Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fetelor care aveti nr. de telefon al Corinei va rog dati-mi un PM.

Edit : fetelor daca am sarit un pic calul in mesajul anterior puteti sa imi dati in cap. Nu ma supar , o mai dau si eu uneori cu nuca in perete dar numai cu intentii bune !
Spiridush multa bafta ! Si eu zic la fel ca tine: trebuie urgent la medic.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Buna fetele!

Am fost si eu ieri la dr Mendez pt un control si ca sa stabilim data nasterii si SURPRIZA! (neplacuta) isi daduse demisia cu cateva ore in urma!!! SOC! ce sa mai! Am ramas fara doctor, nici nu ma asteptam la asa ceva Inca nu se stie nici daca o sa fie alt dr care sa preia pacientele lui...ma duc maine din nou la clinica sa vorbesc cu alt dr, sa vad care ar mai avea loc si pt mine .

Eli condoleante

Andreyutza suntem bine ...ciorbita a iesit bunaaa.

Madutza-bra am facut eco 4D la 32 de sapt si urmatoarea o am la 36 sapt.

Anes absolut superb bebe .

Cherie felicitari pt eco si pt bebe Sasha cel grasunel

Andy bafta la eco sa vii cu vesti bune

Mirtha sa-ti traiasca Pitica! Astept pooozeee.

Criss insanatosire grabnica! dulce dulce.

BEBEBCRIS FELICITARI PT BEBE DAVID! SA FIE SANATOS SI VOINIC SI PAPACIOS!

BRIE

IREEN

Isabela fericita 35+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 4 SAPT

Babyzapi si eu sunt in aceeasi situatie ca tine..doar ca eu sunt cea mai avansata cred: 38s+4 zile. Momentan nu am gasit pe nimeni care sa ma primeasca dar sper ca maine o sa se rezolve situatia..si mi s-a zis ca daca e sa nasc ..ma prezint la camera de garda unde gasesc pe cineva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Spiridusul imi pare rau ca te simti asa! Ma rog pentru tine sa-ti fie bine si sa stea bebe cuminte in burtica! Te rog nu mai plange, ii faci rau si lui bebe si tie...si mutzunelul ala mic de langa tine sigur nu intelege de ce e necajita mami a lui si poate se gandeste ca el e vinovat..
Te astept pe mess sau sa-mi scrii pe mailori de cate ori ai chef de vorba cu cineva!

Si sa nu cumva sa indraznesti sa nu mai intrii aici ca ar zice cineva ceva...ca eu personal ma deplasez pana la tine! Ca dai cuiva niste sfaturi, nu are cine sa dea cu rosii!

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Buna gravidutze!
Imi cer scuze, dar nu o sa raspund nimanui, nu o sa fac galerie...efectiv nu sunt in stare.
Duminica m-au apucat iar contractiile alea nasoale, cu presiune pe rect si col, cu dureri insuportabile. Pt ca refuz sa nasc ianainte de 36 de sapt, m-am bagat in pat, am luat gynipral de-mi sarea inima din piept, mi-am pus perna pe cap si i-am zis sotului ca plec de acasa doar daca se rupe apa/mor de durere/ fac infarct.
Mama s-a apucat sa-mi faca bagfajul, sa spele lucrusoarele bebelinei. N-am dormit toata noaptea...ieri cand m-am dus de dimineata la toaleta aveam o pata roz pe chilot. M-am speriat, dar m-am intors cumintica in pat. M-am rugat de bebelina sa nu ma mai loveasca in col si sa se mai ridica, pt ca mi se lasasew burta. I-am explicat ca inca nu a ajuns cosuletul si comanda cu hainutele pt spital. Dar surpriza: desi nu ma asteptam, ieir au ajuns si cosul, si comanda. Nu m-am bucurat asa de mult cum m-as fi bucurat daca eram ok.
Acum sunt mai bine, insa nu stiu cat mai pot lua gynipral cu pumnul, fara sa mor de inima. De dimineata pana acum nu am mai avut decat cateva contractii, dar nu asa dureroase. Sper sa trecem cu bine si de acest hop, szi sa ajungem la 36s.
Le tin pumnii celor care se pregatesc de marea intalnire cu minunile lor!

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

draga mea, probabil dupa acest rasp. o sa imi aiu tona de rosii in freza... dar... nu ma abtin totusi

pata aia roz nu suna deloc bine
MERGI LA MEDIC.daca te duci la maternitate, nu inseamna neaparat ca nasti maine. iti pot face perfuzii cu gynipral, care sunt mult mai eficiente deacat pastilele, amestec d'ala litic, (sau cum i-o zice), nu mai gandi ca stai acasa cat suporti durerile.
daca , doamne fereste, sper sa nu fie cazul, bb s-a hotarat sa vina, trebuie sa faci injectii de maturare a plamanilor..
NU STA ACASA
eu una plang continuu de vineri, de cand am fost la control.... intzeleg ce simti....
si ma enerveaza cand imi zice lumea.. lasa, draga ca io am nascut la x sapt, copil de y kile, si, uite, traieste

eu, personal, sunt nascuta ACASA, la 30 de sapt cu 1.900...si ai vazut ce frumoasa si desteapta m-am facut, nu?

sa stii ca ncii eu nu vreau sa nasc, nici azi, nici maine, nici macar peste 1 luna.... mai ales in conditiile de fatza, in care fi-miu sta cu nasul in stomacul meu, si face step pe vezica mea.. iar dr. insista la nastere naturala, fara epidurala.

eu ma pt tine, sa stea bebe acolo, ca ii este bine deocamdata; dar pls.... mergi si la un medic, si da de veste, ca m-ai speriat, pe bune

io amu' nu o sa mai intru curand, ca mi-e teama ca ma luatzi de ciuf, ca nu am incurajat fata, asa cum ati facut voi,

va citesc in viteza, ca nu pot sa stau pe scaun... astept.... contractiile.... aseara au durat 3 ore.. la 20 de minute... cik mai sta.. o zi, doo, noo

pup fetele si bebeii si burticile

36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Felicitari Bebecris sa va bucurati de bebe

Felicitari Ireen bebe sanatos si papacios

Alexa multumim de veste

Mirtha si sotul aveti o frumusete dolofanica de fetita si incurand ii puteti face si codite , sa va traiasca si sa va bucurati de ea (nu ca nu s-ar vedea asta din poze )

Babyzapi ce ghinion cu dr.ta , sigur rezolvi cu alt dr.

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Mirtha pe mailul cu datele de contact nu am gasit numarul Corinei, asa ca nu te pot ajuta!. Cat priveste ce ai zis, nu te mai gandi ca ai sarit calul ca nu e asa!

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Fetelor care aveti nr. de telefon al Corinei va rog dati-mi un PM.

Edit : fetelor daca am sarit un pic calul in mesajul anterior puteti sa imi dati in cap. Nu ma supar , o mai dau si eu uneori cu nuca in perete dar numai cu intentii bune !
Spiridush multa bafta ! Si eu zic la fel ca tine: trebuie urgent la medic.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Nglcarmen multa bafta la doctor! Sa vii cu vesti bune de acolo!

Citat:
citat din mesajul lui nglcarmen1

buna burtici!

eu tocmai plecam la doctor sa vorbesc cu el deoarece sarcina a inceput sa fie mai greu de suportat.acum o luna am fost in spital si a trebuit sa stau 2 saptamani numai la pat ca sa nu nasc si pana acuma nu am prea stat in pat si uite bebeu meu nu vrea sa iasa. cred ca am sa-mi fac o programare ptr. cezariana.

Mai vorbim spre seara si va povestesc ce mi-a zis doctorul.

v-am pupat

36+ poate Luca Ionut sau Cristian Ionut.

voi ce ma sfatuiti ? cae nume sa il aleg?

si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am revenit din plimbarici...si ce-mi vazura ochii -
Mirtha - sa va traiasca minunea, e superbaaa asa bruneta si grasunaaa!!! - ---si nu te gandi ca ai sarit calul, e normal cineva care a trecut printr-o nastere sa-si spuna punctul de vedere si mai ales tu impulsionezi la controlul medical...cum de altfel a zis si spiridusul

Nglcarmen - bafta si asteptam vesti diseara

Ireen - sa-ti gtraiasca minunea, sa iti revii repede si sa ai muult laptic!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

FELICITARI BEBECRIS!!!!!! Sa aveti parte de muuult noroc! Bine ai venit pe lume david!

Mirthulitza ce bine ca ai aparut! Chiar eram ingrijorata ca nu ai raspuns la telefon! dar inteleg de ce... crede-ma! ce bine ca Eva este un copil de nota 10! nici nu ma asteptam la altceva! Sentimentele tale imi sunt biiineeee cunoscute.

Fetelor care sunteti la primul copil... va veti uita la bebele vostru si tot nu o sa va vina sa credeti ca voi l-ati facuT

Otilia, nu facem prostioare mama... . dar ca sunt aproape canoua asa e...

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

IREEN, FELICITARI!!!!! Sa va bucurati de comoara voastra, iar tu sa ai lapte din belsug ca sa creasca mare!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

Buna burtici!

Tocmai m-am intors de la doctor cu vesti bune, bebe are 3250gr. si comform masuratorilor ar avea 38 de saptamani si 2 zile noi de fapt maine facem 37 de saptamani, deci suntem maricei. Cezariana aici la noi nu se face decat cu o saptamana inainte de DPN . Deci daca nu se intampla nimic pana atunci voi face cezariana pe 6 noiembrie 2008.

37+

am schimbat semnatura de azi ca nu am mai avut rabdare pana maine...

Mergi la inceput