Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Cecilia, am gustat si e oribil. De ce te stresezi legat de diagnosticul nostru? Nu vad de ce ar avea Cristi acelasi lucru, nici simptomele nu par aceleasi.
Betty, eu nici nu am indraznit sa ii dau ambroxol, sora-sa vomita in jet de la el. L-am trecut pe stodal, nici pe asta nu prea il agreeaza
Gata, va las la meci. Ati scapat de mine ca tusesc amandoi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
betty78 spune:
Rox poti sa incerci sa ii dai totusi ambroxol
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Roxana din ce ai descris tu acolo cam seamana, diferenta este ca nu este ragusit, oricum maine sun si merg la dr, desi nu vad ce-i mai poate da, se pare ca ne ajuta aerosolii, poate doar sa-i mai pun si altceva in loc de ser......acum doarme, dar inainte sa adoarma a inceput sa haraie, se pare ca de la nas si nu din gat, nici nu stiu .......
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
gata merg la meci, tb sa-i trimit lui tata mesaj la sfarsitul meciului cu scorul........daca nu adorm.....
noapte buna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Erina spune:
Si eu tot cu un ochi pe aici...Daria iar a avut un acces de tuse.
Am reusit sa o vad pe Ioana! Ce dulcetica frumoasa!!!

Trandafirii din martipan sunt si ei super iar de trorturi ce sa mai vorbim...
Pe al Roxanei il admirasem la vremea cind postase.
Madalina buna ideea cu omleta. sa vad cum mi-o iesi la cuptor, ca am unul electric si merele copate nu ies neam la el. parjiturile ies in schimb bine deci si merele...ma gindesc.
Sim, nu stiu de unde toti copilasii astia bolnaviori!!! Eu drept sa va spun la sfirsitul saptaminii trecute cind am scris ca a facut febra Daria vroiam sa imi incep mesajul cu :ce naiba se intimpla?!!! dar am zis ca e neacademic.
La vremea aia am intrat si la alte categorii de virsta apropiate de a dulcetelelor si papanasilor dar nimeni nu spunea de copii bolnaviori. in Moghioros ce-i drept am vazut o gramada de mucosei iar Daria fix jucariile lor le vroia. Deasemni la PN, saptamina trecuta la o gradinita din 40 de copii erau prezenti doar 7.
Mamici Rinathiolul are gust bun, e dulce. Dr. a zis sa il dau in combinatie cu Zyrtec pentru ca Rinathiolul nu are componenta antialergenica dar pe Zyrtec scrie ca nu se da sub doi ani...
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
aandreea27 spune:
ceilia cum faci pastele?
mad execut si eu maine omleta,acum imi e cam lene si niic nu imi place sa pap singura.mai am in frigi niste prajituri de la tip top.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aandreea27 spune:
erina si noua n-a prescris doctorita georgescu de la medlie un sirop xyzal care nu se da copiilor sub doi ani.dar ne-a redus doza 5 picaturi o data pe zi.da crima cu alea 5 picaturi pana le beaaaaaaa ne alergam copios unul pe altul.ca andrei nu le bea decat din fuga,chiar stau cu o mare frica sa nu se innece cu el.
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 ceilia cum faci pastele? mad execut si eu maine omleta,acum imi e cam lene si niic nu imi place sa pap singura.mai am in frigi niste prajituri de la tip top. ![]() andreea mami de bibu papacios(10.10.2007) |
la ora asta tu vorbesti de prajituri?
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Erina spune:
Roxana, eu citisem capitolul trecut pe diagonal asa ca dupa ce ai zis de diagnosticul vostru m-am intors sa citesc cu atentie.
Si Daria are www.ambulantabihor.ro/ed_med/pacient/iacrs.htm" target="_blank">IACRS ca diagnostic dar eu as zice ca mai mult e laringofaringita, exact ca Bubu.
Zici ca ti-a spus sigur ca e virala...Eu ma duc sa ma uit pe pozele de la party sa vad daca s-au jucat impreuna...
Dar Maria nu s-a jucat cu daria spre exoemplu si tot a racit...
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
aandreea27 spune:
![]()
![]()
.la mine metabolismul este invers.daca pap dimineata mult ma ingras.![]()
![]()
.
mai indulcesc singuratatea asta........
.