Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 13
iriss_04 spune:
mamidestefan:ai doua minunati de copii
sabi:fata ta chiar este un iepuras mic si scump,,,mamica si fata frumoasa
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Nu-mi zice si mie cineva ce fac cu tratamentul pt colici? Ziceam ca pitica mea pare sa nu mai faca crize... sa opresc tratamentul (sab simplex si colic baby) sau sa ii dau in continuare preventiv.. si daca da, cat timp? _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
noua ni s-a zis de catre pediatru...sa luam Sab Simplex numai in zilele in care are colici...nu facem tratament neintrerupt..
adica in zilele in care freaca picioruse ..si tipa ciudat..primeste Sab ..altfel nu ..
in zilele cu colici ..eu nici nu ii dau la fiecare alaptat cum zice medicul...ca mi se pare prea mult ...cred ca i-am dat de max 4 ori pe zi ...cam la 5-6 ore ..depinde cum se agravau tipetele..
si din cind in cind ii mai dadeam si bonisan...ca am observat ca o mai ajuta ...si avind in vedere ca e din plante ..cred ca nu interfereaza cu Sab Simplex-ul.
pupici inca o data pentru comanda
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
iriss_04 spune:
fetele care ati facut vaccinul care este mai ok?GlaxoSmithKline sau Aventis Pasteur???
noi raportam o zi linistita am stat afara 2 ore si am dormit tun,,,
iar mami a papat o pizza super buna si va recomandam si voua
http://www.presto-pizza.ro/ iar pastele si penele sunt chiar delicioase,,,
pup mamicile si burticile
mami de andrei
sabinel spune:
citat din mesajul lui iriss_04 mamidestefan:ai doua minunati de copii sabi:fata ta chiar este un iepuras mic si scump,,,mamica si fata frumoasa ''bimbirica'' mic si frumos mami de andrei |
sarumana
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui iriss_04 mamidestefan:ai doua minunati de copii sabi:fata ta chiar este un iepuras mic si scump,,,mamica si fata frumoasa ''bimbirica'' mic si frumos mami de andrei |
..pe cit de minunati pe atit de strengari ...dar merita tot efortul!!!
Nu v-am povestit ...ca e cam greu cu doi copilasi si cu internetul..
dar Stefan mi-a cam facut crize de gelozie ...ca sa nu mai vorbesc ca vine si o loveste pe Izabella ..bineinteles ca o face in joaca ...dar trebuie sa fiu cu ochii in patru cind se apropie de ea..
si vrea si el tzitzi ..sau macar un pic de laptic ..
asa ca mami mai scoate cu pompita cite putin sa ii dea si lui ..ca doar un baiat are mama
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
baby_boy spune:
Ramo multumesc mult de mesaj..m-am uitat pe site-ul dl-ui Newman . Il tin bine pe bebe la san..insa suge 5 min ..se aude cum inghite..dupa care ori adoarme..incerc si-l trezesc..ori se enerveaza cred ...nu curge asa repede ca la biberon..incepe sa traga de tzitzi nervos..deci ce sa cred?/ e clar s-a obisnuit cu biberonul ..si daca dupa alea 5-10 min de supt il pun jos..se trezeste..normal ca nu e satul..dupa bibe..doarme bine...ce pot face acum? adica am 2 intrebari.e posibil sa-l mai dezvat de biberon? si daca ma mulg mereu si-i dau cu bibe sunt in pericol sa pierd laptele?
Mamici cu experienta va rog ajutati-ma
mamica fericita de Radu Gabriel
pozici
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui baby_boy Ramo multumesc mult de mesaj..m-am uitat pe site-ul dl-ui Newman . Il tin bine pe bebe la san..insa suge 5 min ..se aude cum inghite..dupa care ori adoarme..incerc si-l trezesc..ori se enerveaza cred ...nu curge asa repede ca la biberon..incepe sa traga de tzitzi nervos..deci ce sa cred?/ e clar s-a obisnuit cu biberonul ..si daca dupa alea 5-10 min de supt il pun jos..se trezeste..normal ca nu e satul..dupa bibe..doarme bine...ce pot face acum? adica am 2 intrebari.e posibil sa-l mai dezvat de biberon? si daca ma mulg mereu si-i dau cu bibe sunt in pericol sa pierd laptele? Mamici cu experienta va rog ajutati-ma mamica fericita de Radu Gabriel pozici |
sunt in aceasi situatie,,oofff ce greu e
mami de andrei
tzitziri spune:
Baby_boy si Iriss, eu nu pot spune cum e mai bine dar pot sa va zic ca noi am stat in spital prima saptamana de viata ....de fapt de la 2 zile la 9..si eu neavand laptic Davidut a papat din biberon.Totusi chiar daca cateva zile a papat exclusiv biberon acum papa exlusiv san.Pentru ca si daca adoarme la san si nu reusesc sa il trezesc, continuam tot cu san cand se trezeste.Deci o tinem lunga doar de la san...chiar daca nu e cel mai comod pentru mine prefer sa stau dupa el 4-5 ore ziua (noaptea doarme bine si mananca la fel) pentru ca asa papa doar la san.Si a luat de la iesirea din maternitate 1200 grame...deci creste!
Eu nu stiu ce sfat sa va dau, dar uite ca la noi chiar daca e mai lenes in timpul zilei si chiar daca a mancat la inceput numai biberon, acum mancam numai de la san...sper sa reusiti si voi, si daca problema e cantitatea de laptic si nu lenevia lui bebe, atunci sunt bebei crescuti si cu formula
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui baby_boy Ramo multumesc mult de mesaj..m-am uitat pe site-ul dl-ui Newman . Il tin bine pe bebe la san..insa suge 5 min ..se aude cum inghite..dupa care ori adoarme..incerc si-l trezesc..ori se enerveaza cred ...nu curge asa repede ca la biberon..incepe sa traga de tzitzi nervos..deci ce sa cred?/ e clar s-a obisnuit cu biberonul ..si daca dupa alea 5-10 min de supt il pun jos..se trezeste..normal ca nu e satul..dupa bibe..doarme bine...ce pot face acum? adica am 2 intrebari.e posibil sa-l mai dezvat de biberon? si daca ma mulg mereu si-i dau cu bibe sunt in pericol sa pierd laptele? Mamici cu experienta va rog ajutati-ma mamica fericita de Radu Gabriel pozici |
incerc sa iti scriu ...dar cam greu ca mi s-au intors baietii din parc...si nu prea ma lasa..
insista cu sinul...
nu fa un obicei din a mulge sinul ...ca fortezi sinul ...si se zice ca nici calitatea laptelui nu e aceeasi..ca sa nu mai vorbim ca seaca laptele ..daca folosesti exclusiv pompa ..
poti sa il dezveti de biberon..dar iti trebuie MULTA ..MULTA RABDARE ..SI INCREDERE..
Ai mare grija sa prinda bebe nu numai sfircul ..dar si cit mai mult din mamelon...asa se face presiune pe canale si curge laptele ...altfel doar iti raneste sfircul..
si inca ceva ..sinul trebuie sustinut ...nu lasat pur si simplu in gurita la bb fara control.
si reguli de aur ..CA SA AI LAPTE MULT :
pune bebelusul cit mai des la sin
ia-ti portia de somn
suplimenteaza cu ceai de fenicul,chimen si anason ..sau SPIRULUNA ..daca scade simtitor productia ...
si Spor la alaptat
scuze daca ai mai dat detalii ..dar sunt restanta la citit ..
baby_boy spune:
offf multumesc mamidestefan si tzitziri..ideea e ca ieri si alalteri toata ziua am stat cu el numai la san..n-a dormit deloc..si degeaba tot cred ca nu inghitea...deci nu se satura si nema somn....daca in 2 zile n-am reusit nimic...iar de somnul meu ce sa zic..daca ziua nema somn..noaptea trezit la 2 ore..va dati seama cum sunt..parca prefer sa-l mulg si sa-i dau ca sa ma pot odinhnii si eu...
daca insist si ne chinuim amandoi....nush daca ajungem undeva..
mamica fericita de Radu Gabriel
pozici