IASI-mandra cetate (80)
Raspunsuri - Pagina 9
l_carmen2003 spune:
Hello inca traim...
Vineri am stat cu Alex prin spitale, intai la Izolare apoi la Sf Maria si unde am suspectat o scarlatina atipica am aflat ca are de fapt o alergie serioasa pentru care am intrat pe tratament specific dar serios: prednison, ayerius etc... Normal, nu stim de la ce face alergia dar vom face tratamentul si la primavara vom incerca la Viena sa facem teste caci cica la noi... nu se fac... chestia e ca ne-am speriat destul de tare si nu degeaba...
Ieri a fost randul meu cu spitalele, intai la urgente apoi la neuro si iar la urgente. Am facut o criza biliara atipica - de ce as face ceva tipic, sa stie oamenii ce am?! - si m-au suspectat de accident cerebral, deci am facut de la fund de ochi pana la computer tomograf si apoi angiografie si am stat 8 ore prin spitale... chestia e ca m-a durut capul si vomam continuu dar bila era ok, nu ma deranja nu ma durea... abia azi sunt ok... si ma misc fara sa ametesc si fara sa ma mai doara capul... cica mai putin stress si somn mai mult...
cam greu de reusit asa ceva dar m-am speriat destul...
Azi am program de Mall si alintare si de stat la alintat... nu imi fac iluzii ca imi voi lua ceva de la Mall ca greu imi mai gasesc ceva de imbracat pe masura... dar... macar sa vad. Am fost si vineri la zara si va asigur ca e aceeasi Zara din Viena sau Lyon, astia, ca si cei de la Mark&Spencer isi respecta numele, aceeasi marfa e peste tot in Europa... ca si in Dubai
... I-am luat lui Alex o caciulita si un fular de acolo ca era transpirat si am considerat normal sa nu risc si vreo raceala pe alergia lui asa ca am prospectat magazinele...
Va pup ca merg sa ii fac baie lui pui - tineti minte ca pana pe la 2 ani si 8-9 luni nu il puteam baga in apa dupa ce la 1,4 ani a facut punctia aia lombara... ? ei bine avem program de ratza saptamanal: baie de cate ori poate, de preferat zilnic!!! inoata in cada si se joaca... ma innebuneste cu statul in apa... face la apa, inundatie in toata regula in toata baia si nu mai conteneste... 'mami eu ma duc sa ma spal...imi pun apa in cada...' si nu ii mai e frica sa stea singurel... ca are dinozaurii cu el!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Carmen, imi pare rau ca ati ajuns la spital, dar ma bucur ca acum sunteti bine. Multa sanatate la amandoi.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
herra spune:
Carmen, numai bine va doresc!!! ce-i cu alergia?
pe Vlad l-a piscat ieri ceva deasupra palmei si i s-a umflat palma...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
buli spune:
Carmen, sanatate 
Gabi, merci 
am plecat ieri si ne-am intors azi, am stat in slanic, destul de ok.
o saptamina buna tuturor
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
l_carmen2003 spune:
'Mneta... O saptamana buna tuturor! Si multumim de ganduri bune.
O rugaminte, nr de tel de la gradinita Sf Paraschiva va rog...
Trebuie sa anunt ca nu il duc pe Alex fiindca tien inca regim cateva zile... Multumesc.
l_carmen2003 spune:
Cristina nu stim clar de la ce e alergia, doar ca este si imbraca o forma mai complexa deci e musai sa nu o scapam de sub control. Deocamdata prednison si ayerius si regim destul de strict apoi mai vedem...
Sanatate multa lui Vladut sia i grija cu piscaturile de insecte. Fenistil local dar daca s-a umflat bine sa ii dai si un antihistaminic - scuza-ma nu sunt dr, doar in priza dupa ultimile evenimente...
adi69 spune:
Buna dimineata Iasi!
Carmen,uau! Spitale luate la rand,fereasca Dumnezeu.Multa sanatate la amandoi!Aveti grija de voi.
Noi ne-am distrat de Halloween,si acum bolesc.M-a luat o raceala(mai bine zis gripa)de-mi iese pe nas toata distractia.
Vineri serata am mers cu trick or treat,am ajuns acasa pe la 12,a strans Catalina doua sacose de dulciuri-cum a intrat in casa direct la masa ,si-a rasturnat sacosele si a inceput sa numere si sa puna pe caprarii:bomboane,ciucalata,biscuiti etc-si sta calare acum pe ele,cred ca am sa i le ascund ca vad ca vrea sa le manance pe toate odata.
Dupa cum spunea eu am fost zombi sambata seara si duminica.Acum ,dupa cateva pliculete de coldrex e mai bine,chiar asnoapte am reusit sa si dorm putin.
Pun aici niste poze cu incercarile mele de a face niste fantome.
Pupici (gripati)!
mariussimiuc spune:
Helau! 
Si noi cu bolile...
Am avut un nenorocit de virus stomacal ce l-am plimbat de la unul la altul si care ne-a terminat pe toti...Dureri de cap,voma,diaree...
Sanatate multa Carmen si Adriana! 
Adriana,is haioase foc stafiile tale.
Pe cine ai speriat cu ele? ![]()
Cristina,asa rau e la piscaturile de insecte? 
Citeam prognoza pe zilele urmatoare si cica in week-end avem sanse de zapada. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...