Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

buna dimi. fetelor va pup pe toate.Va multumesc celor care mi-ati raspuns,pentru gravidutele bolnavioare sa stiti ca ceaiul de ceapa face minuni!Sunt curioasa voua la cat v-a miscat prima data si ce senzatii ati avut?Cum ati simtit miscarile?Eu am 14 saptamani si cateodata am senzatia ca mi se zbate un muschi la burtica sa fie oare bebe??????Va doresc sanatate maxima si o zi cat mai frumoasa!!!!!

Rodica+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

novus pt articol..o sa-mi sun si dr dupa ce ma duc pe 29 la morfofetala...io's prima care face morfo de trim II? a mai facut cineva?

bluza am luat-o de aici : http://www.hainedegravida.ro/jsp/hdg_bluze.jsp
e bluza CUCU hahahahhaha

haioasa nu?

corina 21+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Neata burtici,

Plici Plici, bluzita ta este cu adevarat draguta! Se pare ca pana acum esti prima care face eco morfologica. Pe 29 vei avea 22 de saptamani, nu? E foarte bine! Eu am programare la eco pe 3 nov. si atunci voi avea 20 de saptamani.

Cocufan, felicitari pentru primele semne ale lui bebe! Esti tare fericita, nu-i asa?

Mititica, stii ca avem aceeasi DPN? 23 martie 2009! Eu am un feeling ca voi naste inainte de 23 martie. Tu ce simti?

Multi pupici si o zi usoara va doresc!

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MADYN

Neata burtici!

Ayla, novus pt. constipatie cred ca vorbiti de prune uscate, nu? Si cum se iau? Dimineata? seara?

Vineri am fost la eco, sintem bine si se pare ca o sa fim tot baietel . Dehhh si io o soacra cu 2 nurori .... Sa vedem daca la morfofetala se confirma.

m14+ & m - (1-aug-2006)

Cred ca deja te pot felicita pentru baietel. Mie la 12 sapt acelasi medic mi-a spus ca se pare ca este baietel si la eco morfologica dr. Iosup mi-a confirmat.

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

De 2 zile am inceput sa iau fier si vad ca de atunci tot pe wc sunt. Mai ia cineva fier ?

18+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele! nu prea am mai intrat in ultima saptamana....dar vad ca voi ati avut spor nu gluma.
Noutati inca nu am doar ca vineri ma duc la echo morfologica, se pare ca eu sunt prima.Sper doar ca n-am programat-o prea devreme pt ca eu maine intru in a 20 saptamana.Oricum astept cu multe, multe emotii ziua de vineri.Poate vedem si putulica bebitei ( sper sa reusim sa-i facem o surpriza lui taticu si sa venim acasa cu carucior roz .
Cand ma gandesc ca ne apropiem de 20 saptamani nu pot sa nu ma gandesc ca am ajuns la jumatatea drumului..si nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.Oricum promit ca dupa echo intru sa va povestesc cum a fost( sper sa nu fie medicul sarac in explicatii).
Apropo de par pe burtica ....si eu am , desi sunt blonduta( natural)mi-a aparut si mie "puf"mai inchis la culoare de la buric in jos....inca n-am indraznit cu ceara, dar cred ca au "zilele numarate" si ale mele.
Intreba Adee, parca, de fier eu iau si ma duc normal la toaleta, inca nu am probleme de nici un fel.Sper nici sa nu am.
V-am pupat

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MADYN

Neata burtici!
Ayla, novus pt. constipatie cred ca vorbiti de prune uscate, nu? Si cum se iau? Dimineata? seara?

Vineri am fost la eco, sintem bine si se pare ca o sa fim tot baietel . Dehhh si io o soacra cu 2 nurori .... Sa vedem daca la morfofetala se confirma.

Felicitari pt baietel. Trebuie si noi sa avem petitori, nu?
Nu de prune uscate spune eu. La mine alea chiar nu au nici un efect si mi-e cam greata de la gustul lor dulceag ca de dulceata, mie nu-mi place deloc dulceata.
Sunt prune la raionul de legume-fructe. Nu sunt ca alea din gradina bunici, sotul meu zice ca-s mutanti genetici ca nici nu arata a prune, dar au un rol perfect de fermentatie si merg foarte bine si regulat la wc, chiar miroase in baie apoi a...tuica . Eu le mamanc intre mese, o sa vedeti ce bune sunt si dupa sarcina la dieta, ca te impiedica sa ciugulesti intre mese si ajuta tranzitul. iar seara inainte de culcare neaparat mai mamanc una si dimineata sunt usoara la burtica.

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aris, la prima ora l-a sunat sotul pe dr veterinar ca il disperasem azi-noapte ca daca pateste cutu meu ceva, si a zis ca daca e din canisa e putin probabil sa se virusat in 2 zile cat l-am scos 2 minute pe zi la pipi doar, pt ca parinti sunt vaccinati si primeste anticorpi de la mama, dar pana luni la vaccin sa nu-l mai scoatem. Acum ne chinuim sa il convingem sa faca la paturica, si nu vrea, tot pe langa usa defileaza. A facut taman pe covor, vedem noi, dupa ce avem voie sa o scoatem afara ducem la spalat covorul, dar speram sa nu se invete prost pana atunci si sa inceam sa o invatam apoi afara. Sper sa nu fi luat nimic cat am scos-o.

Adee, eu iau vitamine cu fier, tu numai fier iei? Cu fierul mereu am stat prost, la orice analize imi ieseau bine, fierul era sub limita. Si am citit ca in sarcina mama tot nu poate asigura necesarul pt bebe. Baietelul nostru e mereu sub limita cu fierul, nu stiu cum o fi fost mama lui in sarcina cu analizele, dar stiu cat a tras el din cauza deficitului de fier, de aceea am cerut dr-lui sa citeasca dozajul la ce iau eu, si a zis ca e ok. Eu iau de la GNLD Formula 4 si are mai multe vitamine si minerale de natura organica.
Daca ai asa probleme intreaba medicul. Din contra cand luam fier ajungeam la constipatie, dar in combinatia de Formula 4 chiar nu am probleme. dar le iau inainte de sarcina si poate s-a invatat organismul. Cand am fost la control si analize, doar am dus cutia sa vada dozajul si sa spuna daca e ok si pt bebe.

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Adee eu iau Maltofer si tardiferon insa nu am probleme cu mersul la WC. Am auzit ca asta cu mersul des...e de fapt o reactie adversa la fier. Se manifesta de obicei la copii..si fiu-meu facea diaree la fier haussmann.

Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

ciresica5 da asa este avem acelasi dpn dar stii tu eu nu simt inca daca nasc chiar atunci, mai devreme sau mai tarziu, deocamdata ma dau cu capul de pereti de strees, ba ca nu misca, ba ca nu-i mare burta, ba ca nu mai am sanii la fel de mari..etc...
sunt sonata rau
la tine cum e?

18+

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput