Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 11
JulyMorning spune:
tzitzi sarumana de raspuns. Noi avem amandoi buletinele de sector 4, cu adrese diferite, dar nici macar nu a putut merge el sa rezolve, cica eu personal sa merg. In fine, o sa vad cand poate sta mama cu capra mea, sa ma duc impreuna cu avocata, sa rezolv. Tu ai facut cerere si pt indemnizatia aia de 600 RON? Ca pt aia cica trebe adeverinta de la locul de munca... ma doare capul.
Fetelor, io am dus cerere la locul de munca, pt un salariu mediu pt nasterea copilului si mi-au dat bani E posibil sa imi fi dat cam putin, dar tot e ceva. Tre sa aflu cum se calculeaza salariul asta si apoi sa vad daca le mai cer :p
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
kid2003 spune:
Va rog mult, vreau si eu parola de la bobocei2008!!! Pretty please!
Multumesc
Bitza nu stiam ca virusii sunt unii morti si unii vii, depinde de vaccin...o sa o intreb si eu pe dr. La Hexa scrie ca sunt virusi atenuati, asa scrie pe prospect, intr-adevar nu spune daca sunt vii sau morti . A mea a recomandat Infanrix, iar fosta(la care a fost Alexandra cand era bebe)- dr Calapod de la Medicover, tot pe schema Infanrix a mers cu ea...or avea si ele acolo un piscot de la Glaxo...
JulyMorning spune:
Multu' kid! Da' oricum, astia interpreteaza legea cam cum vor ei sau dupa cum s-au trezit dimineata. O sa vad cum rezolv.
Cre'ca dau si eu comanda de bouncer, sunt in frenezia cumparaturilor... Ar trebui sa predau cardul lu' al meu, ca fac gaura in buget. Da' pana atunci, mai vrea cineva ceva de pe bimbomarket?
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
tzitziri spune:
July, pai 600 ron e pentru CIC...tu deja intri in CIC?Stiu ca se depune cand e cazul, adica atunci cand se termina cele 142 de zile....plus ca la cati bani o sa ne dea astia, nu mai facem nici o cerere pentru 600 RON ...nu ziceai si tu de 85%?
Eu sa stii ca ma gandeam sa facem livret de familie....dar daca e cum zice Kid, sa scrie doar mama si copilul, atunci nu mai fac...ma gandeam ca scriu si ei frumos toate partile implicate.. inclusiv paratul
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
alexa si mami spune:
saluty gagici!
intru mai rarut ca parca nu-mi gasesc locul
felicico fericito, este frumos foc fii'tu tati era cam ud in poza, cred ca e mindru tare:))) sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
july, iertare, dar mereu uit sa-ti zic, stau in provincie imi place mult cum sta maiuca la tati ei in wrap.
aly, ma bucur ca analizele sunt ok. grasanu sebi.
alexa simami
Octavia75 spune:
Dragi mamici si bebici,
Va saluta o proaspata si preafericita de nascuta in data de 16 octombrie, Apgar 10, 3 kg si 90 g, 51 cm cu numele de Vesna.
Noi trebuia sa mai stam in burtica pina pe data de 21, dar ne-am grabit un pic. Ne-am nascut natural, la spitalul Odobescu din Timisoara cu Dr. Chahem Nedal, caruia tinem sa ii multumim inca o data din suflet pentru tot ce a facut pentru noi. Am venit acasa acum 2 zile si suntem foarte bine amandoua.
Octavia75 & minunea noastra mica, Vesna
kllemi spune:
OCTAVIA,FELICITARI SA-TI TRAIASCA BB-LUL SA TE BUCURI DE EL
MAI FETELORla cat timp a-ti scos voi copilul afara, ca eu nu mai am rabdare, noi nu avem decat 11 zile
gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA
anca81 spune:
Octavia, felicitari pentru bb!
Kllemi, poti deja sa scoti copilul afara, sa mai prinzi vremea asta frumoasa. Incepi gradat, cate 10, 15, 30 minute pana la 2 ore. E pacat sa piarda vitamina asta D naturala de la soare Noi azi am stat 3 ore, a dormit non stop. Cum am intrat pe usa a inceput concertul
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Multu' kid! Da' oricum, astia interpreteaza legea cam cum vor ei sau dupa cum s-au trezit dimineata. O sa vad cum rezolv. Cre'ca dau si eu comanda de bouncer, sunt in frenezia cumparaturilor... Ar trebui sa predau cardul lu' al meu, ca fac gaura in buget. Da' pana atunci, mai vrea cineva ceva de pe bimbomarket? _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
Si eu sunt in febra cautarilor unui bouncer..si am gasit unul pe bimbo.care imi place
http://www.b i m b o m a r k e t.it/product.asp?Id=847&c_id=153&cf_id=156
...dar nu am card ...
asa ca as fi tare bucuroasa daca mai primi si pe mine pe comanda ta ..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
mamidestefan spune:
si daca tot am intrat ...pune si noi citeva pozici cu printesa ..
http://www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/
pupici la mamici si burtici
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan