Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - m-am topit privind pozele...sunt incredibile alea cu before and after...maine ma duc la eco...iar am fluturi in stomac

cred ca are doar primul vaccin facut(asa ar fi logic si datorita varstei), deci are ceva imunitate dar nu totala. lasa ca te lamureshti cu veternarul maine. ea e o dragutza si o curata daca ti-a cerut deja afara, stai linishtita ca nu se invatza prost chiar daca o sa fie nevoie sa faca in casa inca cateva saptamani. ma gandeam acum, cand am vazut ca o aveti doar de doua zile ca se poate sa fie mai apatica pentru ca tanjeshte dupa cuib. despartirea de fratzi si mama e un moment tare greu...crede-ma. mi s-a rupt sufletul de opt ori si inca o data pe atat cand o vedeam pe "mamica" cautand puiul lipsa si plangand. dar o sa-i treaca supararea si atunci sa te tzii cate prostioare o sa faca

17+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

salutare fetele

greu va pot citi din urma. imi ofer si eu suportul moral celor doua gravidute curajoase Joanna si Floricsi le doresc multa sanatate lor si bebelasilor lor luptatori

ieri am primit primele lovituri adevarate. in partea de jos a burticii, am simtit fara sa pun mana, chiar s-a miscat pielea. patru lovituri zdravene eu zic ca sunt destul de ciudate. nu m-a durut dar parca creaza un anumit disconfort. ma intreb ce va fi cand va creste

as vrea sa pun si eu o poza cu burtica sa vedeti si voi de ce ma simt ciudat pt ca toate burticile la aceleasi saptamani sunt mai mici.

pot sa pun o poza doar daca imi fac cont pe site-urile acelea sau pot cumva si pe acesta?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele !!!

Ayla, mersi de pontul cu prunele, o sa cumpar astazi ca am vazut ieri f frumoase in piata !!
Mai zicea o burtica de supozitoare dar sincer as prefera ceva natural..

20+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele

de 2 zile citest tot ce ati scris...bineinteles ca acuma am uitat tot din urma...oricum felicitari pentru vestile bune cine le-a aflat, sanatate mamicilor cu probleme trecatoare si bun venit fetelor noi.

io's bine, nimica nou...ma maresc pe zi ce trece si in comparatie cu voi ...mmm....piciul e din ce in ce mai fortos ..da las ca vedeti voi cum e cele care inca nu i-ati simitit pe cei mici...celelalte stiti despre ce vb.

Acuma intrebare: sapt viitoare e ziua mea, fac si eu 30 ( nu ca ma afecteaza in vreun fel)...si am primit un city break la munchen cadou... imi trebe hartie de la doctor nu? cum ca sunt ok sa zbor...la burtoiu meu sigur ma intreaba aia de sanatate nu?

v-am mai aruncat niste poze in album...

pupicii ca ma cheama datoria
corina 21+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Cocufan, poti pune poze si pe acest site, la profilul tau personal ai album de poze si trebuie sa-l activezi ! Cred ca nu are rost sa-ti compari burtica cu altele deoarece noi suntem deosebite fiecare, deci nu avem cum sa fim la fel !!!

20+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Plici plici super tare bluza(de unde ai achizitionat-o?) !!! si burtica superba !!!
La multi ani in avans !!
Despre zbor am citit pe undeva ca trebuie hartie de la doctor dar pentru zboruri din luna a 7 a incolo...

20+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Plici plici uite am gasit articolul:

:: Zborul cu avionul ::
Calatoria cu avionul este, de cele mai multe ori, foarte sigura pe timpul sarcinii. Cele mai multe companii aeriene le permit femeilor insarcinate sa zboare cu avionul pana in luna a opta. Cu toate acestea, ar fi bine sa te interesezi din timp la compania aeriana cu care vrei sa zbori pentru a afla daca trebuie sa completezi anumite formulare medicale si care este politica firmei. In momentul in care iti faci rezervare, ar fi bine sa-ti alegi un loc la margine pentru a te ridica oricand doresti si pentru a nu fi nevoita sa sari peste oameni pentru a te duce la toaleta. Ia-ti cateva haine cu tine, deoarece temperatura din cabina se poate schimba in timpul zborului. Ar fi bine sa bei foarte multe lichide in timpul calatoriei, deoarece aerul din avion, de cele mai multe ori, este foarte uscat. Si nu uita niciodata de centura de siguranta pe care este obligatoriu sa o porti ori de cate ori te afli pe scaun.

20+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

novus, multumesc de raspuns

eu stiu ca toate burticile sunt diferite dar pe mine ma streseaza mama mea care tot spune ca mi-a venit CM o luna peste sarcina

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza burtici
Ayla..si noi am hotarat sa punem bebeii pana la vreo 5 luni impreuna in acelasi pat(am pat pliant gen tarc-sunt cele mai practice), ca asa sunt ei obisnuiti si e mai bine asa
Aseara am primit un "sut" din burtica de m-a lasat fara aer:((oare ce voi face mai incolo cand vor fi mai mari??

Bogdana
18si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Neata burtici!

Ayla, novus pt. constipatie cred ca vorbiti de prune uscate, nu? Si cum se iau? Dimineata? seara?

Vineri am fost la eco, sintem bine si se pare ca o sa fim tot baietel . Dehhh si io o soacra cu 2 nurori .... Sa vedem daca la morfofetala se confirma.

m14+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput