Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
roli25 spune:
Cineva zicea ca a luat incaltaminte de aici http://www.detail.babyshoes.ro/index.php. Nu mai stiu cine...imi spune daca e multumita?
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ramonab spune:
Grati, am uitat sa iti zic in legatura cu "perlele"Ozanei.Pai sa stii ca tu ai o fata foarte inteligenta.Stie sa iti dea replica la fix, cred ca te lasa fara cuvinte.
Ereena ai vazut postul me din cap trecut despre solutia antimucegai?Daca nu iti mai spun o data:se numeste Astek.Mai precis pe toata eticheta scrie Stop mucegai, Astek, Solutie pt indepartarea mucegaiului.La practiker o gasesti.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
AngeliquedeS spune:
fetele, ati ml de calciu Pharco se da pe zi? 5 ml? Pupam
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS fetele, ati ml de calciu Pharco se da pe zi? 5 ml? Pupam Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Da, 5 ml pe zi .
Angi , iesi din butoi si treci la terapia prin vorba

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS fetele, ati ml de calciu Pharco se da pe zi? 5 ml? Pupam Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
da 5 ml/zi.Asa s-a discutat capitolul trecut.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
aurel_cris spune:
| citat din mesajul lui ginnette Cine are chef si timp s-o vada pe buburuza in actiune, "demonstratia" incepe de'aici Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Frumusica foc Adeluta cum sta ea in picioruse

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
stoisor spune:
eu am facut cda,inca nu au venit
| citat din mesajul lui roli25 Cineva zicea ca a luat incaltaminte de aici http://www.detail.babyshoes.ro/index.php. Nu mai stiu cine...imi spune daca e multumita? Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
AngeliquedeS spune:
Lala, ramona, multumesc mult, eu nu am apuct sa citesc cap trecut, de aceea mi-a scapat 
Lala, ma crezi ca nu am timp sa tin pasul cu voi? Cu zgubiliticul meu mic si scump care umbla peste tot ca o gongutza? oricum suntem bine, in afara de niste mucisori de care o sa scapam.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Lala, ramona, multumesc mult, eu nu am apuct sa citesc cap trecut, de aceea mi-a scapat ![]() Lala, ma crezi ca nu am timp sa tin pasul cu voi? Cu zgubiliticul meu mic si scump care umbla peste tot ca o gongutza? oricum suntem bine, in afara de niste mucisori de care o sa scapam. Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Angi ma bucur ca sunteti ok.
Si al meu umbla peste tot dar am avantajul ca ii blochez iesirea din living si atunci el se joaca acolo si eu langa el butonez la calculator
Vine din cand in cand si imi da o palma peste tastatura dar in final ne intelegem noi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
aurel_cris spune:
NEMARY Biencuta a avut si ea cojite eu am spalat-o cu Dentinox si a fost excelent,nu stiu daca este si la noi.
Cat despre apa fiarta eu ce sa zic ii mai fac cateodata ca aici nu am de unde lua Izvorul alb si nu prea stiu ce apa sa iau pt ea.
Despre sterilizat biberoanele aici mi-au zis sa le fac pana la 1 anisor,mie imi este usor ca le fac la microunde.

Despre diversificare ce sa zic asa este cate bordeie atatea obiceiuri,aici de exemplu au zis ca cereale sa ii dau doar dimineata.Sa ii mai dau porridge,Bianca il mananca bine,toast i-am dat ii place.
Lunch diverse vegetale cu carnita de pui,peste,ficatel.Evening meal sa ii dau scrambled egg(eu stiu ca albus sa da dupa un an),beans on toast,pie ori supa cu paine.Sa fiu sincera nici eu nu mananc ce zic ei pe aici asa ca eu i-am dat ce am citit pe net,ce mi-a zis pediatra cat am fost in tara.Ce ii mai place Biencutei este avocado,i-am dat si curcan dar nu vrea sa bea deloc suc si sa manance supita.
Treaba este ca acum vad ca a inceput sa se constipe cam des si ma streseaza ca nu stiu ce sa ii mai dau mancarica.
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris