Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 6
simodina spune:
Salut!
Am scapat - s-a trezit mara fomista la 10 si in 3 minute s-a dus tot canalul meu infundat. Si acum am si sanii ft plini vad iar matza mea doarme de la ora 11 ( a supt aproape o ora )Merci inca odata anis si laureta pt sfatul cu comprese reci, a fost mult mai bine parca si durerea a fost mai usoara dupa.
Evanoi am mers pe schema Glaxo dar la 3 ani n-am gait infanrix-ul si am facut DT COQ-ul de la Pasteur. A fost singura data cand a facut reactii adeverse la vaccin: mana umflata si rosie+febra 39.
Vaccinuri optionalepana la urma noi facem acum la 2 luni si Rotarix-ul. Prevenarul l-am lasat pentru 7 luni ca sunt necesare doar 2 doze, intre 2-6 luni erau necesare 3, deci trebuia sa o intepam inca o data. Havrix-ul l-am facut la serban la 2 ani si 8 luni, luna asta trebuie sa facem rappel-ul, luna urmatoare facem Prevenarul. Varilrix-ul l-am facut la 1 an si ceva. De Rotavirus noi am scapat si la varsta asta nu mai are rost sa i-l fac. Oricum din schemele de mai jos lipseste vaccinul de la 30-35 de luni - antidifteric/tetanic/pertusis cel de care ii povesteam Evei mai sus.h
anis spune:
Lala, sa stii ca un san nu se goleste niciodata.El produce continuu lapte si t practic ai muls ce s-a produs intr-o ora.Fata ta suge si sanul e considerat "gol" cand e f moale, dar daa apuci sfarcul picaturi tot curg din el.Dar pt ce te mulgi?
anis spune:
EVA, uite si pt toate fetele cu probleme sau intrebari de alaptat va las nr doamnei MUSAT, 0744102663.
Sa vedeti ce va spune..o sa va darame multe mituri, doamne e cu cursuri serioase in domeniu si facute si pe afara..daca e ceva grav vine si acasa.
Monyca.C spune:
Cu ocazia primei noatre lunite implintie , mami a postat noi poze cu mine pe contul comun..speram sa va placa
pupam toate mamicile,
Eva si mami
de EVA PARASKEVA
Monyca.C spune:
Andy.p si fetitei mele ii place zgomotul de la uscatorul de par si de la aspirator !:) cand le opresc..se trezeste instant :(
EVA multumi ptr sfaturi si filmulete..sincer m-ai pus pe ganduri cu batista bebelusului deoarece si noi o folosim..nu in fiecare zi dar..o folosim ! cu pompita nici o sansa sa-i scot ceva din nasuc ..mai mult o chinui :(
Te intrebam in capitolul trecut, dar cred ca nu ai vazut..daca nu te doare spatele cand il porti pe Luca in marsupiu..pe mine ma rupe deja..si nu are decat 4.5 kg..ma intreb la 6-7 kg ce o sa fac...poate am eu pb cu spatele..
Ancuta e scumpa foc fetita ta !!! tare dulce zambetul ei !!
de EVA PARASKEVA
gargaritza85 spune:
ce fac fetele?
de preety nu se stie inca nimic? la ora asta cred ca este deja cu printesa in brate
Monyca pt Eva, la cat mai multe lunite!
Anca ce scumpa e Carla cu falcutele ei...si ce mare s-a facut
Ange vazut poze cu Crina....e superba!
39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
am primit vesti de la Iepurila : "Sunt cu fetita in rezerva de dimineata.Nu ma mai satur sa o privesc, imi vine sa o trezesc sa stam de vorba.Laptele nu mi-a venit inca.Pup toate fetele."
39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
alexa si mami spune:
tot aici sunt 2 in 1 cu un cipri f naravas
cite info utile postati mamici!!! avem de unde invata. am salvat tot, o sa le citesc cu atentie la momentul respectiv. cel mai tare imi pare Rotarixul. e suficienta o doza sau... sunt mai multe?
alexa simami
EvaF spune:
Anis, eu iti multumesc de intentie dar nu inteleg, nu am nicio problema cu alaptarea, am lapte mult, gras, bebe papacios, nu am ragade sau probleme...ma rog
MonycaC, a inceput sa ma doara spatele de la marsupiu incepand cu greutatea de 4,5kg ale lui fi'miu, dar dupa plimbari de o ora si ceva incep sa simt coloana, nu inainte! O sa il port asa cat rezist!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monyca.C Cu ocazia primei noatre lunite implintie , mami a postat noi poze cu mine pe contul comun..speram sa va placa pupam toate mamicile, Eva si mami de EVA PARASKEVA |
scumpica foc pitica ta,,,felicitari mami pt o fetita asa reusita
fetele va rog dati-mi si mie parola de pe bobocei2008
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei