Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxana eu i-am dat lui Mario ambroxol, pentru ca daca ii dadeam Eurespal vomita.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Am vazut si eu frumoasa fetita din Belgia si minunatiile de torturi pe care le-a pregatit duamna C
Mai duamna sa-ti traiasca comoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

mai dar repede s-a mai inchis vechiul capitol .

Multra sanatate puilor. Vad ca se inmultesc din ce in ce mai mult randurile. Ghighi, Maria, Bubu si Alex, Cristi, Vladut,Daria

Kriss frumoasa Alessia. Interesante obiectele alese.

isabeluta drum bun si sa perinzi macar un pic din Paris, nu numai cursuri

Ripley bine ai mai trecut pe la noi. Am vazut pozele cu florica si cu steluta. Dar si cu tortul .

Prisi

Adi, daca i-ai dat albus poti incerca o omleta la cuptor pe care o mai poti imbogati cu branza preferata de Lisa. Sa stii ca nu merge linkul trimis pe mail cu filmul Lisei. Sau poti dimineata sa-i faci un fel de budinca cu lapte, ou, orez si poate si niste stafide.

carpatina am vazut si eu trandafirasul cochet

Rox, Robert cand vede tubul de Marimer in mana la mine, deschide gura . Asa ca un fas in gura, altul in nara si iar in gura .

Danuta ce mai face Miru?

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

hei asa da 3-2

Mergi la inceput

MAD cum faci omleta la cuptor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

ihi iti mai vine domne sa te uiti la meci..mu mai e mult,doar o repriza.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

chiar mad cum se face?ca imi e mie.
ce are net-ul asta de merge asa inet.s-a eparat steaua si s-a stricat el?!

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

maria o pun in vas de yena, uns cu un pic de unt... ca ale mele tigai s-au cam distrus si nu merg fara ulei . Un alt avantaj e ca nu trebuie sa o mai intorc

Al meu sot a venit topaind de fericire ca e 3-2

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu ma oftic nene, ce sa mai?! Deci cum am zis noapte buna cum ati scris 4 pagini. Fac pariu ca acum iar monologhez eu.

Yaia, sa stii ca multe din siropurile astea sunt ciudate la gust. Nici Andrei nu prea vrea sa ia medicamentele, asta seara am incercat cu Stodal in loc de Eurespal si era sa il inec de tot (Prisi, am aplicat metoda ta si era sa ramai fara ginere).

Sim, la noi e aceeasi viroza agravata. Nu stiu daca de la party sau nu, oricum e irelevant. Duminica la noi in curtea comuna gaseai copii cu branula, tusitori si chiar un copil cu varicela, de nu stiam cum sa plec mai repede. Ideea e ca putea fi de oriunde. Cred ca ar trebui facut concurs de balonase din astea . Eu nu il mai aspir, dar dupa apa marina ies bine mucii.

Tuseste careva, ma duc sa vad care din ei. Revin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nici Cristi nu mai vrea piureuri, refuza si oul si ficatul, pe care le papa inainte tare bine, mai nou refuza orice inafara de lapte, ciorba(nu conteaza de care) si iaurt.Azi i-am facut o ciorbita de pui mai groasa, adica i-am pus mai multe legume, a papat fara proteste la 13, 3 polonice de ciorba cu painica si la 6 cand am venit de afara inca o farfurie cu 3 polonice de ciorba si paine(inainte am incercat legume la cuptor-cahhhh, asa ca am decis sa-i dau ciorba sa vad daca mai papa).
Eu ii fac budinca din paste cu branza, lapte si ou la cuptor,il mai pacalesc, nu se omoara dar tot papa cateva lingurite.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput