Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 9
honey79 spune:
Pana sa plec, vroiam sa va zic ca... am si eu 2 pozici la Concursul mireselor.Daca aveti timp si vreti sa dati un vot,apreciez din inima.
Pozele sunt la pagina 10 , " Noi pe alee" si "Eu in zapada".
Le gasiti aici :
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10
"Senchiu"! 
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Laura Ioana spune:
In ordine aleatorie:
Natalia
sa treaca buba aia mare si urata (m-a durut pana-n varful capului, cand am citit!!! Felicitari pr ptimii pasi independenti ai piticei
Mary, si Thea a avut cojite cand era mai mica si am facut asa: o spalam si o clateam f bine pe cap, apoi o dadeam cu ulei si o pieptanam. A scapat in cateva zile
Fetelor eu nu-i dau suc de fructe, e rau? Ii dau fructe si atat.
La muuuulti ani clopoteilor sarbatoriti azi!
Doamne, acusi incepem sa-i sarbatorim pt primul anisor!!!!
Honey
chiar ca ai povestit frumos, mi-am imaginat strengarul de AJ facand ture in viteza
Din pacate nu te pot vota, ca mi-am consumat punctele inca din prima zi si mi-e ciuda ca n-am stiut ca-i un nr limitat...am votat si fete care nu erau de la noi
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
aurel_cris spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui stoisor eu am vazut ca scrie ff clar pe cutia de Nan(eu i dau Nan Sarei)sa se prepare corespunzator ,adica o mas la 30 ml ,nu mai slabut ,mai diluat ca poate duce la imbolnavirea bebelusului,deci nu stiu ce sa zic ,nu cred ca merge laptele mai diluat,sa nu pateasca ceva copilul stiu ,am mai auzit defapt, ca atunci cand se trezeste des pe noapte pt lapte sa i servesti ceai sau chiar apa si asa maram nu s-ar mai deranja pe viitor sa se trezeasca pt atat lucru si nu s-ar mai trezi pe viitor....eu nu am aplicat-o pt ca Sara nu se trezeste,dar nu incerca sa i diluezi lapticul ca poateface ceva kk moale sau eu stiu ,nu credca e bine,eu sunt tot timpul atenta la numarat masurile de lapte corespunzatoare cantitatii si nu iti pot spunede cate ori am aruncat tot din sticla ca eram prea chiauna(noaptea,la inceput)si nu mai realizam cate am pus,daca am pus cat trebuia mai intreaba si fetele nu te superi pe mine da?te rog frumos ![]()
Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE ************************** |
Nu ma supar pt ca ai dreptate si eu am citit asa pe cutia de laptic,cred ca eu in euforia mea ca am gasit ceva nou nu m-am gandit la asta.Multumesc ca mi-ai atras atentia

Am incercat si cu apa caci ceai nu vrea si pace dar nu functioneaza pana nu bea lapte nu se culca,seara manaca cam 180 ml nu vrea mai mult.
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui ginnette
Si eu zic ca Ali(stoisor); nu dilua laptele; laptele praf trebuie facut cum scrie pe cutie, nici mai putin, nici mai mult. Mai bine, da-i ceai sau fa-i mai mult lapte seara ~ 200 - 210ml (adik 210 ml apa + 7 masuri lapte = aprox, 240ml). Tot NAN ii dau si Adelei. Nu ti-o spun cu rautate ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Eu ii dau laptic de aici se numeste SMA,pana la urma ma las pagubasa si ii dau cum vrea ea

Cristina
de
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris Nu ma supar pt ca ai dreptate si eu am citit asa pe cutia de laptic,cred ca eu in euforia mea ca am gasit ceva nou nu m-am gandit la asta.Multumesc ca mi-ai atras atentia ![]() Am incercat si cu apa caci ceai nu vrea si pace dar nu functioneaza pana nu bea lapte nu se culca,seara manaca cam 180 ml nu vrea mai mult. Cristina de Bianca Maria(4.03.2008)"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris |
Poate merge si la voi cum fac eu
- ii fac lapte seara 210 ml ( 7 masuri) - ies aproape 250 ml reconstituit.
Ii dau sa bea cat vrea , deobicei se plictiseste dupa 150 ml .
Restul il pun in castron si il fac cu cereale pe care le serveste la lingurita, deci le fac groase.
Mananca foarte bine asa , de 2 saptamani am inceput sa ii fac chiar 240 ml lapte - 270 ml reconstituit.
Tot de 2 saptamani nu se mai trezeste deloc noaptea
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
monicaa spune:
Gata! Am facut iepuras cu masline pentru mami si tati, pentru Clara supitza (a rezistat pana la 13 - deci ramanem cu masa la 4 ore ...Anca mersi mult!!), am tras cele 4 ture de sat si acum ne relaxam..eu la computer, Clara dormind.![]()
Am luat ingredientele necesare si diseara vreau sa ii fac ovaz cu para. Sper sa ii placa.
Honey pupici multi pentru AJ. Tu esti exemplul meu pozitiv si datator de sperantze (asa din umbra
). Cand vad ce bine va merge cu cel mic la cresa, imi tot spun ca si la noi va fi totul bine.
Dar de fapt si de drept vroiam sa imi laud copilul si sa anuntz in gura mare 
ca avem si noi o taratoare!!!
Combinatie intre omida si soldatzel, dar copilul meu se deplaseaza.
Nici nu-mi vine sa cred cat a recuperat in nici 3 luni: sta in fund, merge tinuta de manutze si pune toata talpa jos, se rostogoleste si acum o si i-a din loc. Mai lipseste sa se ridice singurica si sa o ia din loc si chiar am intrat in randul lumii.
Ce fericita sunt!!! Sambata primul dintzisor si astazi omidutza. Apropo...obiectul dorintelor a fost telefonul, de altfel singurul ramas tabu pana acum.
Off..ce bine imi e!!![]()
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Lala_D spune:
Bravo Clara pentru progrese, are de ce sa fie mandra mami 
Ma uit la piticul meu si mor de dragul lui 
Eu cred ca am fost chiar rasfatata de soarta cu doi copii independenti si dragalasi foc.
Andrei sta de o ora in sufragerie si se joaca cumintel, ba mai merge, ba mai scoate cate o jucarie din cosul lui de jucarii, le mai bombane, la mai cearta dar isi face de lucru cu ele de iti vine sa il mananci .
Imi aduc aminte perfect cum era si Bogdan la fel in privinta jucariilor si a jocului solitar.
Trebuia doar sa aibe la indemana materialul de joaca si era fericit.
Se pare ca Andrei ii calca pe urme ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui Lala_D
Poate merge si la voi cum fac eu - ii fac lapte seara 210 ml ( 7 masuri) - ies aproape 250 ml reconstituit. Ii dau sa bea cat vrea , deobicei se plictiseste dupa 150 ml . Restul il pun in castron si il fac cu cereale pe care le serveste la lingurita, deci le fac groase. Mananca foarte bine asa , de 2 saptamani am inceput sa ii fac chiar 240 ml lapte - 270 ml reconstituit. Tot de 2 saptamani nu se mai trezeste deloc noaptea O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Merci Lala am sa incerc si varianta asta poate are succes si la mine.

Cristina
de
aurel_cris spune:
MONICAAfelicitarii pt taratoare
acusica o alergi prin casa pe Clara
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
stoisor spune:
deci zana maseluta a fost tot pe drumuri sambata spre duminica la Sara