Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

fata ca a facut treaba in locul meu si o sa mai repeti gestul da?
ce imi place cand rezolva cineva ceva ce trebuia si eu sa rezolv
asa o safac si eu ,M-AI CONVINS,DA-MI NR DE TELEFON"

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

A propos de NAN; am vorbit cu pediatra, referitor dak sa-i bag NAN3 si mi-a zis ca pt 1 luna juma'te n-are rost; oricum, de la 1 an o sa-i dau JuNIOR.
In plus, am facut comparatie (multzu LalaD, pt pont), si la cativa "indicatori" valorile sunt sub cele de la NAN2.

Asa ca am decis: NAN2 pana la 1 an si apoi JUNIOR.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Sper sa mearga acum www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank">[b] montajul.

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> Montajul IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

fata ca a facut treaba in locul meu si o sa mai repeti gestul da?
ce imi place cand rezolva cineva ceva ce trebuia si eu sa rezolv
asa o safac si eu ,M-AI CONVINS,DA-MI NR DE TELEFON"

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

A propos de NAN; am vorbit cu pediatra, referitor dak sa-i bag NAN3 si mi-a zis ca pt 1 luna juma'te n-are rost; oricum, de la 1 an o sa-i dau JuNIOR.
In plus, am facut comparatie (multzu LalaD, pt pont), si la cativa "indicatori" valorile sunt sub cele de la NAN2.

Asa ca am decis: NAN2 pana la 1 an si apoi JUNIOR.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Repet, repet .
Nr de tel e pe contul comun.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Sper sa mearga acum www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> montajul.

Ioana la 5-8 luni
Poze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> Montajul IOANEI

[b]ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Merge!!!! Foarte frumos a iesit!!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare,salutare.

Habar nu mai am despre ce mai vorbiti zilele acestea.
Se pare ca la mine ziua de 24 de ore e prea scurta. Mi-ar trebui asa, vreo 36 de ore, sa reusesc si eu sa fac cam tot ce-ar trebui/ce-as vrea/ce-as dori.

Multumim din suflet pentru urarile la adresa "galustii" mele.
Ii urez si eu pe-aceasta cale La multe lunite si multi multi anisori, puiul mamei. Sa cresti mare, sanatos, voinic si fericit,iar eu ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere,rabdare si minte, sa pot avea grija de tine si sa te ajut sa cresti din bebelusul frumos ,cuminte si fericit, intr-un barbat plin de calitati.
Te iubesc din tot sufletul, dragul meu pui, galusca mea mica, sconcsul meu drag,pufulete scump.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Sper sa mearga acum www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> montajul.

Ioana la 5-8 luni
Poze

[b]ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Acum e ok - minunat montajul !

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

La Multe Lunite si Anisori si celorlati bebei nascuti intr-o zi de 21.Sa cresteti mari, sanatosi ,voinicei si frumosi, si sa ii bucurati pe parinti.

Acum, daca-mi permiteti, sa mai scriu si doua vorbe despre piticul meu... pe care l-am expediat la cresa, la ora 6:45 am.

A devenit un alintat. Dap. Din cauza ca la cresa e singurul bebel always happy, femeile de-acolo il iubesc de mor si il alinta de nu se poate. Reversul??? Cand e acasa, mai nou...vrea in brate.
Daca nu.. face scandal. Are o atitudine, de ma sperie. Incepe si plange din senin, pana devine albastru. Pot sa vorbesc eu cu el cat vreau... nu tace pana nu il iau in brate. Doua minute, e de-ajuns.Numai sa ma simta el. Sa stea cu capusorul pe umarul meu, acolo, cateva momente.

Other than that, e un smecheras. Desi n-a mers de-a busilea decat tarzior, cam cand a implinit 7 lunite, mai mult de 2 saptamani, nu i-a luat pana a realizat ca e mai funny sa se ridice in picioare.Si sa traga tot ce gaseste pe masa, canapea,birou,etc.

Acum, daca-l pun pe jos, in seunda 2 e in picioare. Ma si sperie. Prea le face pe toate rapid.

La capitolul papa... hmmm.. baga-n el de ma uimeste.Habar n-am unde, in stomacelul ala mic. Papa cam cate-un castronel intreg de legumite, sau fructe cu iaurtel.

In weekendul trecut, am incercat pentru prima data galbenus de ou. I l-am bagat la blender, impreuna cu un cartofior si un sfert de ardei gras. A ras tot castronul.
Weekendul asta, vreau sa incerc ficatel.
I-am luat si spanac.
Si ricotta cheese.
Le incercam pe toate, sa vedem ce si cum ii place.

Pana acum ne strambam la curcan,mazare si banana de la borcanel (pe care o papam daca e proapata,in combinatie cu alte fructe).

Vorbim intr-una. Dap. Inca refuzam sa zicem mama. I wonder why?!
Dar, nu ma ingrijorez. Pentru ca are vocabular destul de vast : dida, dada, tata-tata, abla, hey,yeah,yes,okay,da.
He's just SO funny.
Acum 2 zile, ma intreba sotul daca chiar vreau sa mergem in anume magazin, avand in vedere ca trebuia sa trecem prin faza prepararii iesitului afara: dush, schimbat diaper,imbracat,pus in car seat...etc..Andrew era la mine in brate. Si, pana sa raspund eu, numai ce auzim un DA! raspicat. So.. we decided that my hubby got his answer.

Am cumparat 2 gates. Una am pus-o la dormitorul lui, iar cealalta la iesirea din living-room. In doi timpi si trei miscari, daca n-am avea portitele, ar veni dupa noi oriunde.

Ne-am hotarat sa-i luam un catelus, cadou de la Mos Craciun. Mi se rupe inima, cand... le vede pe pisicile-sclifositestatnd plictisiter undeva, el bucuros si cu fatza luminata si tot un zambet merge la ele, iar cand e aproape de ele, o iau la pas si se indeparteaza de el. Se pune scumpul in fundulet si se uita la mine cu niste ochisori si-o fatza trista, de ma doare sufletul. Asa ca... ii vom lua un puppy. Sa cresca mari..impreuna.

Cam astea-s vestile despre noi, in cazul in care ati avut rabdarea sa cititi.

Va pup pe toate fara exceptie..zuze si clopotei deopotriva si va doresc o zi magnifica.

Eu trebuie sa ma pregatesc acum de munca.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vali ce frumos ai povestit
Pup mamica si flacaul
Este minunata decizia catelusului , bebe va fi incantat

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Baietii mei fac concurs : cine tipa mai tare si mai mult stau fata in fata si tipa unul la altul imitandu-se ...

Ma dor urechiile

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Honey, ma bucur ca mai intri sa ne dai noutati despre AJ.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput