Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (207)
Raspunsuri - Pagina 2
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina http://viatalatara.wordpress.com/2008/10/10/cancerul-de-col-tu-te-vaccinezi/ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
foarte interesant subiectul... iar treaba comisioanelor functioneaza de f mult timp si la drept vorbinfd foarte multe medicamente au fost retrase de pe piata...poata a auzit vreodata cineza de isolipan,.....ei bine era un medicament de la servier, care era folosit pentru persoanele care doreau sa slabeasca...mama pe vremea aia lucra la o firma importatoare de medicamente, si tin minte ca se vindeau catre farmacii inainte ca macar transportul sa ajunga in tare...ideea este ca la un moment dat a fost retras brus de pe piata, deoarece s-a demonstrat ca afecta foarte grav ficatul si sistemul nervos...deci daca deschidem subiectul lista este lunga...
Asa ca, eu personal cred ca cel mai bine functioneaza liberul arbitru
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Multa sanatate bebicilor bolnaviori! Si noi ne-am luptat cu o raceala, mai mult de 1 luna, perioada in care am schimbat 3 feluri de antibiotice.
Sa va faceti repede bine!!!
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
aandreea27 spune:
interesant articolul referior la cancerul de col si la posibilul vaccin impotriva lui.ce ar mai fi de spus?concluzia este in ultimele fraze.afacerea asta cu comisioanele o sa duca in final la utilizarea obligatorie a unor vaccinuri,medicamente care fac mai mult rau decat bine.se fac bani frumosi pe sanatatea noastra si a copiilor nostri.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui bikmaria bai e 2-0 pt STEAUA in min 12 ![]() ![]() ![]() |
asta e din ciclul- Tara arde si baba se piaptana

scuze voi vb de vaccinuri ,febra
,dar sunt stelista si ma bucur
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui aandreea27 ia uite unde era maria.........la meci andreea mami de bibu papacios(10.10.2007) |

sim_stoian spune:
Mario, nu te bucura inca, doar stii ca Steaua a mai dat-o in bara ![]()
Jurnal de calatorii
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Mario, nu te bucura inca, doar stii ca Steaua a mai dat-o in bara Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
uff ,ca parca ai avut gura aurita

cecilia L spune:
Buna seara si de la noi.Am terminat seria de aerosol,mititelul lui mama,a stat fara proteste, chiar ma minunam singura.Dar nu va bucurati ca azi a reusit sa ma faca sa-mi pierd rabdarea....am preferat sa ies cu el afara din casa casa nu tip
Roxana, sincer ai gustat eusperalul, e groaznic, nici Cristi nu l-a luat, ma rog am avut o tentativa in vara cand ii dadeam amestecat cu ceai si tot il refuza, il dadeam mai mult fortat, ceea ce nu-mi este in obicei.....mai bine suna sa-ti dea alt sirop.
Da, avem si noi o carticica...''prieteni fara grai 1''
Celia, cutaden am folosit si noi cu succes cand am avut probleme
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze