Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 7
ANDREEA11 spune:
Azi i-am dat si o feliuta de sunca de curcan. Astept tigaile
. Nu prea a avut chef sa manance nimik asa ca am incercat. Stiti cum deschidea gura????? Mama-mama nu mi venea sa cred. Am zis ca o sa i dau cat mai rar. Asta e traim in aceasta lume si cred ca tb sa se obisnuiasca cu de toate.
Roxana_G spune:
Erina,
nu te necaji cu antibioticul. Uneori daca medicii considera ca boala se poate agrava in sensul suprainfectarii pot da si antibiotic si preventiv. Depinde de mai multi factori, poate la voi chiar era cazul. Noua nu ne-a dat antibiotic, adica niciunuia, pentru ca nu aveau febra.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
aniast72 spune:
Rox, cand a racit/tusit Vladi, tratamentul a fost: Ambroxol cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, Zyrtec cate 5 pic dimineata si la pranz si Ketof 2.5 ml seara. S-a facut bine in vreo 5 zile, i-a mai ramas o haraiala, am scos Ambroxolul, am ramas cu Zyrtec si Ketof si am scapat si de asta. Sanatate multa puiutilor.
Andreea
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Roxana_G spune:
Noapte buna si linistita! Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
aniast72 spune:
Am uitat sa zic, eu am folosit Ambroxolul (la recomandarea medicului) cel cu ambalaj alb cu rosu, nu cel romanesc cu maro si nu mai stiu ce culori.
Andreea
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
danuta36 spune:
Eu i-am luat lui Miru cereale Junior cu cacao si de cand i le pun seara in lapte,are mai mult scaune moi...o fi de la cacao? A-ti mai dat careva??
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Madalina, eu i-am dat antibioticul in cunostinta de cauza. sunt necajita ca nu stiu sigur ce e si de la ce e. Robert nu are nimic nu-i asa? si a stat in preajma Dariei. Cit despre exudat e mai bine sa nu iasa nimic. II intaresc eu imunitatea dupa aceea... Cind am facut analizele luna trecuta am primit rezultatul la coprocultura ultimul. Parca m-a incercat un sentiment de dezamagire ca nu i-a iesit nimic (adica as fi stiut de la ce a facut scaune moi-cred ca tot viral a fost si atunci)dar mi-am revenit repede si am realoizat ca mai bine ca nu a iesit nimic. Vom vedea abia vineri. Va anunt atunci. 100% e viral. au fost temperaturile alea si vinturile si "s-au rascolit vitrusii"- stiintifica explicatie!!! ![]() www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea |
Robert a fost ok dupa party.
A avut un pic de febra sambata asta, dar nu mare si doar sambata. Tocmai vrusesem sa-ti zic ca el s-a jucat pe langa Daria si nu are nici un simptom asemanator cu al ei. Si cu antibioticul, cum a zis si Rox, uneori se evita suprainfectarea. Iar la voi tin minte ca tocmai ce scapaserati de raceala de dinainte de party.
Multa sanatate Dariei.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
aandreea27 spune:
dana acelasi tip de cereale ii da si fina mea bietelului ei si este ok.dar stii ca fiecare copilas cu stomacelul lui.
andreea de ploiesti ce mai faci?cum te mai simti?vladi ce face?
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Erina spune:
Dana, papusica nu are de ales. Oricum e destul de cuminte, in general daca e OK , ne jucam, doarme si isi perde rabdarea abia cu vreo 30-40 min inainte de a ajunge. Oprim destul de des pentru a se dezmorti.
Cred ca se resimte totusi de la drumurile astea plus ca a schimbat si casa. Eu o "vad" ca ii place mai mult aici.
Asa e Roxana, cum am scris si eu cred ca tocmai pentru a evita o suprainfectare a primit Daria Augumentinul.
O sa ii dau si eu Zyrtec daca spui ca nu au fost probleme. Vad ca si Vladimir a luat.
Cred ca am mai scris ca pediatra Dariei a plecat cu contract in strainatate si de aceea am dubii cu medicii la care am dus-o ulterior. de asta ma tot framint.
Fug si eu la
Oricum ma trezesc acusi sa ii dau Augumentinul.
tuturor.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Mad Miru e bine,plina de energie...o termina pe-a mea repede...Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Si la noi tati e cel mai bun la joaca. Vai de cocoasa ta ce joaca si-a gasit maimutica

Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)