Dry shampoo

Dry shampoo | Autor: louisea

Link direct la acest mesaj

No vazui intr-o reclama un sampon uscat (??) si cum n-am mai folosit pana acu zic sa aflu mai multe detalii despre produs.
Mai gandesc ca nu e unu care se foloseste neaparat zilnic, dar macar cand esti in pana de timp. Dar parul arata fresh dupa? Si cum se foloseste mai exact?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Samponul uscat este un produs sub forma de spray cu publere alba. Se pulverizeaza pe par (e suficient doar la radacina/breton), se lasa sa actioneze cinci-zece minute si se curata cu un prosop uscat, iar apoi cu un pieptan. Nu necesita clatire.

In zece minute ai parul curat, luminos si plin de volum! Formula sa unica absoarbe impuritatile si uleiul din par si de pe scalp.

Nu e de la mine informatia, google a cules-o . Poate te ajuta cu ceva.

P.S. Cand am timp mai pun poze si te anunt .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Am eu. Mi se ingrasa parul foarte repede si-l mai folosesc ca sa nu ma spal o data pe zi. Nu face minuni, dar se vede o diferenta. Cred ca talcul e de baza in componente. Absoarbe sebumulcat sa arati civilizat. Scrie pe el ca e pt bolnavi imobilizati la pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Dar de cate ori pe saptamana folosesti samponul asta? Aica te "speli" doar cu el? Sau doar asa cand nu ai timp sa te speli cu sampon clasic? Si daca te prinde ploaia sa zicem...faci "spume"????

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cum il cheama si unde-l gasesc?
Sunt si eu curioasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Lolita la asta ma gandeam si eu.. Si mie mi se ingrasa destul de repede
Ieri mi-am vopsit iar radacinile si vopsitul usuca, dar totusi nu vad vopsitul ca o solutie pe termen lung

Andira uite aici cel pe care-l vazusem eu in reclama de la o drogherie. E nr. 3
E de la Tony&Guy. Produsele lor au fost in top la diferite teste. Eu am acum un fixativ de la ei.

Rory hai c-ai fost tare cu spumele

De

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Dragele mele , eu folosesc acest sampon pt ca cu cat imi spal parul mai des cu atat mi se ingrasa mai repede .(apropo care e regula pt cacofonii, se separa cu virgule de restul cunvintelor ?)L-am avut pe cel de la Tony & Guy care, sincera sa fie e destul de scump si nu mi se pare grozav (plus ca eu nu suport mirosul produselor de la Tony& Guy + toate miros la fel).
Alt sampon folosit de numeste Batiste, e un spray subtire si verde deschis parca, costa cam 40% din cat costa Tony&Guy si mi s-a parut mult mai bun.
Mie cand mi se ingrasa parul mi se lipeste de cap si arat ca o curca plouata, asa ca uneori daca nu am timp sa ma spal pe cap ma dau cu samponul ala la radacina parului, apoi masez cu degetele si incerc sa inlatur talcul ala alb cu peria.Intr-adevar, da parului volum si nu mai pare gras in schimb il cam face sa para imbacsit si se cam cunoaste talcul daca nu se inlatura bine.Ar fi tare bine daca talcul ala ar fi o culoare mai inchisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

In Romania eu n-am gasit pana acum sampon uscat (eu am inteles ca exista si colorat, vreau sa zic pentru diverse nuante de par, dar n-am vazut niciodata).

Dar se poate folosi cu exact acelasi efect pudra de talc obisnuita. Bineinteles, efectul va fi mai bun la blonde, la satene sau brunete parul ramane putin "prafuit", trebuie sa dai cu grija doar la radacina si sa te periezi bine dupa aia.

Pentru mine este o metoda excelenta sa mai intarzii cu o zi (uneori chiar doua) spalarea parului. Pur si simplu nu se mai vede ca esti nespalata pe cap, parul se umfla, capata volum, arata acceptabil.

De ce prefer sa folosesc talcul in loc sa ma spal pe cap mai des? Pentru ca, dupa cum se stie, cu cat te speli mai des, cu atat se ingrasa mai tare. Asa reusesc sa ma spal numai la 3 zile (rareori 4) si nu la 2 zile, ca inainte.

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu am unul de la Klorane, l-am luat de la Sensi Blu. Tot asa il folosesc si eu, ca sa aman spalatul pe cap ca stiu ca daca l-as spala cat de des "cere" as ajunge sa ma spal de doua ori pe zi.
Nu e acelasi efect ca la spalat, dar e onorabil. Tot ca pudra de talc arata dupa ce-l dau, dar parca in minutele alea cat il las sa absoarba isi mai schimba culoarea, iar dupa ce ma pieptan e chiar ok.
Rory,mi s-a intamplat sa-l folosesc de vreo 4 ori pana acum si-l am de 2 luni. Ploaia nu m-a prins, dar l-am folosit inainte sa merg la sport, am transpirat si n-a avut loc nicio reactie pe pletele mele.
Edit: In timp ce va scriam m-am gandit sa fac ceva util pentru aspectul meu si am vrut sa ma dau cu apa termala. Cred ca subconstientul a lucrat, ca din greseala am luat spray-ul cu sampon uscat in locul celui cu apa termala si fas! Asa ca Rory...pe par n-a facut spume, dar dupa ce-ti dai in fata faci spume la gura. Verificat Un emoticon care tuseste n-avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Incercati un astfel de sampon de la Tony &Guy!!! Foarte bun!

Mergi la inceput