Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara si de la noi,

Incerc sa scriu si eu din cand in cand...insa fetitzei mele nu ii este prea bine de 2 zile, asa fara motiv...plange de nu o ma satur decat cu tzitzi ritzi.
Azi la fix 8 zile am primit pe nena popa in casa sa ne citeasca si noua sa putem iesi crestineste afara cu toate ca tanti doctora ne a zis dupa 14 zile.Nu stiu ce sa fac ca tare as iesi si eu cu ea sa o vada soarele si pe ea si sa o mangaie cu razele lui.
Raportam ....azi am scapat de "buri ombilicul"...yupi...iara dam party.
Ne retragem....la cuiburi acum.
Noapte buna copii!!!

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nikolici, posibil ca bebelina ta sa treaca prin primul ei puseu de crestere (citeste www.kellymom.com/bf/normal/growth-spurt.html" target="_blank">aici), nu te ingrijora si pune-o la san de cate ori cere, asa iti va spori productia de lapta dupa nevoile ei.
In ce priveste iesitul afara, eu zic sa profitati cat mai repede de toamna asta faina, ce folos sa mai astepti o saptamana si sa o scoti direct in frig poate? Mai toti bebelusii sunt scosi de la 5 zile afara, este foarte bine pentru intarirea sistemului lor imunitar si, de asemeni, soarele acesta ajuta si la formarea vitaminei D, atat de necesara lor!

Hai k picasem pe pagina 2 ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Monyca, Gargaritza

Aly, cum sunt analizele lui Sebi?

Nausica, fetita ta este tare dragalasa, m-am uitat din nou la poze. Iar numele (ti-am mai spus cred) este superb

Fiica-mea are un nou puseu de crestere, ieri si alaltaieri a dat gata cate 1 l de lapte/zi In rest nimic nou, iesim afara cate 3-4 ore sa ne mai bucuram de vremea asta superba. Am observat ca incearca sa se ridice cand sta intinsa pe spate, daca o tin de manute se sprijina de mine si isi ridica capul sus de tot. Daca e pe burta, parca e o foca mica, atat de dulce e cum isi ridica concomitent capsorul si piciorusele Tot in brate vrea ziua, daca nu doarme nu sta deloc in patut, aici trebuie sa mai lucram ca ma rupe de spate deja.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
PREETY FELICITARI.BINE-AI VENIT PE LUME BB SORINA.SA CRESTI MARE SI SANATOASA.

Nausica superba fetita
monica ai o fetitza tare,tare dulcica
kid iti urmaresc cu interes orice postare.

Alina cum stai??Ce zice Cipri?
Anca Alexia a mancat ieri 180ml la o masa ca ne-am si speriat,parca nu se mai satura.Si noi stam ca o barcuta pe burta.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata fetili!
PREETY FELICITARI! SORINA GABRIELA SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SANATOASA
Kid vaccinul de stat contine virusul polio viu; in celelalte e mort.Dupa amiaza merg la dr mea de fam sa vad ce zice si ea.
Anca pup printesa pe falcute.
Nausica sa-ti taiasca frumusetea!Scumpica taaare!Cum se comporta Pucca?
Fetelor, copilul meu cand e obosit e fff nervos si se incordeaza si tipa pana adoarme.Face urat tare cand ii e somn..asa sunt si ai vostri?

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata gagici

Felicitari Preety !!!! Sa iti traiasca printesa !!! Sa fie sanatosa si papacioasa !!!

Monyca.C felicitari pentru prima lunita !!!

Felicia cum e acasa cu Vlad ??? Vrem poze...

Monica_dicut ce mai faci ?

Banu tot 2 in 1 ?

Incep sa cred si eu ca nu prea are legatura ce mancam cu colicii...Aseara am facut spaghete cu sos Bolognese. Cu carne tocata. Si normal sa am poftit si am mancat si eu. Si nu are puiul nimik. Cred ca putem manca linistite ce dorim atata timp cat nu facem excese...

Boo am fost ieri prin Icoanei . Sa imi lasi si mie nr tau pe PM sa te sun cand iesim. Poate ne vedem .

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Fetelor, copilul meu cand e obosit e fff nervos si se incordeaza si tipa pana adoarme.Face urat tare cand ii e somn..asa sunt si ai vostri?

Da Bitza. Toti bebelusii sunt tare agitati cand sunt obositi... Si David a facut la fel saptamana trecuta cand a stat mai mult treaz. A urlat ca un leu pana a adormit...

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Am intrat pe poze ca nu ma mai satur sa ii privesc....Ce bombonici avem noi....Fetelor sunt superbi toti copiii...

Poooooop toate mamicile

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza si al meu plange pana adoarme; doarme jumatate de ora, se trezeste si iar tipa ca n-a dormit destul....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Babytza si al meu plange pana adoarme; doarme jumatate de ora, se trezeste si iar tipa ca n-a dormit destul....

La mine functioneaza infasatul...doarme cate 3 ore...Am incercat sa il las desfacut si dupa 40 minute avea niste ochi mari.... Inca mai are somnicul agitat si se trezeste din cauza manutelor cu care dirijeaza intersectia...
Am zis ca mai aman cu lasatul liber la somn. Pe Valentina am infasat-o pana la 2 luni, apoi nu a mai fost nevoie.

Nikolici si noi am avut puseu de crestere la o saptamana, de nu stiam ce are de nu se mai satura....Si eu zic sa profiti cat mai e frumos si sa iesi, ca vine frigul.... In primele zile am stat cate 20 minute afara apoi am trecut la o ora si tot asa...

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput