Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Buna , fetelor!
Mai primiti si intarziati ca noi?
Eu sunt din cele care erau la curent cu tot ce misca in odisee, dar nu prea postam ...
Acum nu mai sunt la curent nici cu ce s-a intamplat "in zona" pentru ca in urma cu 10 zile, in viata noastra s-a intamplat o minune: a venit pe lume baietelul nostru, Radu . A venit fix in ziua cand se implineau 40 de saptamani de GA.
Incet, incet ne acomodam si noi unii cu altii si incercam sa ne facem un program.
Indraznim sa ne lasam datele pentru listuta ca sa nu ramanem codasi:

13.10.2008 onutzu81 DN 03.01.1981
Radu 3200g, 51cm, natural, apgar 9/10, 40s

Mami va multumeste ca existati si ca ati fost alaturi de ea pe tot parcursul celor 40 de saptamani si ati ajutat-o sa treaca mai usor peste momentele de panica si promite ca va intra pe forum mai des.
Pupam mamicile si bebeii si dam o imbratisare calda si o vesela pentru viitoarele mamici.

Oana, mami de Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic ce bebe frumos si falcos!!!!!!!!!sa va traiasca!!!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Multu' kid! Da' oricum, astia interpreteaza legea cam cum vor ei sau dupa cum s-au trezit dimineata. O sa vad cum rezolv.

Cre'ca dau si eu comanda de bouncer, sunt in frenezia cumparaturilor... Ar trebui sa predau cardul lu' al meu, ca fac gaura in buget. Da' pana atunci, mai vrea cineva ceva de pe bimbomarket?

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Eu vreau un scaun de masa, tre sa cheltui niste banuti primiti cadou pentru bebe!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Lidia Superbi cei doi piticoti ai tai! Ce pereche frumoasa ai! Iar ochii lui Stefan ma dau gata, sunt absolut SUPERBI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

kllemi eu am scos pitica afara dupa vre-o 6 zile.
Eu zic sa profiti cat inca e cald afara.

Incep sa cred ca 90% din reusita cand alaptezi sta in pozitia corecta a lui bebe la san, calm si rabdare.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nerantula daca iti iei un scaun cu spatar reglabil il vei putea pune pe bebe acolo cam de la 4 luni, ca se lasa mult pe spate, e f practic asa. Noi avem un Chicco Polly si e f bun la capitolul confort pentru bebe, se regleaza pe toate partile...si sus si jos, si spatarul, scoti tavitza, are roti (important)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Onutzu, esti in lista cu mamici.Sa iti traiasca si sa va bucurati de el.Iar tu sa vii mai des pe la noi prin vizita ..ca ne mutam la scutece si deja avem nevoie de forte noi

LE:_irina, ai gasit hiba pentru care nu papa bebe cat ar trebui?

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nerantula imi pare tare rau, am dat comanda . ce sa fac, .... nerabdare mare...
alinutza pai special am zis provincia... unde mai pui ca o sa poata zice fi'mea ca are gagic mai tanar ca ea
kid uitai sa-ti multumesc de info despre vaccinuri... am inceput sa ma mai luminez. Stii ce mi se pare mie ciudat, de ex. doc mea de familie a inceput prin a-mi expune ca decizia e a mea, ea doar imi expune variantele existente. Si pt erau doar 2: schema platita de stat sau Infarix Hexa. De Pentaxim n-a suflat o vorba Nu vreau sa o acuz sau suspectez de a lua mita (vezi prajitura pe care o dau Glaxo :p) dar daca tot te lauzi ca informezi omul, macar fa-o pana la capat... sau mai bine taci.

Nu-mi zice si mie cineva ce fac cu tratamentul pt colici? Ziceam ca pitica mea pare sa nu mai faca crize... sa opresc tratamentul (sab simplex si colic baby) sau sa ii dau in continuare preventiv.. si daca da, cat timp?

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ASA arata un iepuras??

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Lidia Superbi cei doi piticoti ai tai! Ce pereche frumoasa ai! Iar ochii lui Stefan ma dau gata, sunt absolut SUPERBI!!!

MULTUMIM MULT!

ALTE NOUTATI DESPRE NOI:

Azi ne-am pus si cercelusii...iar ieri ne-a sosit baldachinul..
o sa facem si pozici actuale..curind..
sa speram ca o sa ajunga si bouncer-ul..saptamina viitoare ..

Aaaa..si ne-am fixat si data botezului...apropo..
a colaborat sau cunoaste vreuna din voi...vreo firma de decorare a salii de restaurant pentru botez??????

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput