte, eram intr-o stare de epuizare nervoasa incat mi-era indiferent de ce ar fi putut sa se intample.

La primul zbor spre State, care a fost si primul meu zbor ever, a functionat foarte bine un paharel de vin rosu, unul de vin alb, un paharel de lichior si inca unul de vin rosu, in aceasta ordine. M-am dat jos din avion cam pe doua carari....si se mira nenea de la immigration cum ca nu prea seman cu poza din pasaport. pai te cred si eu, ca in poza eram super aranjata si machiata, cand m-am dat jos din avion eram mahmura si ciufulita.

Sincer, de frica de zbor nu am scapat inca, nici acum dupa nu stiu cate traversari peste ocean, basca un zbor in iulie (insarcinata in 3 luni) un zbor cu o trotineta de avion cu 15 locuri, unde nu ne-au lasat nici cu bagajele de mana, ca nu aveau loc, ala a fost cel mai scary zbor din viata mea.

Sansele sa se intample ceva cu adevarat dezastruos sunt f f mici. Eu ma consolez cu statisticile.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Aaaaa, si fiindca veni vorba de statistici. Mai, nu stiu cum naiba fac, da de cate ori ajung la TV pe National Geografic, numai dezastre aeriene gasesc. Parca numai de astea se intampla! Ba ca a sarit usa de la cargo, ba ca a ametit pilotul, ba ca mecanicul a pus un surub gresit la geam si a fost pilotul smuls afara din cabina, ba ca....ba ca.....

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Alexia

Daca tot cauti senzatii tari mergi pe you...stii tu care si cauta crash plane!

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Ionica, nuuuuuu, nu caut senzatii tari! Eu vreau sa scap de ele! Spuneam doar ca pe NG sunt emisiuni din asttea la greu, si ca senzatia este ca accidentele se intampla mult mai des decat e cazul defapt. Iar pentru cineva cu fobie este super naspa.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nu radeti, pe mine m-a sfatuit cineva (psiholog) ca doua paharele de whisky la decolare fac minuni. N-am incercat pt. ca nu-mi plac bauturile tari, dar e bine de stiut. Inca ceva: efectul e garantat pt. persoanele care nu obisnuiesc sa bea asa ceva, altfel nu functioneaza.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Poti incerca si un xanax.

MIhai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihai33

Poti incerca si un xanax.

MIhai

Mihai, dar Xanax-ul asta isi face efectul asa, de la prima doza? Nu trebuie sa faci tratament cu vreo saptamana inainte de a zbura? :-)))))
Am o prietena care imi zice ca un xanax inainte o scapa complet de teama, dar mie nu prea imi vine-a crede :D.
Eu am incercat cu extraveral si nu mi-a folosit la absolut nimic. Ba inca, ultima data, m-a pocnit si migrena (de teama, desigur! ).
Sa incerc oare xanax?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Am si eu o prietena care oriunde zboara,oricat de lung ar fi zborul,ea sta cu ochii inchisi si fredoneaza din clasici

Nu deschide ochii nici moarta.Ba mai il si intreaba pe vecinu´de scaun´´am ajuns´´?

Zice ca-si imagineaza ca e ba la un concert,ba intr-un restaurant,ba pe camp...na,fiecare cu stolul ei.

Mie nu mi-e frica,nu mi-a fost niciodata.Ba chiar imi place sentimentul ala de ´´gol in stomac´´ cand mai prind cate o turbulenta...goluri de aer

Cand avionul e sus, nu poate cadea pur si simplu.Chiar daca un motor se opreste brusc,cu celalalt motor se poate ateriza...fortat dar se poate.
Plus ca, vorbim de o tehnologie avansata,unde orice mica problema apare pe monitor si exista intotdeauna o solutie.Pilotii fac simulari,sunt pregatiti psihic si fizic pentru interventii rapide si concise.

Un prieten mi-a spus odata ca cea mai periculoasa parte a zborului cu avionul este mersul in masina pana la aeroport
Statistic,sunt mai multe accidente pe sosele decat in aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna! pot spune ca si mie imi e teama sa zbor cu avionul, pana acum am avut 2 experiente, si pot spune cu mana pe inima ca la decolare si la aterizare nu ma pot uita pe geam, de fapt evit sa ma pun pe scaunul de la geam. Prima oara am zburat singura, a doua oara am avut o companie tare, placuta pe cutzu meu Picky, care eu de colo, sa stea cuminte in avion, in cusca speciala pentru caini, i-am dat cu 2 ore inainte o pastiluta pentru a fi calm. Saracutul avea niste ochisori asa tristi, adormiti, se chinuia sa ii tina deschisi, unde mai pun ca nu mancase nimic acasa si nici eu la fel. In fine cel mai naspa e in avoin sa stai singura pe 2-3 scaune fara sa ai pe cineva cu care sa mai vorbesti.
Sotul meu ca sa ma "imbarbateze" imi tot spune sa stau linistita ca mai jos de pamant nu cade avionul...

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

Mergi la inceput