Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 8
aandreea27 spune:
andreea11 si eu i-am dat lui andrei 2 eliute de piept de pui umplut.se bateau turcii la gra lui.nu am mai repetat experienta.mai astept.or sti si bebicii chestia aia cu:ce e bun este imoral,ilgal sau ingrasa?![]()
.in cazul lor ilegal ca sunt prea mici.![]()
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aniast72 spune:
Pai daca tot bantui pe-aici la ora asta, sa zic ceva si despre noi. Eu sunt cam "depresata", m-am saturat sa stau in pat. Plus de asta iau Utrogestanul oral si imi da niste stari de greata si ameteala de mama focului. Am zis eu ca o sa am ce face, ca o sa fiu non-stop pe forum..ei, n-am putut. Am o stare de somnolenta iar cand nu dorm imi fac de lucru gen: Mancare lui Vladi, ma trantesc pe canapea in sufragerie si incerc sa ma joc cu el, spal vase...deci nimic foarte solicitant.
Noroc cu fi-miu ca ma mai invioreaza, a invatat ca la orice intrebare sa raspunda "DAA", extrem de convingator.
Dialogul nostru este urmatorul:
- Vladi, o sa fii cuminte astazi?
- Daa
- O sa papi tot?
- Daa (evident ca nu cunoaste notiunea cuvantului "da")
- O iubesti pe mama?
- Daa (inclin sa cred ca e sincer)
- Dar pe tata il iubesti?
- Daa
...ei si o tinem tot asa pana se plictiseste.
Faza cea mai tare mi s-a parut a fi cand mi-a intins o jucarie si mi-a spus "Poti" (noi tot timpul cand ii dam cate ceva ii spunem: poftim, iar cand ne da el ceva ii multumim). Cand l-am auzit cu "poti" de la "poftim", m-a dat pe spate (si n-a fost doar o intamplare, a repetat).
Andreea
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aandreea27 spune:
andreea ce baietel politicos ai.
micul vladi.copiii sunt ca niste bureti,prind atat de repede.si sunt de abia la inceput.
cred ca e minunat sa fii iarasi gravida aceleasi sentimente minunate.de abia astept pe bb2,din nefericire mai am de asteptat
.
aniast72 spune:
Din seria: ce mai mananca fi-miu, mai nou devoreaza supa a la grec. Am ascultat sfatul vostru (pentru care va multumesc) vis a vis de felurile de mancare, sa-i dau felul 2 inaintea supei/ciorbei) si vad ca tine.
Usor usor vreau sa-i scot si laptele din timpul zilei, sa raman doar pe 240 dimineata si 240 seara.
Andreea
aniast72 spune:
aandreea27, sa stii ca a doua sarcina nu-mi mai da aceleasi sentimente ca prima. Nu stiu daca alte mamici de bb2 au simtit la fel...cert e ca la Vladi eram mult mai atenta cu tot ce mi se intampla, eram extrem de panicata daca mi se parea ceva in neregula. Acum, la bb2, incepusem dupa prima echo sa o compar cu prima echo a lui Vladi...si dupa aceea am realizat ce prostii fac: eu incep sa compar copiii inca dinainte de a se naste...cand stiu clar ca fiecare copil e unic in felul lui. Ma rog, ce vreau sa spun acum (si tot bat campii de oboseala) e ca nici nu simt ca sunt insarcinata, in afara faptului ca imi creste burtica, nici n-am timp sa ma gandesc la asta.
Andreea
Roxali spune:
Aniast ceva injectabil nu iti poate da?...oricum ai grija de tine.
Luy ,eu chiar daca imi face febra seara afara tot merg cu mandra,mai ales daca e un timp superb...binenteles doar plimbarica nu in contact cu alti copii.
Rox umidificatorul il pui seara??...ai grija sa nu te imbolnavesti si tu...ia ceva preventiv propolis sau echinacea
Noi am fost la un party de un pitic de un an...si mi-am luat cu mine contapasi ...am facut 10 km in nici 3 ore cu pitica
.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
aandreea27 spune:
andreea inteleg ce spui este ceva gen am mai fost pe acolo.ca un fel de deja vu.nu ca ai face o comparatie dar cumva in avantaj este bb2 ptr ca deja stii ce sa faci.macar asa in mare.si ai dreptate fiecare copil este unic.una din finele mele(am vreo5)imi povestea cam la fel.si zicea ca emotiile au coplesit-o de abia in ultima luna,pana atunci intre bb1,serviciu,casa nu a prea avut timp sa se gandeasca la sarcina.
aniast72 spune:
Roxali, in prima zi de sangerare am facut un gravibinon, oricum ar fi trebuit facut 1 la sapte zile dar nu se mai produce de vreo 2 ani. Eu am apelat la fetele de la FIV si am gasit prin rezerve. Doctorul mi-a spus ca daca se opreste sangerarea nu mai e cazul de gravibinon ci doar utrogestan inca cateva zile. Oricum si gravibinonul este destul de controversat ca efecte adverse in sarcina, drept urmare nu insist sa mai procur. Saru'mana de grija. 
Andreea
devylla spune:
Vin cu raspunsuri fulger.
Aseara am reusit sa citesc ce s-a scris cat de cat.
Acum Erika e ocupata,isi plimba punga cu scutece,pana se plictiseste reaspund repede.
Multumesc mull celor care si-au facut timp sa-mi raspunda la intrebari.Acum am sa stiu ce sa aleg.
Multuemsc de sfaturi.Am stiut ca intrebarea este nitel deplasata.(referitor la camera foto) insa se pare ca mama este exagerata si de la o varsta fricoasa.Si asa m-a speriat si pe mine.In fine,am hotarat sa o aduc cu mine.
Sabina,Bernix cu cea mai mare placere mergem sa o sedinta foto.Bernix stai linistita ca nici eu nu's foarte invatata,insa o avem pe Sabina sa mai invatam cate ceva.
Sa spuneti numai unde si cand si acolo is!!!
Rox,Sim deabia astept sa mergem la un shopping impreuna.
am vazut frumosul trandafirash si ma tot minunez ce comoara ascunde mami.Este o dulceata.
Imi pare rau sa aud ca sunt asa multi bebei bonlaviori.Va dorim sa va faceti cat mai curand bine.
Referitor la o eventuala intalnire.Ar fi bine daca am organiza ceva,insa acum cred ca nu-i arde nimanui.Sa asteptam sa treaca boala si mai vorbim ok?
Mai vroiam sa zic ca Erika in ultima vreme are crize puternice de tantum.De 2-3 ori pe zi.Insa dupa mesajul lui Adimercedes si citind discutia pe aceasta tema,am reusit sa o fac sa-si revina repede.O i-au in brate,ii arat alte obiecte.O pup,o iubesc si pana la urma ii trece.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)