Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

BRIE, FELICITARI PT. BEBELINA GRASUNICA! ABIA ASTEPTAM SA VEDEM POZE CU FALCUTZELE!

Ginye
: Am vazut un pui mic si dulce in pozele tale!

Olivia: Noi avem primul nume si pt. baietel si pt. fetita de vreo 10 ani . Pe puiutz o sa-l cheme Andrei (de aici si nick-ul meu, ca eu am simtit ca e baietel de la inceput). Acum suntem in negocieri pt. al doilea nume. Avem o lista dar nu ne putem hotari.

Oceanborn: Ia uite cate burtici se simt cu musca pe caciula de cand le-ai zis de vis...

Alra: Aoleu, ce papa bun....

Vonhelen: Nu te stresa cu burtica mica....bebe are ritmul lui si e ok. Si mie toata lumea imi zice ca burtica e mica (se mira asa, in gura mare...) si bebe e ok, zice dr.

Amalia, Cherie, Andreyutza

Eu nu mai stiu ce sa mai gatesc. Am facut si varza si snitzele si supa si salata orientala si pui cu smantana....am intrat in pana de idei.

Andy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Brie, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, norocoasa si cuminte! Refacere usoara!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

Felicitari BRIE si tuturor celor care ati nascut!

Am si eu o intrebare la voi fetelor, ca sunteti mai experte:
daca copilul nu e angajat/coborat in bazinul mic (adica burta nu e lasata) e indicatie de cezariana sau poate cobora oricand? Ca am inteles ca la mamele aflate la prima nastere ar trebui sa se intample asta cu 2-4 sapt inainte..
Daca nu se intampla ce se poate face?

Oana
38s+5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Nebunica-zapacita, chiar ca m-ai ametit cate hainute si lucrusoare aveti. Sigur nu asteptati gemeni?Imi place jucaria de patut de aici, interesant cum se prinde fara nici un surub/agatatoare, vreau si eu.
Si ce slabuta esti la 37 de saptamani.

Gemeni sigur nu am, din pacate Si lucrusoarele pe cuvant ca sunt doar cateva, sunt mai multe marimi, pana la 9 luni, de-asta par asa multe, dar pentru perioada de inceput doar cateva body-uri si pantalonasi.

Jucaria am cautat-o si eu mult, voiam neaparat asa ceva dar nu mai gaseam pe nicaieri, am avut noroc acum 2 sapt cand s-a deschis un magazin nou aici.

Slabuta..ma avantajeaza pozitia aceea, dar am deja 67 de kg, plecata de la 55 si ma simt imensa, mai ales noaptea abia ma mai misc

37+ Victor Nicolas

AMR 3 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Brieeee, felicitari mami, refacere rapida si mult laptic!!!! Androniki, grasuniki, bun venit pe lume!!!

Andy, imi place mult numele Andrei, e foarte frumos.

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Wow, BRIE ce printesa mare ai!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Multa sanatate la amandoua, mult laptic si sa te vedem cu bine acasica!

Anes iti multumim mult pentru vestea buna!

Citat:
citat din mesajul lui anes

Am primit mesaj de la Brie: Avem o fetita sanatoasa, 3.600, 54 cm, apg. 9. Suntem ok amandoua.

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alexa sa stii ca si eu am aceleasi dileme ca si tine!...Chit ca sunt la a doua nastere...
La mine la prima povestea a fost cam asa...la 41 de saptamani si jumatate, am mers la control (deja mergem la 3 zile ca sa vada daca bebe este ok), colul era inca inchis, mai era inca lichid amniotic suficient pentru bebe, iar burta era ridicata... si m-a trimis acasa. Ajunsa acasa, m-am dus pana la baie la un pipi si am vazut o usoara urma rozalie si gelatinoasa pe chilot. Am sunat medicul si mi-a spus sa ma intorc sa ma mai vada o data. Nu aveam nici o urma de contractii sau dureri de vreun fel.
M-a controlat iar si mi-a spus ca am inceput sa elimin dopul si colul a inceput sa se "stearga", dar ca asta nu inseaman ca voi naste atunci..posibil si-n 2 zile, dar pentru orice eventualitate, ca sa ma aiba sub observatie a vrut sa ma interneze. Asta era pe la 11 dimineata.
De pe la 11 pana pe la 15 m-am plictisit teribil in sala de travaliu, langa mamicute care erau deja in durerile nasterii , a venit o asistenta care mi-a monitorizat bataile inimii bebelusului si am fost lasata sa ma plimb cat doresc...lucru care mi-a facut foarte bine. De la ora 15 am inceput sa simt cum incep usor-usor contractiile...aveam o durere de sale similara cu cea de la ciclu, dar difuza si usoara, iar contractiile erau si ele la un nivel foarte scazut, tot ca niste dureri de ciclu, dar periodice, simtind cum se intarea burtica. Mi le-am notat si am vazut cum au inceput sa scada...de la 11 minute...la 9...7..si tot asa..
Doctorul a venit inapoi la spital pe la ora 19. Contractiile erau deja atunci la 4-3 minute si incepusera sa se mareasca in intensitate, dar nu atat inca sa nu pot merge. Am continuat sa ies, sa ma plimb pe hol, sa ma misc...miscarea mi-a facut foarte bine si am ajutat mult si bebele sa se angajeze catre iesire...in plus, intinsa pe pat simteam mai acut durerea decat mergand.
De nascut, am nascut la ora 21:45..iar partea grea a travaliului a fost de la 19:30 pana la nasterea efectiva. Apa mi s-a rupt abia pe la ora 21 in timpul unuia din controalele de pe masa, cand imi mai masura sa vada dilatatia. Dupa medic, pe la ora 19 trebuia sa-mi trimit sotul acasa, ca voi naste a doua zi..dar instinctul mi-a spus sa-i zic omului sa astepte prin curte ca eu nasc in cateva ore..si asa a fost!

Asa ca acum nu stiu la ce sa ma astept..dar sunt sigura ca ne vom da seama la primul semn, cand este cazul sa dam in primul rand un telefon la medic si apoi sa plecam catre spital.
Hai ca am reusit sa adorm pe toata lumea...vorba lunga mai sunt!

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Fetele mele am si eu niste nelamuriri

I. Cum se manifesta contractiile?

II.In ce situatie nu mai am timp sa o frec la si , si e trebuie sa fug la sa nsc:

1. Cand cred ca am contractii?!?
2. Cand se rupe apa?!?
3. Cand pierd dopul?!?
Multumesc

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Felicitari Brie pentru gogosica lungana!
Ginye ti-am vazut flacaul...este tare scumpic!
Amalia eu tare nu vreau sa apuc 40+ ...tot ma controlez, astept si eu un semn si nimik...seara ma omoara bazinul si mai sunt si durerile ca la ciclu!

Bianca Andreea
Larisa Elena37+ 5 zile
A M R numai 2 saptamini si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Brie felicitari pentru grasunica !!!Androniki bine ai venit pe lume!!!!!

Ginye Stefan este un mare scump!!!Cum doarme el cuminte..
Voi ma imbolnaviti cu pozele voastre cu bebei!!!! Si eu vreau!!! si inca ceva...voi mamicilor,fata de pozele precedente, in stadiu de gravi, aveti ceva in plus in privire...(Mirtha si Ginye, doar pe voi v-am vazut cu bebeii)..., aveti ochii inimioare...asta era...
Andy am observat si eu...

34+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

felicitari Brie!!! chiar ca bebe mare!

oaanna, cand am nascut pe laura cred ca a coborat direct in sala de nasteri. si eu asteptam sa coboare caci nu mai puteam respira insa am nascut direct.

mie azi mi-a fost rau la servici (mai am 15 min si plec) - v-am mai zis, imi apasa sarcina pe ceva din nou, si-a modificat pozitia si nu am oxigen suficient. a trebuit la un mom dat sa ies pana la masina sa iau o gura de aer si sa imi pun sangele in miscare.

andy, eu azi fac friptura de vaca (in sange, ma rog - roz a mea) cu sos de ciuperci cu crochete de cartofi cred.
uff, abia astept sa ma intind in pat, asta inainte de orice altceva!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput